Diablo 2 kecání

Všechno co se týká normální hry.

Moderátor:Dark_Deamon

Odpovědět
Welwet
The Butcher
Currenly, I'm playing:Diablo 2
Re: Diablo 2 kecání

Příspěvek od Welwet » 30.06.2016, 20:25 hod.

CG...vešchno nejlepší, hodně zdraví a takové s*ač..ale sám víš že teď už to bude jen horší..GL HF! :lol:

Dark_Deamon
Archangel
BattleTag:DarkDeamon#2454
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Dark_Deamon » 30.06.2016, 20:38 hod.

Hlavně HF :green:

RIP
Warlord

Příspěvek od RIP » 30.06.2016, 21:01 hod.

Ty voe, kdyz mi bylo 30, to jsem si jeste vejskal...Pristi rok me ceka 40ka :roll: Takze mi tu nemluvte, kdo je starej...

Btw, musel jsem vzdat i ten sport, jaksi to zraneni zad je podstatne horsi nez jsem myslel, mam hnutou plotynku mezi 4 a 5 obratlem, a to 6mm do strany, a co hur, 10 mm smerem k mise, takze konec sportu a napul invalidak :roll: Holt dusledek tech tezkejch vah...

Dark_Deamon
Archangel
BattleTag:DarkDeamon#2454
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Dark_Deamon » 30.06.2016, 21:18 hod.

No tvle :shock: To tě teda pěkně sejmulo :( Hlavně ať se to dál nehorší, protože nemoct třeba chodit, to už by bylo úplně v řiti.

RIP
Warlord

Příspěvek od RIP » 01.07.2016, 07:29 hod.

Proto jsem psal, ze jsem s tim musel seknout...Protoze ta kara by pak realne hrozila...Nastesti to zatim neni na operaci, zezacatku to bylo na pendrek uplne, manzelka mi musela nasazovat i ponozky :roll: , strilelo mi to pres rit az do achilovky, jako by byla utrzena, ale ted se to dost vyrazne zlepsilo a na normalni fungovani to je, na ten sport uz ne...samozrejme ale do fachy clovek stejne porad chodit musi, a rodinu nejak taky zivit, takze jestli si mam vybrat mezi invalidakem nebo normalnim fungovanim, tak neni co resit...Holt sportem ku zdravi a trvaly invalidite :lol: ;)

Kisuvka
Burning Soul

Příspěvek od Kisuvka » 01.07.2016, 08:36 hod.

Tak to se drž, chlape. Snad ta operace neni moc riziková
Lvl 99 challenge No vitality melee challenge
Diablo II od 30.11.2003 8:55, 7500+ h
Unikáty: 100% 8-)
Setovky: 100% 8-)
Runy: 100% 8-)
Slova: 95,2% (-4) 1x Sur, 6x Jah
Celkem: 99,4% (-4)

Secondface
Gorebelly
BattleTag:Malobrach#2322

Příspěvek od Secondface » 01.07.2016, 10:00 hod.

No co píše tak to na operaci není... což je dobře, hlavně když ho to snad v práci neomezuje.
víš vůbec co jsou plotýnky? mě příjde že všechno kolem páteře je rizikový.....

jinak teda držím ti palce, at nemáš trvalé následky a hlavně bez bolesti. ;)
>>>>>> --- MF turnaj vol. 10 --- <<<<<<
MF vol. 9 ---/--- MF vol. 8 ---/--- Survival Challenge ---/--- MF vol.5 ---/--- Ironman Challenge
Obrázek

RIP
Warlord

Příspěvek od RIP » 01.07.2016, 11:39 hod.

@Kisuvka: Jak jsem psal, nastesti zatim ne...Operace patere jsou vzdycky az to krajni posledni reseni, kdyz uz clovek nemuze bolesti vydrzet, coz nastesti neni muj pripad...Mam kliku, ze diky tomu sportu mam silny svalsto na zadech, takze mi to drzi celkem na cajku, jen ted musim provadet i rehabilitacni cviceni na hluboky vnitrni brisni svaly, aby se to uplne stabilizovalo...

Jak rikam, pri tom vsem mam kliku, na normalnim fungovani v zivote me to nijak neomezuje, samozrejme nesmim tahat ty hovadsky vahy co driv, na druhou stranu nesmim prestat cvicit uplne, jinak by to vsechno povolilo a vsechny ty vule by se pak projevily :lol: Krom jinyho mam opotrebovanou chrupavku v kolenou a kyclich ( artroza), ale neni to zase tak hrozny, jsou na tom kolikrat lidi i hur, co nikdy netrenovali...Svyho casu jsem natahal 24000kg behem jednoho treningu, 3x do tejdne, tak se to museol nejak projevit ;)

Ale dost uz plkani o me, na svete je spousta lidi, co je na tom mnohem hur, takze si vlastne ani nemam na co stezovat ;)

Abuzus
Minion of Destruction
BattleTag:Abuzus#2665
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Abuzus » 03.07.2016, 23:46 hod.

