Verze 1.07 (tipy triky postřehy)

Všechno co se týká normální hry.

Moderátor:Dark_Deamon

SkoroPaladin
Gorebelly
Currenly, I'm playing:Diablo 2
Re: Verze 1.07 (tipy triky postřehy)

Příspěvek od SkoroPaladin » 13.12.2012, 17:38 hod.

SkoroPaladin píše:Díkec (rozbaleno, uloženo, vyzkoušeno). Nasbíral si jich útyhodný množství. Bohužel jsou pro verzi 1.11.
To Slw - sorry chlape. Poslal jsi mi předměty verze 1.07 - moje blbost.
Moc tomu nerozumím, ale moje Atma je považuje za předměty verze 1.11 (a takto se přetáhnout na verzi nižší nedají). Ale dají se konvertovat (nechápu to - proč je označí jako předmět pro verzi 1.11) v Atmě na verzi 1.07 (což už vůbec nechápu jaktože to jde) a pak už fungují.
Máš to u mě. Dík :-).
We are knights who say... NI!

Slw
Minion of Destruction

Příspěvek od Slw » 13.12.2012, 17:56 hod.

sou věci mezi nebem a peklem... měls to zkusit rovnou v shadowmasteru.
sem rád, že ti to bodne :)
I've seen things you people wouldn't believe. Attack ships on fire off the shoulder of Orion. I watched C-beams glitter in the dark near Tannhäuser Gate. All those moments will be lost in time like tears in rain.

Marast
The Butcher
Currenly, I'm playing:Diablo 2: Resurrected
BattleTag:Marast#2705

Příspěvek od Marast » 13.12.2012, 22:02 hod.

Mě by teda zajímalo, co jste z těch lepších předmětů našli. Ono je totiž známo, že TC systém nebyl pro verzi 1.07 dodělán. To znamená, že předměty patřící do treasure class nad 66 nemohou vypadnout...
"Released from a dark curse and bound to a higher calling." Wolfir Avenger

SkoroPaladin
Gorebelly

Příspěvek od SkoroPaladin » 13.12.2012, 22:58 hod.

Áha - tak to nemá moc cenu se za těma předmětama pídit, jak to tak čtu... :-(.
No já v podstatě nic moc "lepšího" nenašel. Krom toho sem zatím do Diabla nepronikl natolik, abych uviděl předmět a znal jeho qlvl.
Co sem našel (a pokládám to za lepší) - Visceratuant, Hexfire Shamsir, Headstriker Battle Sword, Haemosu's Adament..., Aldurs Rhytm Jagged Star. Je toho víc, ale tohle si pamatuju.
V tom paklu předmětů, co mě Slw poskytnul, není moc setových věcí, ale unikátních (na moje poměry) ano. A jsou obvykle lepší, než ty co sem doposud našel já. Atma dokázala otevřít jen cca polovinu (proč to netuším).
Ovšem jeden předmět z pakliku moc nechápu (nevím jak tohle mohlo vzniknout, na druhou stranu nevím jak Diablo názvy předmětů vytváří... :-) - "Of Cold Arrow Grand Charm" - je to grand charm (kdo by to byl řek) a dává plus 1 k all Combat Paladin skills (je možný, že to třebas Atma nějak přejmenovala...).

Marast
The Butcher
Currenly, I'm playing:Diablo 2: Resurrected
BattleTag:Marast#2705

Příspěvek od Marast » 13.12.2012, 23:31 hod.

Tebou uvedené se mi také podařilo najít. Třeba ten Visceratuant je, co jsem tak zjistil, v téhle verzi hodně ceněný. Jestli si pamatuji správně, tak dává bonusy k dovednostem Nekromanta. :idea:

Jinak program Shadowmaster bych moc nedoporučoval používat. U něj se mi líbí přirovnání, že má více bugů, než deštný prales. :D Je tedy klidně možné, že pokud jej Slw používal, tak mohlo dojít k nějakým problémům s načtením daných předmětů. Na druhou stranu bych jej na tvém místě snad i vyzkoušel. To jen pro potřebu získání co největšího množství předmětů. Ale záloha postavy je potřeba v každém případě.
SkoroPaladin píše:Áha - tak to nemá moc cenu se za těma předmětama pídit, jak to tak čtu... :-(.
Určitě má. Jen je potřeba se vyhnout dvěma faktorům.

1. Předměty s TC vyšším jak 66-"67" nemohou z monster vypadnout.
2. Act bossové nemohou dát předměty s TC vyšší než 40.

Jediná možnost jak získat opravdu super kousky je chodit do zblbnutí Waepon Racks a Armor Stands. Na ty se totiž uplatňují jiná pravidla...
"Released from a dark curse and bound to a higher calling." Wolfir Avenger

Slw
Minion of Destruction

Příspěvek od Slw » 14.12.2012, 09:39 hod.

ty předměty mají hlavičku vytvoření roku 2003. jestli ty předměty sou z ancestralu, nebo jinýho udělátka to už si tak nějak nepamatuju, jelikož sem dia hrál na hodně mašinách a za 10 let už mám na vzpomínkách tlustou vrstvu "prachu" :wave: . snad to na věci nic nemění-SkoroPaladonovi to helflo. určitě sem ale používal shadomaster. pak v časech 1.10 a výš sem měl HE. Atmu sem nikdy nepoužíval
I've seen things you people wouldn't believe. Attack ships on fire off the shoulder of Orion. I watched C-beams glitter in the dark near Tannhäuser Gate. All those moments will be lost in time like tears in rain.

