No, mě Kadala taky hezky zásobovala, ale možná se radujete předčasně (nebo jsem já takovej smolař)
Za posledních pár dní mi totálně stávkuje, jak jsem psal výš. Nevim. Nasypala mi v pohodě na DH, potom jakš takš na Wiznu ale pak se to seklo a zatím se mi dost obtížně vybyvuje. Nejhůř je na tom asi Crus, protože ten nemít STR věci od Drsmiče, tak asi běhá v trenclích
Já jsem hrál bez AH Vanillu a jsem za Kadalu fakt rád. Vidím světlo na konci tunelu, což ve Vanille prostě nebylo. Spousta věcí mi tam nepadla nikdy. A ještě větší spousta s naprosto nepoužitelným rollem. V RoS jsem rád za typizovanější předměty, protože jsou použitelný do základu a prostor pro zlepšování je asi do nekonečna, kdo má zájem. Otázka je, jestli je to zábava. Protože já třeba mám nulovou motivaci jít do A1 a nahánět do blba RoRG s CC místo LoH. Je to hodin a hodin, vše záleží na pouhé náhodě a nemusí se to povést taky nikdy. Jako třeba HF věci.
A wow efekt? Já myslím, že to je daný tím, že ve hře je už celkem hodně itemů (použitelnejch nebo silnejch) a prostě když nepadne jeden, člověk jednoduše postaví build na jiným silým předmětu, co mu padnul. Ten ho posune na vyšší farmy a brzo pak padá původně vytoužený předmět č.1, ale protože už není tak nepostradatelný, chybí wow efekt při jeho nálezu. Ale pořád je to lepší, jak když ve Vanille byl za každej char jeden, nědke výjimečně dva, super build/equip/Item a kdo ho neměl, prostě stagnoval. Pak to bylo jen o vůli, což taky moc zábava nebyla. Ale zase, když mi pak po XXX hodinách padnul na zem první Skorn, málem jsem si radostí potřísnil textil.
Přesto jsou v RoS TOP Itemy. Neříkejte, že ne.
A řekněme si na rovinu, když Blizz (chvála mu) zatrhnul AH musel zajistit, aby se k Itemům dostal každej. Jinak by jim utíkali lidi. Ne každej je takovej magor jako my, že u toho sedí 2000 hodin nebo mnohem víc. Tu hru kupujou i normální lidi, co si ji zahajou tejden, měsíc nebo sem tam po večerech a chtěj pochopitelně vidět, že si něco zahráli a vylepšili ze získané kořisti pajďuláka. No a závisláci maj zase možnost do blba hledat ten stejnej Item s pár procentama navíc..
Osobně beru to, že mě Blizzard k týhle hře přikoval na 2000 hodin za něco naprosto neuvěřitelnýho...na 100% jsem v životě žádnou jinou hru tak dlouho nehrál...a to se ještě nechystám jít do ďábelského důchodu

- jak jednou kdysi napsal dawe - mě to prostě baví..
EDIT: Démone, však si ten grál zkus. Uvidíme, jak cenné pro tebe budou předměty, které ti budou nakonec opravdu chybět. Ono je snadný říc, jak to padá tak od oka, ale když chceš sám pěkně sesbírat všechny Leg/Set, jsem si jistej, že to bude úplně jiný kafe..