Nejtěžší asi bude cvičit jenom napůl, to je jako by jsi hrál Softcore :-)
Greenhorn s duší Throwera

RIP
Warlord

Příspěvek od RIP » 04.07.2016, 09:39 hod.

Nejtezsi je koukat na videa kamosu strongmanu a vedet, ze uz si s nima nikdy nezatrenuju/nezazavodim...Psychicky je to ted horsi nez fyzicky, ale to se zlepsi, proste musi...Na druhou stranu jsem z toho uplne nevypadl, trenuju ted par kluku, jeden je celkem nadejnej i na zavody, tak uvidime...Hlavne ho nutim do klidu a spravne technicky, at nedopadne jako ja ;)

Abuzus
Minion of Destruction
Kontaktovat uživatele:

Blokování

Příspěvek od Abuzus » 08.07.2016, 06:53 hod.

Tak jsem zjistil, že zase nic nevím.
Jak je to s blokem?
Chůze 75, běh 1/3..., ale:

- Mám zapnutý walk a "stojím" tzn. mlátím jen s nákrokem, v rámci range, pak blokuji?
- Mám zapnutý walk, stojím a ještě držím "Stand still", pak blokuji?

Nebo jakmile mám walk, tak jedu jen a jen na 1/3?
Díky.

Welwet
The Butcher

Příspěvek od Welwet » 08.07.2016, 11:49 hod.

dobrá otázka, nikdy jsem nad tím nepřemýšlel ale co jsem hrál palu tak běhal/stál tak při boji ten block/def fungoval na plné hodnotě (resp. při stání)
nicméně, třeba můj poslední hammer nepochybně v předchozím MF turnaji zařval v chaosu dost možná na to, že abych trefoval monstra kladivama posouval jsem se v boji často i během..a když jsem chytl pecku alá zbývalo 200 hp, tak jsem se snažil utéct, jako "obvykle" rychle - což se mě slušně vymystilo bo následovala o půl sekundy další, takže moje rada, používej ideálně skoro pořád chůzi pomalou.. :) - hlavně když ten pala je vlastně na blocku a def založenej..:)

RIP
Warlord

Příspěvek od RIP » 08.07.2016, 14:26 hod.

Podle me, pokud pouzivas walk, tak funguje vse na 100%, jak ma...U runu ne a proto mam vzdycky defaultne nastaveny walk a ne run

Abuzus
Minion of Destruction
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Abuzus » 11.07.2016, 22:25 hod.

Snad mi neříkáte, že chodíte runy s "walk" ??? To snad jedině Frenzy...., Jen se mi zdálo, že když držím "Stand Still", tak blokuje na 75% i když mám zapnutý "run". Ale já ho držím jen proto, aby zůstal mezi dveřma a nevběhnul mi do bosspacku.

Zná někdo tu skutečnou mechaniku?

Slw
Minion of Destruction

Příspěvek od Slw » 12.07.2016, 09:13 hod.

ja se snažím přesouvat co to pomocí charge - jak na volné místo, tak do chumlu. jinak mám run zapnutý, walk opravdu ee :ble:
I've seen things you people wouldn't believe. Attack ships on fire off the shoulder of Orion. I watched C-beams glitter in the dark near Tannhäuser Gate. All those moments will be lost in time like tears in rain.

Kisuvka
Burning Soul

Příspěvek od Kisuvka » 12.07.2016, 09:16 hod.

To taky doufám, protože já mám pořád zapnutý run a jen stojím a útočím, bez shiftu, krom některých postav, u kterých to bez shiftu nejde (hammer..)
Lvl 99 challenge No vitality melee challenge
Diablo II od 30.11.2003 8:55, 7500+ h
Unikáty: 100% 8-)
Setovky: 100% 8-)
Runy: 100% 8-)
Slova: 95,2% (-4) 1x Sur, 6x Jah
Celkem: 99,4% (-4)

Abuzus
Minion of Destruction
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Abuzus » 22.07.2016, 22:13 hod.

Jenže já si prostě myslím, že Shift je odpověď na tento problém. Dokáže to někdo ověřit?

RIP
Warlord

Příspěvek od RIP » 23.07.2016, 10:28 hod.

Dobre, ja mam standartne zaply Walk, takze normalne postava jen chodi, pokud chci bezet, drzim levy Ctrl, pokud mlatit, levy Shift, co je v tom za problem?

Edit: Jedina nevyhoda u melee je ta, ze pokud jsi mimo range zbrane, tak pouze stojis a mlatis do vzduchu, tudiz je treba popojit a opet pouzit Shift ;)

Abuzus
Minion of Destruction
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Abuzus » 24.07.2016, 19:30 hod.

Mám to chápat, jako že jsi vyjádřil souhlas, že při stisknutém Shiftu "Stand Still" postava blokuje na 75%?

Welwet
The Butcher

Příspěvek od Welwet » 24.07.2016, 20:07 hod.

abu, nepoužívám block a pokud jo, tak jedině u palacha, se kterým sem běhal jen travi, takže charge k travi a potom už věštinou stoják fight :)

Odpovědět

Zpět na „Obecně“