Tak po víkendu menší update …
Sice jsem tvrdil, že mi Furnace už nikdy nepadne, ale … ano, jsem svině, padla mi další, ale nebojte, roll celkem průměrný/špatný. I tak jsem si ji proděroval, vždyť mi padl už pátý gift

promiň DrSmo

Včera jsem ji testoval. No jako dobrý na obyč elitky, ale jinak se asi vrátim k Maximovi, páč řetěz mě asi baví víc a bossové jsou s tímhle buildem voprz tak jako tak a dmg do trash mobů se zhoršuje – vono honit se po mapě s 5ti skákajícíma židama v zádech je fuj. Pro ukázku jí mám teď v ruce. V základu byla díra, tu jsem na druhý pokus rerollnul na 10pct. dmg. Některý kousky FB setu se podařilo dropnout zase o kousek lepší. Co mě potěšilo ještě o kousek víc je, že jsem si dropnul „řetězec uřezanejch uší“ kolem pasu, což dělá s „vočičkem“ na krku skvělý obraný kombo 30pct. redukce na melee a ranged. Škoda, že „vočičko“ není vydloubnutý na další kámen, ale tak nemůžu mít všechno hned. Asi jako FB rukavice s vitkou. Trifektový už mám, dokonce mi padnul i trifektovej ring, kde můžu rollnout z MS díru, ale ne, ten AS se bude teď cpát prostě všude, když ho teď vlastně nechci

To je tak asi jediný, co jsem pochytil z Mlokova výkladu. Chtěl jsem zkusit ten jeho excel, ale trochu mě vyděsilo, že max zbraně bylo nižší než min zbraně

Celej život dělám statistiku, tak v diablu na to „podrobnější“ radši kašlu, nebo mě z toho počítání už vážně praskne žilka.
Ale že d-progress je někdy divnej, dokazuje DrSmo tvůj wiz. Můžeš mi říct, proč ti ukazuje dmg do elit 96pct. ? To máš tu SoJku 2x i na noze nebo jak ?

Jsem si říkal, že se s tebou porovnám, ale tohle mi vzalo vítr z plachet