KECÁRNA - HLAVNÍ DISKUSNÍ VLÁKNO SEKCE
- Lemurman
- Zhar the Mad
- Currenly, I'm playing:Diablo 2: Resurrected
- BattleTag:Lemurman #2764
DrSmo, poskládal si už Raekora? Hodláš pro něj založit dalšího barba?
Re: KECÁRNA - HLAVNÍ DISKUSNÍ VLÁKNO SEKCE
Zdárek, Lemure
Ne, na Raekora mám zatím jen botky a ramena. Ale až se mi podaří sehnat další kousky, za zkoušku to určitě bude stát. (kdysi jsem měl i chestu, ale po dropu Cindercoatu jsem ji při čištění bedny tak trochu nerozvážně rozložil
- stane se, no..)
A jestli bude další barbík? No to se mužeš vsadit
(Záleží to samozřejmě na tom, kdy se mi podaří zase seskládat nějaký zajímavý nositelný věci.)
PS: S IK se dají dělat věci! Chybí mi malinkatej ždibec a se změnou runy na Ancientech mám prakticky perma HotA

Ne, na Raekora mám zatím jen botky a ramena. Ale až se mi podaří sehnat další kousky, za zkoušku to určitě bude stát. (kdysi jsem měl i chestu, ale po dropu Cindercoatu jsem ji při čištění bedny tak trochu nerozvážně rozložil

A jestli bude další barbík? No to se mužeš vsadit

(Záleží to samozřejmě na tom, kdy se mi podaří zase seskládat nějaký zajímavý nositelný věci.)
PS: S IK se dají dělat věci! Chybí mi malinkatej ždibec a se změnou runy na Ancientech mám prakticky perma HotA

diabloprogress.com battle.net dfans Solo Selffound Topic
NO Automation Devices used
Co se mi stalo považuju za fatální fake.
Už vím, proč mi týden nic nepadalo a je to dost nepochopitelný. Follower nosil Nagelring +44%MF (po redukci +9% tuším) a od té doby mi padalo 1/4 lege než normálně. Dnes jsem ho sundal, protože jsem si vzpomněl, že se někomu stalo to samý a co se nestane, za odpoledne 17 lege.
Hanba
To je ale blbost...za vyšší MF méně lege, no neber to..
Ale konečně něco, co mi udělalo radost - už mám nesmrtelnýho Templáře
Už vím, proč mi týden nic nepadalo a je to dost nepochopitelný. Follower nosil Nagelring +44%MF (po redukci +9% tuším) a od té doby mi padalo 1/4 lege než normálně. Dnes jsem ho sundal, protože jsem si vzpomněl, že se někomu stalo to samý a co se nestane, za odpoledne 17 lege.
Hanba

Ale konečně něco, co mi udělalo radost - už mám nesmrtelnýho Templáře

- skyrim1988
- The Butcher
- BattleTag:Strecha#2293
Zdarek DrSmiku
,
tak včera konečně došla barbarka na lvl 70 a byla oblečena do toho nejlepšího co jsem ji v truhle mohl nastřádat.Mám z té holky radost.A to jsem ji hrál jen chvilku
Ten řetěz z Maximuse nemá chybu
Jen se ho musim naučit používat.
Co se týče skillů,okopčil jsem to podle tebe.Tak se nezlob.Když bys měl chvilku času,nekoukl bys na ni
? PL body jsem rozdělil tak nějak podle sebe mno.
Děkuji předem

tak včera konečně došla barbarka na lvl 70 a byla oblečena do toho nejlepšího co jsem ji v truhle mohl nastřádat.Mám z té holky radost.A to jsem ji hrál jen chvilku

Co se týče skillů,okopčil jsem to podle tebe.Tak se nezlob.Když bys měl chvilku času,nekoukl bys na ni

Děkuji předem

Šak co bych se zlobil
Uvidíš, jak ti to bude vyhovovat.
Rychlej pohled mi říká, že DPS je OK, horší s defense. (počítám tak na tu T3) Nevím, jestli je to málo AR nebo Armor, ale možná hlavně VIT, 230k je hodně málo. Vyprdnul bych se na Cleave na opasku a nahodil tam +% do života, nebo jinou věc do odolnosti. Cleave je jen taková nouzovka na Fury, moc toho na T3 s ním stejně neumlátíš. Na Amu rozhodně natočit víc do ohně. Rozhodně časem to chce Cindercoat. (až o 30% méně Fury na Smash!!) Určitě vyraž na Matláka pro materiál na bracery, hodně pomůžou s HotA.
Řekl bych, že T2 musíš s opatrností dávat, na T3 asi budeš moc často umírat skrz málo Tuhosti.
Jinak si myslím, že vzhledem k tomu, že je to v podstatě kopie DrSmáka, tak to nemá chybu

Uvidíš, jak ti to bude vyhovovat.

