Pipinka:
Wulfe, to je sozóní char? Podle hodnot si to myslím, ale nevidím to na DP napsaný. Je to tam někde?..
Já včera jel tu svoji taky a dělal jsem zkoušky i s Arcane Torrent (prostě jsem hledal nějakej útočnej Skilll, co by se mi líbil) ale přišlo mi to hrozně pomalý. Ale asi za to může hlavně to, že jsem si prozatím půjčil Maximus od DrSmiče

Lepší zbraň teď nemám. Nějak si nemůžu vybrat nic do útoku, nic se mi tam nelíbí
Protože se ze mě stal totální CDR úchyl, strašně jsem chtěl postavit pěknýho Archona s Vyr´s, ale když jsem zvážil, kolik by to mohlo zabrat času a zdrojů a když čtu, jak je teď Archon na nic, tak se mi do toho moc nechce

Na druhou stranu mám FB set, na T4 to všechno včetně Elit přebíhám, tak by se možná mohlo zadařit. Mě nějak vzaly ty Skilly, kdy se z postav stávaj monstříčka

(Mám super Berka, perma Žampióna - zatím s mizernou DPS, proto bych chtěl i Archona a zvažuju Monka - ani nevim už jak se to jmenuje, jak je černej, jenže Dawe tu psal, že je to opravdu porce CDR a nula DPS, což na solo moc není no..)
S Unity bych neházel flintu do žita. Určitě teď padají víc, než padaly a hodně lidem právě na nižších Paragonech - Démon by mohl vyprávět
Mě deprimuje Gift. V rozmezí cca poslední stovky Para do P578 mi padly tři hned zkraje 2.1 a mezera začíná bejt opravdu nepříjemně dlouhá..
GZ k pěkný figuřa a hlavně snad už větší spokojenosti s variabilitou hry