2 Welwet: no právě mě štve to že to pojedou "všichni"Abuzus píše:Slw: A s Throwerem budeš mít min jednoho fanouška :-)Welwet píše:esli všici pojedou hamra/javu/ socku tak bude thrower slušná výzva
2 Abu:

Moderátor:Dark_Deamon
2 Welwet: no právě mě štve to že to pojedou "všichni"Abuzus píše:Slw: A s Throwerem budeš mít min jednoho fanouška :-)Welwet píše:esli všici pojedou hamra/javu/ socku tak bude thrower slušná výzva
Vidíš to, já to budu asi muset pojmout spíš for fun, ale né s netradičním buildemDark_Deamon píše:Tak ono se to dá rozdělit na dvě skupiny lidí... Jedni jdou už od startu po prvním fleku a druzí si jdou jen for fun zahrát s nějakým netradičním buildemPokud chce být ale někdo v top 3, tak se tam určitě nedostane s nějakým single target buildem nebo nějakým právě for fun.
já to vezmu for fun a i s netradičním buildemObter!vr píše:
Vidíš to, já to budu asi muset pojmout spíš for fun, ale né s netradičním buildem
Démone, jsem s tím otravnej, ale kdy tedy vlastně turnaj startuje?(datum) Pudu si dneska do lékarny, tak abych věděl, kolik antabusu si ještě musím nakoupit, než to začne....Dark_Deamon píše: Ještě je časVšechny topicy založím tak 2 týdny před začátkem turnaje.