KECÁRNA - HLAVNÍ DISKUSNÍ VLÁKNO SEKCE
- Kuki10
- Globální moderátor
- Currenly, I'm playing:Diablo 2: Resurrected
- BattleTag:Kuki#2122
Pěkně to mas vymyšlený. :-D
Nesmrtelnost existuje jen nesmíš bejt vůl jako já. :-D
Odesláno z mého Nexus 4 pomocí Tapatalk
Nesmrtelnost existuje jen nesmíš bejt vůl jako já. :-D
Best HC parta 4ever "The Expendables"
Profil zde!
Expendables stream!
Dotazy směřujte buď do PM, nebo na kuki10@diablofans.cz
Profil zde!
Expendables stream!
Re: KECÁRNA - HLAVNÍ DISKUSNÍ VLÁKNO SEKCE
Ale no tak 

diabloprogress.com battle.net dfans Solo Selffound Topic
NO Automation Devices used
- Kuki10
- Globální moderátor
Naběhnout ve velkým stylu s wizem na t4 mezi mallety dostat frozen, dvakrát po sisce a celou pasivku bejt ve stunu od mobek který jsem neviděl se povede jen mě.
Jsem myslel ze mam video a nemam.... Aspoň screen musím hodit. :-D
Jsem myslel ze mam video a nemam.... Aspoň screen musím hodit. :-D
Profil zde!
Expendables stream!
Profil zde!
Expendables stream!
No to je ale velká paráda
Škoda toho vídea, to by byl smrtící double s tím parádním portem ve Vanille

Škoda toho vídea, to by byl smrtící double s tím parádním portem ve Vanille

- Kuki10
- Globální moderátor
Sem si taky říkal právě a ty hlody potom. :-D
Chyběly mě gatě na full archona tak jenom: tak archona jsem vyřešil. :-D
Chyběly mě gatě na full archona tak jenom: tak archona jsem vyřešil. :-D
Profil zde!
Expendables stream!
Profil zde!
Expendables stream!
- skyrim1988
- The Butcher
- BattleTag:Strecha#2293
Zdravim
,
dnesek mi prinesl krasny boost a to v podobe fire sekyrky
K tomu jsem ukoval Devastatora.Strechova tudiz odlozila Maxika a zkusi to s 1Hand + 1Hand 

dnesek mi prinesl krasny boost a to v podobe fire sekyrky

Já stejnej dual taky testoval, ale DrSmák prostě musí mít 2h i kdyby na chleba nebylo
Asi tě bude zajímat, co má v pazouře moje Histerická nanynka
(a co na rukách zase moc zajímá mě - po desítkách pokusů v A2 konečně 10min. rukavice
)
Nemám moc času, tak nestíhám reportovat a raději hraju, ale mám už (opět mimo ramen) celej druhej EQ set i skákavý boty, takže bych klidně mohl mít dva klokany. Ale co z toho, to je na nic. Takže Histerka zůstane prskavkou
(blesky)
Ve středu zájmu je teď třetí Grandeur, druhej Unity a ta sekyrka co dává až 100% do Thorns pro mýho Paladina. (už jsem měl dvě a rozbil je, tak doufám, že na třetí nebudu čekat rok
)

Asi tě bude zajímat, co má v pazouře moje Histerická nanynka

Nemám moc času, tak nestíhám reportovat a raději hraju, ale mám už (opět mimo ramen) celej druhej EQ set i skákavý boty, takže bych klidně mohl mít dva klokany. Ale co z toho, to je na nic. Takže Histerka zůstane prskavkou

Ve středu zájmu je teď třetí Grandeur, druhej Unity a ta sekyrka co dává až 100% do Thorns pro mýho Paladina. (už jsem měl dvě a rozbil je, tak doufám, že na třetí nebudu čekat rok

- skyrim1988
- The Butcher
No koukal jsem co ma ta tvoje Histerka a zavidim ji
Ale ta ma ukojila svou vasen vcera
A jeste ji tolikrat ukoji.Pokud mi behem meho nestaleho hrani padne -Cindercoata,SOJ,botky na skotaceni,Ring na sety nebo treba i ten Unity
Je toho porad velka spousta
Proto jsem rad,ze mi hra obcas soupne neco fajneho pro motivaci 
EDIT : Zdar
Tak vcera to bylo docela hezky motivujici.Videl jsem dalsi SOJ,skoda.Musel na roztaveni.Jenze vecer po par krabickach z A1 kdy jsem z nich dropl uplne neco jineho,se objevil muj 1 RORG
A docela identicky s tim co nosi DRSMAK.Boha jsem jeho kopie jak vysita
Tak jsem hned udelal elitacky set
Skoda Matlakovic braceru
Chci je zpet 
Co se tyce zbrani,tak MAX je zpatky ve hre.S tema 1 hand jsem to krajel nejak pomalu,nechapu.Za to ten retez jim vsem naklada velice obstojne.
Jo a Kadala mimo Chestu nechape,ze chci ty skakaci topanky
.Lg botky dava,ale jineeee 
Zboznuji tuhle hru

