Hernajs, jsem vůbec ve správný sekci

Takovej provoz
Kucí, já bych to nehrotil. Vcelku je přece jedno, jak velkej Grál si naložíte. Xenter měl nejdřív vše i s plánama, pak přehodnotil na lege a sety. Já třeba zase jenom sety. Ale cíl to je tak, jako tak. Navíc o to výraznější, že je potřeba hrát za všechny chary, protože za barba věci pro jiný chary v podstatě nepadaj - naprostá výjimka. (já to stejně chápu spíš jako takový score, než nutnost vše dropnout)
No a když nám hold Blizz přidá další kousky, tak je jen na vás, jestli budete hledat jen ty původní, jak navrhoval Lemur, nebo prostě zvětšíte seznam

Zatím nevíme, kolik sezóních lege bude přibejvat a třeba to nebude tak hrozný..
Xentere, ten prašivej Unity je pakárna, což?

Kam se hrabe RoRG! Ten aspoň víš, kde vzít. Já už jeden Unity dropnul a málem mi vypadly oči radostí. Ale jak píšeš - jeden nic neřeší

300 pěknejch

Já se třesu už tři tejdny na 400. Čoveče, začíná to bejt nekonečný jak P100 ve Vanillce
Grál negrál, hlavně se u hry, chlapci, dobře bavme
PS: Démone, Kuki tě už jistě připravoval, ale abys nepropadnul trudomyslnosti jako někteří zatrvdlí D2 lifeři, chci ti nabídnout malou, ale důležitou radu. Ber D3 jako novou hru, která má s D2 společný jen názvy a postavy v ději. Posuzuj D3 z čistý vody. Pokud se ti bude líbit, zamiluješ si ho jako D2. Pokud budeš trvat, aby bylo stejné jako D2, nemůže tě D3 uspokojit. Tak hlavně kopec srandy při nových objevných výpravách

To zkoumání v začátcích je na tom stejně to nejlepší