Ešte ma napadlo hodiť gem Gogok of Swiftnes:
50.0% chance on hit to gain Swiftness, increasing your Attack Speed by 1% for 4 seconds. This effect stacks up to 15 times.
Gain 1% Cooldown Reduction per stack of Swiftness. (Requires Rank 25)
Dnes to testnem a uvidím ako to bude fungovať...
Dashink ti cooldown neubere páč není spender(pokud nemáš raiment set) tzn se ti to muže hádat s jiným cdr...já to v S3 řešil přes cyklon a zvonky a pokud byl mob no problemo nonstop ephi is mizerným cdr ale sou potřeba malta brejsry.....pokud chceš tankovat tak bych cpal šutry na def partu boostneš přes unity a tím že mrazíš stahuješ atd ..btw pokud jedeš efi tak dash nepotřebuješ páč efi tě kousek portne taky akurát musíš trefit moba což je občas v tom digi bordelu problém....nicméně lootovat se bude kua páč chci vyzkušat full innu a 2 set bonus s uliany teoretických 42 striku seven letem musí nakládat nehorázně
Farmu gearu prej šak nic nepadá na tý T3 eče zkejsnem s b týmem asi hodně dlouho včera 6 riftu bez lege a pak kakala za 600 shardu houno.. když už pak padne něco tak crap jak svin uliana mi nějak nebaví a mé lovely sunwuko mi nepadlo ani 1 kus
zvolil jsem novou taktiku, voblík jsem se jako bezdomovec, v menu si musim zakrejvat oči ... tak snad to hra pochopí protože jediný, čeho jsme včera dosáhli, že se já můžu točit bez dmg nekonečně dlouho takže jestli VY se s ymorem chcete někam posunout, tak je důležitý posílit MĚ a to je cikánská férovka
panové A team je už pár dní ochotný nabídnout boost ... stači když si nahodíte defense a můžeme jít pofarmit VIII, dáváme to tak nějak do 2 - 4 minut myslím ...
Teda to je nějaký rasizmus tatdy či co, segregace skupin. Je tu skupina A, skupina B a já si založím skupinu D jako Debil, kdo se přidá? BTW, zase na druhou stranu A jako Alkoholik...
Je to Áčko a Béčko beriem ako pr*el a celkom ma to baví...Každopádne čo mi najviac chýba pri hraní je TS nakoľko je tam vždy FUN
A pri počte 8 ludí online ten chat proste nestíham pri hraní.Keď už nie aktiv tak aspom pasiv + raz za 10-15 min keď človek povie niečo do mikrofónu asi nemôže byť problém či?
Nemám problém s b teamem nebo klidně d teamem. Zítra se vracím, tak se na vás těším pánové
Odesláno z mého Vodafone Smart ultra 6 pomocí Tapatalk
Crome,nikdo si nebude pamatovat, jestli jsme byli dobří či zlí.Jediné na čem záleží je,že dva stáli proti řadě nepřátel!Splň mi tedy přání-dopřej mi pomstu!A jestli neposloucháš,táhni do horoucích pekel!
Btým rocks prostě wulfe jedem s ýčkem vanilu tam to padalo taky jednuc za uherák holt starý časy Já se stavim dneska na ts asi Vám chybí to funění či co Já s tou 8 (včera sme zkušali 4 ale je to bída a sakra to štípe + jít s Detoxou je sebevražda) eče počkám chvilec furt věřim že to dzinkne
čus, takže dawe, koukej mi teda poradit s tim stunerem, co máš v hlavě, ale včera jsme dali relativně bezpečně GR50. To co mám jsem opsal, jde o spamování healing štítu přes life per second a jelikož nemám všechny itemy co bych měl mít, mam to ještě bez stunování...