Taky hraju

. Kampaně jsem se teda ani nedotkl zatím. Spokojeně drtím ladder. Jsem Diamond Protoss, klidně si mě přidej a až se vrhneš na multiplayer můžem zahrát

. Samozřejmě to platí pro všechny, kdyby někdo chtěl zahrát, nebo třeba i pomoct, tak si mě přidejte, battletag mám v profilu

.
Jinak abych trochu shrnul svoje dojmy. Kampaně porovnávat nebudu, protože ve WoL jsem odehrál tak 5-10 misí a v HotS nic. Z hlediska multiplayeru musím udělit blizzu obrovskou pochvalu. Ve WoL to bylo ke konci docela nudný, byla tak silná metagame, že každá hra byla prakticky úplně stejná. To se s příchodem HotS změnilo, je plno nových strategií a každý soupeř, kterého potkáte hraje úplně jinak

. Takže je to víc o improvizaci a upravování buildů na základě toho, co nascoutujete, což je super a výhoda pro kreativní hráče. Ve WoL mi to ke konci přišlo, že je to o tom, kdo má líp mechanicky naučenou exekuci buildu.
Další velký plus jsou nový jednotky. Třeba Widow mine, Swarm host, Viper a Oracle jsou strašně zábavný jednotky. I když třeba WM a SH jsou strašně otravný, když je soupeř používá správně, tak mě prostě baví proti nim hrát a prohrávat

. To samý Oracle. No a Viper je prostě úžasnej caster, IMO nejlíp navržená jednotka z HotS. Co se mi trochu nelíbí (přijde mi silný) je Mutalisk v ZvZ (v ZvP trochu taky), Zerg nemá jinej counter proti Mutům, ne Mutaliska, takže se ZvZ zvrhlo v Muta wars... Turbo (emergency thrusters) medivaci mi taky přijdou dost silní, myslím, že by měli udělat nějakej upgrade, kterej ten boost odemkne. Když to mají hned od začátku, tak ty dropy není jak countrovat. Zerg ještě nemůže mít Mutalisky, Protoss blink ani HT.
Ale celkově jsem hodně spokojenej a když to blizz nějak lehce a citlivě upraví, tak myslím, že to bude úplně paráda

.
Edit: Jinak mě ještě napadlo, že kdyby se nás tady sešlo víc, můžeme udělat diablofans group. Nějaký for fun turnaje a tak.