EDIT : Zdar

Co se tyce zbrani,tak MAX je zpatky ve hre.S tema 1 hand jsem to krajel nejak pomalu,nechapu.Za to ten retez jim vsem naklada velice obstojne.
Jo a Kadala mimo Chestu nechape,ze chci ty skakaci topanky

Zboznuji tuhle hru

No nazdar
Tak gratule!
Já mám tolik změn, že ani nevím, kde začít. DrSmák stagnuje už dlouho, v podstatě tam už není 2x co měnit. Jasně, do blba přetáčet CD o pár procent a pod., ale to fakt ne. Stejně by to víc, jak tu T4 nedalo.
Mě padnul taky Grandeur (ten třetí) a hodil jsem ho Histerce. Ta kombinuje IK, BT a Aughild. Tak jsem s ní dokázal bez RIPu udělat Bounties+Rift na T5. Ale Ancieti tam furt chcípaj a celkově je to o ničem. T4 se tak dá hrát bezpečně a ještě to jakš takš padá.
Teď jsem se vzhlídnul v Raekoru. S prstenem jsem udělal krátkej test a jak seženu setovou Hlavu, bude třetí barb
Takže budu do Kadaly ládovat tak dlouho, až dá, nebo padne.
Crusadera taky udržím v pohodě na T4. Ale je to takový zvláštní hraní přes ten Thorns. Takže se pokouším najít tu Thorns sekyrku a až ji seženu, zase se k Crusovi vrátím.
PS: jinak průběžně aktualizuju ve svém Topicu články, takže je pěkně vidět, jak se dropy setů i leg rozrůstají
EDIT:
Dneska se daří. Padly raekor gatě, takže mám 5ks a je jen otázkou času, kdy začnu expit novýho barba.
Za barba padl DEX Amulet, tak jsem ho dal Monkovi. Na druhej pokus 10%CC

Já mám tolik změn, že ani nevím, kde začít. DrSmák stagnuje už dlouho, v podstatě tam už není 2x co měnit. Jasně, do blba přetáčet CD o pár procent a pod., ale to fakt ne. Stejně by to víc, jak tu T4 nedalo.
Mě padnul taky Grandeur (ten třetí) a hodil jsem ho Histerce. Ta kombinuje IK, BT a Aughild. Tak jsem s ní dokázal bez RIPu udělat Bounties+Rift na T5. Ale Ancieti tam furt chcípaj a celkově je to o ničem. T4 se tak dá hrát bezpečně a ještě to jakš takš padá.
Teď jsem se vzhlídnul v Raekoru. S prstenem jsem udělal krátkej test a jak seženu setovou Hlavu, bude třetí barb

Crusadera taky udržím v pohodě na T4. Ale je to takový zvláštní hraní přes ten Thorns. Takže se pokouším najít tu Thorns sekyrku a až ji seženu, zase se k Crusovi vrátím.
PS: jinak průběžně aktualizuju ve svém Topicu články, takže je pěkně vidět, jak se dropy setů i leg rozrůstají

EDIT:
Dneska se daří. Padly raekor gatě, takže mám 5ks a je jen otázkou času, kdy začnu expit novýho barba.

No já se pose*u
Za 750 lege ani jedna Raekoří hlava a pak jeden nákup u paní a...

Lemure, vymyslím nějaké pěkné jméno a brzy (ještě nafarmím nějaký Souly) začnu třetího baraba, když mám fullset Raekora (a navíc krom těla vše 2x na výběr
)

Za 750 lege ani jedna Raekoří hlava a pak jeden nákup u paní a...

Lemure, vymyslím nějaké pěkné jméno a brzy (ještě nafarmím nějaký Souly) začnu třetího baraba, když mám fullset Raekora (a navíc krom těla vše 2x na výběr

- Lemurman
- Zhar the Mad
- BattleTag:Lemurman #2764
pěkný, už se těšim. Kdybych hrál barba, tak jdu určitě Raekora, chargera sem jednu dobu hrál na SC a měl sem ho v plánu i v BH
Dikes
Mno, já to už testoval a bude to chtít asi hlavně cvik a odhad do čeho vletět, ale to se asi poddá. Zatím se mi to ale na HC (BH) moc nepozdává. Docela často se mi stávalo, že jsem čekal na cooldown a zůstával zaseklej ve kupě potvor, protože jsem tam nalítnul a spoléhal, že se charge vyresetuje a ono prd
Samozřejmě já mám vždy v buildu Leap, tak jsem to pořešil s ním, ale je to trochu sebevražedenej způsob hry
Každopádně na blbnutí je to super a je to takovej surovej barbaří ramenatej styl, takže jestli se mi to zalíbí, převlíknu DrSmáka z EQ setu do býčích kožek

