Diablo 2 kecání
Moderátor:Dark_Deamon
Tak jsem se dívala do mé bezedné truhly a mám eth BA bez socketů a a také bez %ED.
HC grál: 537/516 (-21)
- Secondface
- Gorebelly
- BattleTag:Malobrach#2322
Re: Diablo 2 kecání
co jsem běhal pindla asi 2,5K runů tak mi BA padl asi 4x-6x z toho 1x ethereal a vycůbyl jsem 5 soc... takže RW Death
no a to zatím nestavím páč to nemám ani komu dát do pracky.
Smilee: ten pindl je asi jasná volba ne?
no a to zatím nestavím páč to nemám ani komu dát do pracky.
Smilee: ten pindl je asi jasná volba ne?
>>>>>> --- MF turnaj vol. 10 --- <<<<<<
MF vol. 9 ---/--- MF vol. 8 ---/--- Survival Challenge ---/--- MF vol.5 ---/--- Ironman Challenge

MF vol. 9 ---/--- MF vol. 8 ---/--- Survival Challenge ---/--- MF vol.5 ---/--- Ironman Challenge

Nechapu, proc behat zrovna tyhle tri, kdyz jde behat jakoukoliv lokaci s vysokym alvl, kde muze padnout, treba Pit nebo AT...Samozrejme, pokud potrebujes base itemy, tak MF je na skodu, to ale asi vis 

- Abuzus
- Minion of Destruction
- Currenly, I'm playing:Diablo 2
- BattleTag:Abuzus#2665
- Kontaktovat uživatele:
Jj, taky sháním BA a teď zkouším alvl 85 (ne všechny):
Mausoleum
Pit Level 1+2
Ancient Tunnels
Forgotten Temple
Ruined Fane
Disused Reliquary
River of Flame (od schodů až do CS)
Chaos Sanctum
The Worldstone Keep Level 2
The Worldstone Keep Level 3
...teoretická výhoda těchto lokací je, že to může vypadnout úplně ze všeho, no jsem zvědavej...
Muzeum, Pit a hlavně AT mně trošku štvou, protože je musím pořád hledat.
Mausoleum
Pit Level 1+2
Ancient Tunnels
Forgotten Temple
Ruined Fane
Disused Reliquary
River of Flame (od schodů až do CS)
Chaos Sanctum
The Worldstone Keep Level 2
The Worldstone Keep Level 3
...teoretická výhoda těchto lokací je, že to může vypadnout úplně ze všeho, no jsem zvědavej...
Muzeum, Pit a hlavně AT mně trošku štvou, protože je musím pořád hledat.
Greenhorn s duší Throwera
Rip: jasná věc, chodím toho víc včetne pit a AT(ty tři to byl jen příklad ) a mf mam 0%
HC Grál - Nesbírám
učastníkem MF turnaj vol.5 až do dnes
Dám tomu ještě čas snad se poštěsti kdyz už jsem teda takovej lucker a mám zodku tak Eth BA už je slabý kafe
)

HC Grál - Nesbírám
Typické pro verzi 1.13. Člověk dřív najde HRs než daný předmět, do kterého chce udělat runové slovo 

HC grál: 537/516 (-21)
- Abuzus
- Minion of Destruction
- Kontaktovat uživatele:
hmm, nebo to vytrejduje, mám ZOD, 2 JAH, OHM a VEX, + Hoto, Grief, Cta, atd, ale eth BA ne a ne....(vlastně už jenom jednu JAH, udělal jsem Dream)
Vytrejduje, no fuuuj

- Abuzus
- Minion of Destruction
- Kontaktovat uživatele:
fuj, fuj, .... víš jak to málo padá na pl1-2? Zrovna jsi o tom psal pojednání Emperorovi. Tož si možná na Vánoce koupím třetí datadisk, abych teda "netrejdoval" :-))
Jo sorac, ja porad zapominam, kde a jak to hrajes
Ale i tak, tfujjj

- Slw
- Minion of Destruction
I've seen things you people wouldn't believe. Attack ships on fire off the shoulder of Orion. I watched C-beams glitter in the dark near Tannhäuser Gate. All those moments will be lost in time like tears in rain.
Zajimavy, o D3 toho moc nevim, takze toto je jaka verze?Myslim rare, set?Kdyz mi tenhle item padne v D2 (set), tak si rikam zase jedna helma k prdu, v D3 se pouzit da?
- Dark_Deamon
- Archangel
- BattleTag:DarkDeamon#2454
- Kontaktovat uživatele:
V D3 to je rare a věřím tomu, že byla 100% k ničemu.
Práve sa mi stal bug. Mal som nasadenú enigmu ale teleport som v skilloch nemal
http://s19.postimg.org/6j6xx2esj/Screenshot038.jpg
http://s19.postimg.org/atllsnjvn/Screenshot044.jpg
Po save n exit to šlo v pohode

http://s19.postimg.org/6j6xx2esj/Screenshot038.jpg
http://s19.postimg.org/atllsnjvn/Screenshot044.jpg
Po save n exit to šlo v pohode

