moje otázka zní jaký je lepší způsob metoda získávání zelených věcí
nabízí se bojovat proti bossům dokud level postavy odpovídá levelu bosse plus nějaký přesah asi 5 levelů dělat náběhy stále dokola až se level postavy už vzdálí pak předměty přestanou padat
druhá osvědčená cesta je kupovat předměty v gamble hazardu což nechá postavu jít s levelem nahoru ale ty částky a třeba padne jen slabý předmět
jakým způsobem zkompletuju začáteční sady z normal obtížnosti ?
s těmi pak si myslím přejdu peklo a porazím 4 a 5. akt
PS: aby mi nezarazilo plány že na vyšší obtížnosti je boss třeba moc těžký nebo v gamble hazard je to moc drahé , ptám se jak získám zelené věci líp snáz
co je na sety lepší, akt boss nebo hazard
Moderátor:Dark_Deamon
-
- Quill Rat
Re: co je na sety lepší, akt boss nebo hazard
ještě jsem zapomněl že mám discord https://discord.com/invite/tDGvTTx kde se věnuju starým hrám na emulátory a dál jsem autorem linuxu který přehrává ve wine diablo 1.13c a plugY a Diablo 1 Belzebub to je bohužel virlé v linuxu však vir nic nedělá to mám na blogu www.tigerhareram.cz
- Dark_Deamon
- Archangel
- Currenly, I'm playing:Diablo 2
- BattleTag:DarkDeamon#2454
- Kontaktovat uživatele:
Level postavy nemá vliv na drop z monster.tigerhareram píše: ↑05.09.2022, 16:42 hod.nabízí se bojovat proti bossům dokud level postavy odpovídá levelu bosse plus nějaký přesah asi 5 levelů dělat náběhy stále dokola až se level postavy už vzdálí pak předměty přestanou padat
-
- Quill Rat
level postavy hráče ovlivní drop zeleného předmětu
když není dodržen level na správné hodnoty tak zelené předměty nepadají
důkazem je že jich mám plnou truhlici
když není dodržen level na správné hodnoty tak zelené předměty nepadají
důkazem je že jich mám plnou truhlici
- Dark_Deamon
- Archangel
- Currenly, I'm playing:Diablo 2
- BattleTag:DarkDeamon#2454
- Kontaktovat uživatele:
Vem si postavu s lvl 80 a MF třeba 200% a udělej na Hell Mefa 1000 nájezdů. Pak si vem postavu na lvl 99 s MF 200% a udělej 1000 tisíc nájezdů. Zjistíš, že ti padne +/- stejnej počet setů/unikátů. Level postavy na kvalitu dropu opravdu nemá vliv.