Mno, já to už testoval a bude to chtít asi hlavně cvik a odhad do čeho vletět, ale to se asi poddá. Zatím se mi to ale na HC (BH) moc nepozdává. Docela často se mi stávalo, že jsem čekal na cooldown a zůstával zaseklej ve kupě potvor, protože jsem tam nalítnul a spoléhal, že se charge vyresetuje a ono prd

Samozřejmě já mám vždy v buildu Leap, tak jsem to pořešil s ním, ale je to trochu sebevražedenej způsob hry

Každopádně na blbnutí je to super a je to takovej surovej barbaří ramenatej styl, takže jestli se mi to zalíbí, převlíknu DrSmáka z EQ setu do býčích kožek

- Lemurman
- Zhar the Mad
- BattleTag:Lemurman #2764
nevim jakej máš build ty, ale já bych jel něco v tomhle stylu: http://eu.battle.net/d3/en/calculator/b ... jbY!cZaZYc
Leap do mobů, Rendnout je a Chargí z nich vylítnout, a takhle to opakovat u každý větší skupinky, menší jen charge/rend a přeživší zabít frenzy
Leap do mobů, Rendnout je a Chargí z nich vylítnout, a takhle to opakovat u každý větší skupinky, menší jen charge/rend a přeživší zabít frenzy
Jakej build pojedu zdaleka netuším, to je ještě hooodně daleko.
Jako vždy to prostě vyplyne ze situace postupným vývojem, ale je možný, že tak jak píšeš to cca může taky dopadnout. 

- skyrim1988
- The Butcher
Toz se musim tez podelit o velky kus radosti
Nedavno mi padl 1 ring z A1 ( Shanim si uz dalsi
) a vcera z obycejne truhly na me vykoukl Thunderfury
To bylo zrejme znameni,ze mam nechat spocnout barbarku 
Jinak si uz v truhle formuji pomalu cosik pro WD
Mam uz Mask of Jeram a ty Zunnimas lebky offhandove 

Jinak si uz v truhle formuji pomalu cosik pro WD

Jo, těch možností je tolik, že pomalu nevím, kam dřív
Ale teď mi padá hodně lege, takže jak to zase zvadne, založím toho třetího barba. (zoufale potřebuju Souly) V podstatě bych teď maximálně uvítal druhý Unity a jsem spokojenej..
Skyrime, nevím, jestli jsi to zvažoval, ale protože máš Weaponmastera, tak se ti jeho bonus upravuje z MH. Odyn by ti v pravačce hodil 5%CC. Já osobně jsem dal přednost CC.
Ale je to na tobě, už víš, co a jak.. 

Ale teď mi padá hodně lege, takže jak to zase zvadne, založím toho třetího barba. (zoufale potřebuju Souly) V podstatě bych teď maximálně uvítal druhý Unity a jsem spokojenej..

Skyrime, nevím, jestli jsi to zvažoval, ale protože máš Weaponmastera, tak se ti jeho bonus upravuje z MH. Odyn by ti v pravačce hodil 5%CC. Já osobně jsem dal přednost CC.

- skyrim1988
- The Butcher
Mno kdyz jsem ho dropl,byl jsem trosku z toho vedle.Tak to dnes prehodim
Jinak porad zkousim ohnivou chestu a stale nic 

Já myslím, že stačí chvíli hrát a padne. Nakupuj u Kadaly chesty pořád dokola.
Nejdřív jsem se modlil za EQ set. Není to ani měsíc a mám v truhle dva kompletní! EQ sety (ano opravdu 8ks) + to, co má na sobě DrSmák. Nemám nervy zničit takovýhle setový věci. Skoro celej Raekor 2x atd. Takže je spíš místo na optimismus
V podstatě bych spíš řekl, že padaj tak pěkný věci, že nemám co rozbít a za co ladit u kozatý..
Nejdřív jsem se modlil za EQ set. Není to ani měsíc a mám v truhle dva kompletní! EQ sety (ano opravdu 8ks) + to, co má na sobě DrSmák. Nemám nervy zničit takovýhle setový věci. Skoro celej Raekor 2x atd. Takže je spíš místo na optimismus

V podstatě bych spíš řekl, že padaj tak pěkný věci, že nemám co rozbít a za co ladit u kozatý..

- skyrim1988
- The Butcher
To si pis,ze ji to budu porad tlacit ty shardy do chest
Ona ju musi nekdy dat.Jo tak to gratulace
2x EQ set
Nadhera.Verim porad,ze mi to vse jednou spadne
Zatim to je tak postupne.Vcerejsi drop TF swordu je jasny priklad.A taky jsem si kdysi rikal,ze neni mozne ho mit 

Tak můj druhej Leoric
INT a padnul barbarovi - aji je docela pěknej, někomu ho později šoupnu

INT a padnul barbarovi - aji je docela pěknej, někomu ho později šoupnu