SkoroPaladin
Gorebelly

Příspěvek od SkoroPaladin » 14.12.2012, 14:04 hod.

Slw: jj, helflo mi to, o tom žádná. Např. z Aldura sem měl doposud jen 2 itemy - teď už ho mám celej :-).

Marast: Visceratuant - def 90, plus 80 k hp, plus 2 k nekro skills, chance block 60%. Postava ho může nosit od lvl 28 a sílu požaduje pouhých 38. Shadowmaster mi nechce načíst... tak nějak cokoliv (vyzkoušel sem i návod, ale nic).

"1. Předměty s TC vyšším jak 66-"67" nemohou z monster vypadnout.
2. Act bossové nemohou dát předměty s TC vyšší než 40."

Tohle je dobrý vědět. Páč já furt likvidoval jen Act Bossy a ostatní mini bossy (hlavně radu na hell a miniony na nightmare). Tož to vypadá, že těm rack runům se nevyhnu :-).
A jak je to s truhlama (jsou taky limitovaný lvl 66)?

A absolutně podstatná informace - Paladin prvně hebnul v Actu III (kuchla mně ho zlatá Stygian Doll - extra fast, light ench, extra strong, ale páč se HC vyhýbám a pařím jen soft tak vo co de :-)). Kuchnul Schenka... tož Baale třes se (neocenitelný pomocník je prevent heal meč - metla teleportujících se zlatých pohůnků). A jeho nová noční můra jsou "Frenzy" Lordové/Minotaurové s immune to physical.

BladeMaster
Wraith

Příspěvek od BladeMaster » 14.12.2012, 22:29 hod.

Ako tak čítam, krásne som si zaspomínal, na 1.07 mám len pekné vzpomienky. 1 hit KO od barbarov na hell, prvá HC postava a dva roky pauzy :lol:. Vtedy som si myslel, že sa k Diablu už nevrátim. Tiež som mal nájdené nejaké lepšie predmety, ale kde už tie sú... Vtedy som hrával len za paladina a ten pocit, keď sa na zemi objavil zlatý nápis už asi nezažijem. Ale vracať sa k 1.07 asi nebudem, teraz by to už neboli rovnaké zážitky. Myslím, že táto verzia bola to najbrutálnejšie, čo Diablo 2 mohlo ponúknuť a na nej som sa vlastne naučil ako tak hrať.

Edit: Raisen, nebolo to až také hororové, ale v tej verzii boli 1 hit KO na dennom poriadku, postupoval som pomaly a keď som zbadal Fire Enchanted, tak som hneď radšej utekal kade ľahšie :D. Teda sa hralo asi v štýle jeden krok dopredu a dva dozadu.
Naposledy upravil(a) BladeMaster dne 14.12.2012, 23:10 hod., celkem upraveno 1 x.

raisen
Adviser

Příspěvek od raisen » 14.12.2012, 23:04 hod.

Jak tak čtu ty vaši hororové zážitky, tak se začínám s tou mojí HC kouzelnicí bát každé ježurky, kterou potkám :green:
HC grál: 537/516 (-21)

SkoroPaladin
Gorebelly

Příspěvek od SkoroPaladin » 14.12.2012, 23:25 hod.

To ne - včetně Nightmare je to pohoda. Až na Hell to přijde. Zrovna kouzelnice je i na Hell velmi silná. Řek bych že první problém, ovšem pořádnej, bude Lord De Sies, páč má resistence na všechny živly (pokud se nepletu). Až Stařešinové a Baal jsou z povinných creatur poněkud OP (vyváznout u Baala bez jediné smrti - to klobouk dolů).
Edit.: vyváznout u Baala bez jediné smrti - to klobouk dolů - zas tak těžký to není, Mana Rift sice zabíjí instatntě - ale je to jediná věc co je nebezpečná (pokud se hráč nenechá trefit, což za většinu charakterů nečinní problém - jde Baal zabít celkem v pohodě).

A vskutku podstatná informace - po dnešku se můj Paladin na lvl 71 honosí titulem Patriarch :-). Takže rozjíždím Barbara a su zvědavé jak to pude.
Naposledy upravil(a) SkoroPaladin dne 16.12.2012, 12:27 hod., celkem upraveno 1 x.

raisen
Adviser

Příspěvek od raisen » 14.12.2012, 23:52 hod.

Tak to gratuluji k Patriarchovi :)

RIP
Warlord

Příspěvek od RIP » 16.12.2012, 09:14 hod.