- Dark_Deamon
- Archangel
- Kontaktovat uživatele:
To se mi taky občas stalo. Stačí jen prohodit zbraně (switch).
Tak sa mi to stalo znova. Switch nepomohol, skúšal som to viackrát.. musel som save n exit.
- Dark_Deamon
- Archangel
- Kontaktovat uživatele:
Aha, tak sry. Jsem to už dlouho nehrál, tak jsem se spletl. Zkus příště zvednou a položit Enigmu (brnění). To by už mělo pomoct.
- Slw
- Minion of Destruction
jasně, jen ten název mě zaujal. cvakl sem foto a šel dál.Dark_Deamon píše:V D3 to je rare a věřím tomu, že byla 100% k ničemu.
I've seen things you people wouldn't believe. Attack ships on fire off the shoulder of Orion. I watched C-beams glitter in the dark near Tannhäuser Gate. All those moments will be lost in time like tears in rain.
Brej den..., tak , aby se neřeklo že se nic neděje, tak sem dám menší report o tom jak já a SecondFace postpujeme hellem(jó D2 se pořád hraje!). Téma zakládat nové nebudum páč je dost možné že bych se na to vykašlal jak mám ve zvyku
...jsme na hellu a moc času na screeny není, proto, NM se moc neřešilo a ani nepočítalo že se to někam dotáhne..tak snad další příspěvek bude třeba lepší
takže - po neúspěchu ...hlavně mém za holy frézoše, kdy jsme hráli a já umřel,...na podruhé prozměnu přišel o 30 levelů protože se mě nesejvlo 7 hodin hry, jsme se rozhodl hrát nějakého castera a Second tentokrát nějakou mlátičku....on vlkouše, já poisna ..dopadlo to nějak takto...
jsme na Hellu, v 2 aktu, mlátíme to zatím na 3PL...výbava je zhruba taková, že on má Insight v Colossusu, já pracně nafarmené White (ano farmili jsme balla a kravín
kupodivu nám asi při 20 runu na Balla dropl Raven frost, za co mělo to psisko moc velkou radost...no a jinak když tedy pominu toho ravena a ty rw, tak já ještě nosím Ancient Pledge a tím končí zápis všeho zlatavého co máme na sobě..dále už jsou to jenom rare plečky
hra jde svižně, ..někdy až příliš, ...a´t už se ztrany příšer ..nás, já mám na PSN nově 4K dmg, on má te´d tuším 5k dmg na Furry,..potom je tu velice nádherné CE, ze kterého ovšem není vůbec š´tastnej, ..hrajem tak nějak že prostě nalítnem hodím LR, poison novu CE, dead..horší je to u nemrtváků a podobnejch, tam sloužím hlavně jako chodící Lifetap/Decrrpify/Amplifa.. ..ale zatím to jde...resy máme myslím taky slušné, já mám cca 55/60/75, psisko už je na tom o něco hůře..
já life 1150 cca. základ, psisko netuším...ale když dá ducha a žije, tak mám už něco k 2600 (
)
na závěr pár nic neříkajících screenů, snad sep olepším a přidám něco lepšího...
http://welwet.rajce.idnes.cz/Neco_Vlk

takže - po neúspěchu ...hlavně mém za holy frézoše, kdy jsme hráli a já umřel,...na podruhé prozměnu přišel o 30 levelů protože se mě nesejvlo 7 hodin hry, jsme se rozhodl hrát nějakého castera a Second tentokrát nějakou mlátičku....on vlkouše, já poisna ..dopadlo to nějak takto...
jsme na Hellu, v 2 aktu, mlátíme to zatím na 3PL...výbava je zhruba taková, že on má Insight v Colossusu, já pracně nafarmené White (ano farmili jsme balla a kravín

kupodivu nám asi při 20 runu na Balla dropl Raven frost, za co mělo to psisko moc velkou radost...no a jinak když tedy pominu toho ravena a ty rw, tak já ještě nosím Ancient Pledge a tím končí zápis všeho zlatavého co máme na sobě..dále už jsou to jenom rare plečky

hra jde svižně, ..někdy až příliš, ...a´t už se ztrany příšer ..nás, já mám na PSN nově 4K dmg, on má te´d tuším 5k dmg na Furry,..potom je tu velice nádherné CE, ze kterého ovšem není vůbec š´tastnej, ..hrajem tak nějak že prostě nalítnem hodím LR, poison novu CE, dead..horší je to u nemrtváků a podobnejch, tam sloužím hlavně jako chodící Lifetap/Decrrpify/Amplifa.. ..ale zatím to jde...resy máme myslím taky slušné, já mám cca 55/60/75, psisko už je na tom o něco hůře..
já life 1150 cca. základ, psisko netuším...ale když dá ducha a žije, tak mám už něco k 2600 (

na závěr pár nic neříkajících screenů, snad sep olepším a přidám něco lepšího...
http://welwet.rajce.idnes.cz/Neco_Vlk