Rychlej pohled mi říká, že DPS je OK, horší s defense. (počítám tak na tu T3) Nevím, jestli je to málo AR nebo Armor, ale možná hlavně VIT, 230k je hodně málo. Vyprdnul bych se na Cleave na opasku a nahodil tam +% do života, nebo jinou věc do odolnosti. Cleave je jen taková nouzovka na Fury, moc toho na T3 s ním stejně neumlátíš. Na Amu rozhodně natočit víc do ohně. Rozhodně časem to chce Cindercoat. (až o 30% méně Fury na Smash!!) Určitě vyraž na Matláka pro materiál na bracery, hodně pomůžou s HotA.
Řekl bych, že T2 musíš s opatrností dávat, na T3 asi budeš moc často umírat skrz málo Tuhosti.
Jinak si myslím, že vzhledem k tomu, že je to v podstatě kopie DrSmáka, tak to nemá chybu

- skyrim1988
- The Butcher
No musím se přiznat
Chtěl jsem mít věrnou kopii DrSmáka.Jenže do dokonalosti chybí toho spousta
Alespoň spočnu od blesků a dám se na ty ohně 
Na T3 to nemá smysl,tam jsem hned DEAD.T2 jsem nezkoušel,ale asi to tam bude v poho,protože na T1 se držím i bez templáře
Chce to zas spoustu času na lazení paní Střechové 
Edit : No mám co dělat,abych byl jako on
Jinak HP jsem zvedl na 325k 

Na T3 to nemá smysl,tam jsem hned DEAD.T2 jsem nezkoušel,ale asi to tam bude v poho,protože na T1 se držím i bez templáře

Edit : No mám co dělat,abych byl jako on

Naposledy upravil(a) skyrim1988 dne 08.06.2014, 19:04 hod., celkem upraveno 2 x.
No neboj,..i DrSmák má k dokonalosti daleko
Chtělo by to minimálně ještě 2x Unity a EQ ramena, abych si buď uvolnil jednu pozici, nebo nahradil Grandeur Ring. Pak by se dalo zase vymejšlet co dál
EQ set jde skloubit i s IK setem. A to už je pak zralý na slušný T

Chtělo by to minimálně ještě 2x Unity a EQ ramena, abych si buď uvolnil jednu pozici, nebo nahradil Grandeur Ring. Pak by se dalo zase vymejšlet co dál

EQ set jde skloubit i s IK setem. A to už je pak zralý na slušný T

Jucheej
Tak po miliontým nákupu konečně Kadala dala
- poslední kousek.
(tak mám zas o čem na gearu přemejšlet - roll nic moc a málo Soulů, takže se na chvíli určitě zabavím
)

Tak po miliontým nákupu konečně Kadala dala

(tak mám zas o čem na gearu přemejšlet - roll nic moc a málo Soulů, takže se na chvíli určitě zabavím

- skyrim1988
- The Butcher
Wooow tak to gratuluji 
Ja vcera dropl dalsi EQ gate
Z radosti je asi dneska rozlozim ! A ta baba v te kapuci Kadula,nebo jak se jmenuje
me nema rada...Chtel jsem po ni Magefisty za 315 BH a ona nic 

Ja vcera dropl dalsi EQ gate

Za 315!?! Tak to se jí holce nedivím, to jseš teda z chudýho kraje
Až to bude 3,15k tak se dá říct, že to byla ještě dobrá cena
Já do ní cpal snad měsíc (čistě jen ramena),...no, ale nakonec teda (ka)dala
(vůbec netuším, kolik to mohlo bejt, ale jistý je, že hrozně moc)
Krásně teď padaj setovky. Sice ještě nepadlo nic, co bych užil, ale to je jen otázka času
Proto teď občas vytáhnu WD a Cruse, kdyby se chtělo zadařit s nějakým pěkným setíkem na ostatní chary.. 

