Battel Net

Obecně o Diablu.
Odpovědět
Clyde
Quill Rat
Příspěvky: 5
Currenly, I'm playing: Diablo 2

Battel Net

Příspěvek od Clyde » 31.03.2012, 12:43 hod.

Ahoj
Nejsem nováček v Diablu ale asi prvně mě napadlo že bych si zahrál Battla (mám originálku) jeneže nastal problém když sjem pustil battl tak se stáhl nějáký path a po té se hra vypla a nahlásila chybu neporadil by někdo co mám dělat abych se dostal na nějákej servr prosím ? :-)
"Člověk by se měl chovat tak, jak si myslí, že by se měli chovat všichni." Václav Havel

Uživatelský avatar
dejavu
Gorebelly
Příspěvky: 200
Bydliště: Morava

Re: Battel Net

Příspěvek od dejavu » 31.03.2012, 12:49 hod.

Tak a co se v te chybe pise? My nejsme vsevedouci:). Nejlip to vyscreenuj a postni to tady.

Clyde
Quill Rat
Příspěvky: 5
Currenly, I'm playing: Diablo 2

Re: Battel Net

Příspěvek od Clyde » 31.03.2012, 12:59 hod.

Obrázek

Pardon mohlo mě to napadnout dřív :D
"Člověk by se měl chovat tak, jak si myslí, že by se měli chovat všichni." Václav Havel

Uživatelský avatar
Javurek
Warlord
Příspěvky: 2683
Currenly, I'm playing: Diablo 2

Re: Battel Net

Příspěvek od Javurek » 31.03.2012, 13:03 hod.

Nemáš tam nějaký mód třeba? nebo nepoužíváš d2loader?

Uživatelský avatar
dejavu
Gorebelly
Příspěvky: 200
Bydliště: Morava

Re: Battel Net

Příspěvek od dejavu » 31.03.2012, 13:05 hod.

Klikni pravym na ikonu Diabla II LOD. Dej Vlastnosti pak dej zalozku Kompatibilita a zaskrkni uplne dole Spustit tento program jako spravce. Nemas zac:)

EDIT
@Javurek http://us.battle.net/support/en/article ... on-version
Naposledy upravil(a) dejavu dne 31.03.2012, 13:07 hod., celkem upraveno 2 x.

Uživatelský avatar
Javurek
Warlord
Příspěvky: 2683
Currenly, I'm playing: Diablo 2

Re: Battel Net

Příspěvek od Javurek » 31.03.2012, 13:06 hod.

Nechápu co by měla mít kompatibilita systému společného s Diablo verzí hry.

Clyde
Quill Rat
Příspěvky: 5
Currenly, I'm playing: Diablo 2

Re: Battel Net

Příspěvek od Clyde » 31.03.2012, 13:08 hod.

No nepoužívám nic ani češtinu (i když se v tom nevyznám ani za mák) je to dva dny co sjem to stáhl z netu (jelikož moj CD vypadaji děsně) stahoval sjem to tady : https://eu.battle.net/account/managemen ... license=91 je tam možnost pokud je originál CDkey stáhnout hru ale to jistě víte :)
"Člověk by se měl chovat tak, jak si myslí, že by se měli chovat všichni." Václav Havel

Clyde
Quill Rat
Příspěvky: 5
Currenly, I'm playing: Diablo 2

Re: Battel Net

Příspěvek od Clyde » 31.03.2012, 13:09 hod.

dejavu píše:Klikni pravym na ikonu Diabla II LOD. Dej Vlastnosti pak dej zalozku Kompatibilita a zaskrkni uplne dole Spustit tento program jako spravce. Nemas zac:)

Děkuji

EDIT
@Javurek http://us.battle.net/support/en/article ... on-version
"Člověk by se měl chovat tak, jak si myslí, že by se měli chovat všichni." Václav Havel

Uživatelský avatar
dejavu
Gorebelly
Příspěvky: 200
Bydliště: Morava

Re: Battel Net

Příspěvek od dejavu » 31.03.2012, 13:11 hod.

Rado se stalo

btw Javurku taky nechapu co to ma s tim spolecneho. Sam mam WIN7 a nikdy mi to nic takoveho nehodilo (vidim tento error poprve). Ale, kdyz mam nejaky problem ve Windowsech, tak jsem ho malo kdy vyresil logicky:D...

Clyde
Quill Rat
Příspěvky: 5
Currenly, I'm playing: Diablo 2

Re: Battel Net

Příspěvek od Clyde » 31.03.2012, 13:38 hod.

Já když mám nějáký problém tak raději neřešit naposledy po mě dával kámoš PC do hromady dva dny :D
"Člověk by se měl chovat tak, jak si myslí, že by se měli chovat všichni." Václav Havel

Zirunka
Wraith
Příspěvky: 108
Currenly, I'm playing: Diablo 3
BattleTag: Zirunka#2764
Bydliště: Inferno, jsem zalezlej v kobkách :-)

Re: Battel Net

Příspěvek od Zirunka » 13.05.2012, 13:47 hod.

:?: Ahoj, připojím dotaz podobného rázu. Čekání na D3 jsem si chtěl zpříjemnit hraním D2LOD a zkusit (poprvé)battle.net.
Nepodařilo se mi tam ale připojit, protože se přihlašuji e-mailem a ten má asi moc znaků. Prostě do okna pro připojené v D2LOD nenacpu tolik znaků.
Co s tím?
Nebo jsem úplně vedle a musím ještě něco někde registrovat? Mám jen standartní účet u battle.net.
Díky za rady.

Uživatelský avatar
Vinz Clortho
Fallen Shaman
Příspěvky: 74
Currenly, I'm playing: Diablo 3
BattleTag: Morgion#2326
Kontaktovat uživatele:

Re: Battel Net

Příspěvek od Vinz Clortho » 13.05.2012, 14:45 hod.

Kdyz pustis hru a das multiplayer/battle net, tak dole mas create new account. v D2 jeste nefunguje prihlasovani pres email

edit: hm ted si nejsem jistej jestli jsem nenapsal kravinu :) Kdyztak me nekdo opravte. Mozna se to musi nejak pres zadani cisla pres web ve sprave uctu a tam bude neco na zvoleni nazvu D2 uctu
Keymaster of Gozer, Volguus Zildrohar, Lord of the Sebouillia.

Odpovědět