Tak co se tyce tech predmetu, tak tou Atmou to ASI nebude...Ja pouzivam stejnou verzi Atmy pro 1.07 i 1.11, pro jistotu mam tedy separovane stashe, a prehodit si item dopredu neni problem...tedy z 1.07 do 1.11...Co si tak pamatuju, tak co se tyce Atmy a 1.07, tak pozor na RWs z 1.07, ty delaji nepekne veci, takze je lepsi je vubec nedelat, a pote itemy s hit freezes target, tedy oblibeny BladeMasteruv Iceblink, dokazou nakopnout stashe tak, ze se nedaji otevirat

raisen
Adviser

Příspěvek od raisen » 16.12.2012, 09:40 hod.

Taky dobré vědět s tou Atmou. Nějaká ta RW jsem si chtěla složit, ale pak jsem si říkala, že by mi na to ty runy asi ani nepadly :D

SkoroPaladin
Gorebelly

Příspěvek od SkoroPaladin » 16.12.2012, 09:51 hod.

Tož přehodit item z verze nižší do vyšší jsem ještě nezkoušel (ale z vyšší do nižší to nejde, alespoň mně tedy ne). Apropo, nevím co dělám špatně, ale runewords mně nefungují vůbec (zkoušel jsem pouze tato: http://james.diablo3.cz/diablo2lod/runo ... early.html).

raisen
Adviser

Příspěvek od raisen » 16.12.2012, 10:05 hod.

A které jsi zkoušel? Dával jsi ty runy do šedého předmětu?

SkoroPaladin
Gorebelly

Příspěvek od SkoroPaladin » 16.12.2012, 10:17 hod.

No - pouze předmět co je socketed (pouze šedý - ani zelený/modrý ne) se stejným počtem slotů (jak je uvedeno v tom příspěvku). Dalo to jen bonusy z run, nic víc (ale nezkoušel jsem všechny, ani na to nemám runy nebo předměty s uvedeným počtem slotů - pokud to má význam). Zkoušel jsem Bramble (eth plus ral a brnění s dvěma sloty) a ještě minimálně další 3 recepty, ale už nevím který.

SkoroPaladin
Gorebelly

Příspěvek od SkoroPaladin » 16.12.2012, 11:23 hod.

Je to divný, protože jsem checknul RWs na postavách z výše zmiňovaného linku a tam skutečně fungují (Atma je sice zobrazí chybně a bez bonusů - je fakt, že Atma často popisuje předměty chybně, minimálně ve verzi 1.07 určitě - ale ve hře bonusy z RWs mají). Co dělám špatně já nevím.
Ještě ohledně ATMY a RWs - přetahovat předmět s RWs mezi postavami nelze - jak psal RIP (ve hře to pak zničí postavu - odemele ji LVLy a sebere veškerý vybavení).
Ale cesta jak ukládat RWs (v Atmě) a později je třebas použít s jiným charakterem je - protože postava, která RWs item složí ve hře (a uloží se v ATMĚ), ji může předat v multiplayeru (postavu, která RWs item složila - lze z ATMY opětovně načíst). Před chvíli sem to vyzkoušel.

Oblivion
Wraith

Příspěvek od Oblivion » 16.12.2012, 12:49 hod.

Ten článok o tých rws z prvých verzií som písal ja (je to už nejaký ten čas dozadu)...dozvedel som sa o nich v podstate hneď, pretože mám takú knihu k Diablu, je to vlastne guide k hre, očividne písaná pre 1.07, čiže v podstate asi vyšla hneď ako bol vydaný LoD a tam sú tieto rws uvedené. Je tam síce poznámka, že sú pre Expansion Gold Master Version 1.07, ale pochybujem, že je to tým, ja som ich rozbehal na každej 1.07...ten zoznam som robil ale presne z dát vytiahnutých z hry, pretože v knihe boli myslím nejaké chyby...ale fungovali mi všetky do jedného, však myslím, že na tých mule postavách, čo som tam dal, by mali byť všetky.

SkoroPaladin
Gorebelly

Příspěvek od SkoroPaladin » 16.12.2012, 13:30 hod.

:-) - já mám zas knihu Diablo 2 - guide ke hře (s velmi nekvalitní vazbou, zub času z ní udělal salátový vydání).
JJ, na těch mule postavách myslím všechny jsou (některý dokonce dvakrát, když jsou určeny pro vícero typů zbraní) a fungují. Ale mně to nefunguje (když se je snažím vytvářet sám) - ještě se v tom hodlám vrtat a třebas přijdu na to co dělám špatně.

Nicméně můj hlavní cíl je stále sběr co největšího množství unikátů a setovek.
I Runy se snažím posbírat (po Runu Um mám všechny, po ní nemám ani jednu).

SkoroPaladin
Gorebelly

Příspěvek od SkoroPaladin » 16.12.2012, 14:13 hod.

Tož co jsem předtím dělal špatně netuším (hmm, vím že jsem minimálně jedno RWs rval do sice šedýho předmětu, ale měl nějakou vlastnost modrou), asi SkoroPaladinova blbost nějakým způsobem zapracovala. Ale právě se mi podařilo udělat slovo DEATH - takže mně to funguje.

Odpovědět

Zpět na „Obecně“