Já do ní cpal snad měsíc (čistě jen ramena),...no, ale nakonec teda (ka)dala

Krásně teď padaj setovky. Sice ještě nepadlo nic, co bych užil, ale to je jen otázka času

- skyrim1988
- The Butcher
Ja vim no
315 je malo.Myslel jsem si,ze mi neco soupne
No budu zkouset dal.Chci mit vylakovanou barbinu 

To držím palec
Mě teď hrozně nakoplo, že nemusím na ty blbý materiály a můžu zkoušet kombinovat setíky,...ale má to teda negativní dopad na matroš
Velice rychle jsem prohulil modrej a lávu

Mě teď hrozně nakoplo, že nemusím na ty blbý materiály a můžu zkoušet kombinovat setíky,...ale má to teda negativní dopad na matroš

Velice rychle jsem prohulil modrej a lávu

- skyrim1988
- The Butcher
Dnes necekane zmeny
Po spouste soulu prevlecenych za legendky
Jsem se konecne dockal.
Takze padl mi novy Maximus
A je o dost lepsi.Neverim do ted, Magefisty
I amulet Haunt of Vaxo. Barbina dneska byla happy.
Ted se bude zkouset Cindercoata.Mozna padne driv jak ty rukavice.S materialem to jde z kopce.Souhlasim
Modreho nemam nic moc a souly tez

Takze padl mi novy Maximus

Ted se bude zkouset Cindercoata.Mozna padne driv jak ty rukavice.S materialem to jde z kopce.Souhlasim

Tak super. Teď to padá zase jinak a jiný věci, takže změny budou asi na denním pořádku
Já nasadil na DrSmáka Aughild a už tam zůstane. Elity na T3 padaj v sekundách
Mám teď k ohni ještě 44% do Elit a celkově mi to dělá 1,8M DPS bez paragonu a selfboostu. Škoda, že jsem musel vyměnit Bracery od Matláka, to je jediná nevýhoda, docela to srazilo dynamiku hry.
Včera jsem pokoušel Wiznu na T1. Zatím bych to ohodnotil, že se s ní dá na T1 přežít, ale je to typickej DPS papírák. Chodím teď nejvíc Bounties A1, A2, protože bych pro wiznu potřeboval Grandeur a taky ty rukavky na +10min shrine. Ale lege od Tyraela jsem v A1/A2 neviděl už snad měsíc..
V podstatě mám teď hroznou kupu "práce", protože relativně vybyvený mám STĚŽÍ barbary. Budu teď asi víc střídat chary, abych ty zbývající šmudly trochu oblíknul

Já nasadil na DrSmáka Aughild a už tam zůstane. Elity na T3 padaj v sekundách

Včera jsem pokoušel Wiznu na T1. Zatím bych to ohodnotil, že se s ní dá na T1 přežít, ale je to typickej DPS papírák. Chodím teď nejvíc Bounties A1, A2, protože bych pro wiznu potřeboval Grandeur a taky ty rukavky na +10min shrine. Ale lege od Tyraela jsem v A1/A2 neviděl už snad měsíc..
V podstatě mám teď hroznou kupu "práce", protože relativně vybyvený mám STĚŽÍ barbary. Budu teď asi víc střídat chary, abych ty zbývající šmudly trochu oblíknul

- skyrim1988
- The Butcher
Mno je to moc super
Diky vcerejsku jsem se na barbarce dostal na 1,1 M Elemental DMG
Ted budu bojovat o Cindercoatu,dalsi SOJ a Andarielku 
Ten ring na sety bych uz tez potreboval
Ja se tim Aughildem taky inspiroval
Chci ho na barbovi.

Ten ring na sety bych uz tez potreboval

Ja se tim Aughildem taky inspiroval

Dneska paráda.
Už udržím na T1 všechny postavy. Nejvíc mě ale dostal WD. Naprosto průměrnej gear http://us.battle.net/d3/en/profile/DrSm ... o/37222471 a on se udrží na T4!
Nechcípnul mi tam ani jednou a všechny sety jsou craft max. na dva pokusy..
DrSmák už taky přešel na T4. Když se nezapomenu a nedělám kraviny, tak není důvod, aby umřel. A to už je důvod T4 hrát. Navíc mi tam prostě padá víc lege. Na T1 mi nepadá skoro nic..
Třetí Grandeur ne a ne padnout. Taky Unity pořád nic. Tak uvidíme, jak to půjde dál..
Už udržím na T1 všechny postavy. Nejvíc mě ale dostal WD. Naprosto průměrnej gear http://us.battle.net/d3/en/profile/DrSm ... o/37222471 a on se udrží na T4!

DrSmák už taky přešel na T4. Když se nezapomenu a nedělám kraviny, tak není důvod, aby umřel. A to už je důvod T4 hrát. Navíc mi tam prostě padá víc lege. Na T1 mi nepadá skoro nic..
Třetí Grandeur ne a ne padnout. Taky Unity pořád nic. Tak uvidíme, jak to půjde dál..
- skyrim1988
- The Butcher
Pry 3 Grandeur
Jsem zvedav jestli ja se ho nekdy dockam
A to uz ficim T3.A z krabicek mi uz pekne dlouho lg nepadla 
WD se zda byt dost silny char

WD se zda byt dost silny char

YES
První Unity - a vůbec ne špatnej. Tak ještě jeden a min. T5 je otevřená
(Relikvii pro nesmrtelnýho Tmplářže už mám
)
http://www.jpeg.cz/images/2014/06/17/cO7YX.jpg
Později si to dám do svýho Topicu, ale nahromadilo se mi pár záseků a kuriozitek, tak se podělím
S Furií jsem potkal klíčníka na Normalu http://www.jpeg.cz/images/2014/06/17/J2gzK.jpg
Double drop stejných knížek opět s Furií http://www.jpeg.cz/images/2014/06/17/zr4wg.jpg
A do třetice Furina našla Imperial na Masteru http://www.jpeg.cz/images/2014/06/17/MYd9U.jpg
No a dnes první čistokrevnej lege dvoják s Titanem z Kinga. Zajímavost je, že jsem ho zabil asi 500x a snad nikdy z něj nepadlo. Teď Unity, takže o to větší radost
http://www.jpeg.cz/images/2014/06/17/Yr1jm.jpg

První Unity - a vůbec ne špatnej. Tak ještě jeden a min. T5 je otevřená

http://www.jpeg.cz/images/2014/06/17/cO7YX.jpg
Později si to dám do svýho Topicu, ale nahromadilo se mi pár záseků a kuriozitek, tak se podělím

S Furií jsem potkal klíčníka na Normalu http://www.jpeg.cz/images/2014/06/17/J2gzK.jpg
Double drop stejných knížek opět s Furií http://www.jpeg.cz/images/2014/06/17/zr4wg.jpg
A do třetice Furina našla Imperial na Masteru http://www.jpeg.cz/images/2014/06/17/MYd9U.jpg

No a dnes první čistokrevnej lege dvoják s Titanem z Kinga. Zajímavost je, že jsem ho zabil asi 500x a snad nikdy z něj nepadlo. Teď Unity, takže o to větší radost

- Kuki10
- Globální moderátor
- BattleTag:Kuki#2122
Gz, já potrebuju aspoň jeden ještě, pac jsem ho zapichl před týdnem.
Odesláno z mého Nexus 4 pomocí Tapatalk
Odesláno z mého Nexus 4 pomocí Tapatalk
Best HC parta 4ever "The Expendables"
Profil zde!
Expendables stream!
Dotazy směřujte buď do PM, nebo na kuki10@diablofans.cz
Profil zde!
Expendables stream!
Dotazy směřujte buď do PM, nebo na kuki10@diablofans.cz
Díky, díky, je to po delší době super drop
Chtěl jsem napsat, že je to moje cesta k nesmrtelnosti ale v Diablu takovej výraz asi neexistuje, jak koukám
Další 50% redukce poškození je mega boost. Navíc na takový postavě, jako je muj křižník (už teď má 55% proti melee)
(ještě je potřeba zapracovat na redukci proti střelám a eledmg, ale věnuju se tomu teprve druhej den, (rezervy a nápady mám ještě obrovský) jde o experiment s Thorns Crusem - je to hrozně divný, nějak to funguja, ale ani po dvou dnech jsem úplně nepřišel na to jak - jednou se s elitou nebo bossem šmudlám půl hodiny, protože mám malou DPS a jindy se o mě elita zabije v podstatě sama za pár sec.
- když už si myslím, že vím, kdy to jak maká, tak přijde elita a zase jí nic nedělám
- ale já na to kápnu - až bude hotovej, tak nad tou hromadou redukcí zamáčne slzu i nejudatnější HC čkář
) - ty údaje jsou bez Unity, kterej má dalších 14% poškození do elit (což hodí 49%)

Chtěl jsem napsat, že je to moje cesta k nesmrtelnosti ale v Diablu takovej výraz asi neexistuje, jak koukám

Další 50% redukce poškození je mega boost. Navíc na takový postavě, jako je muj křižník (už teď má 55% proti melee)

(ještě je potřeba zapracovat na redukci proti střelám a eledmg, ale věnuju se tomu teprve druhej den, (rezervy a nápady mám ještě obrovský) jde o experiment s Thorns Crusem - je to hrozně divný, nějak to funguja, ale ani po dvou dnech jsem úplně nepřišel na to jak - jednou se s elitou nebo bossem šmudlám půl hodiny, protože mám malou DPS a jindy se o mě elita zabije v podstatě sama za pár sec.

Naposledy upravil(a) DrSma dne 17.06.2014, 18:48 hod., celkem upraveno 1 x.