@Aragorn:To, co jsi napsal ma svuj smysl a vicemene souhlasim s tim, ze neni spatne, kdyz lide jako byvali driv Insane Wayne, tedy hraci, kteri prochazeji hru max. jednou s kazdou postavou maji diky novemu patchi moznost slozit nejake zajimavejsi RWs, pokud maji kliku...Problem je v tom, ze droprate HRs se zvedl oproti 1.11 (=1.12) natolik, ze pokud lidi opravdu delaji tuny najezdu do Travincalu, LK atd, tak za par mesicu mohou byt schopni dat dohromady jakykoliv RW ze hry a to podle me totalne zruinovalo radost z jejiho nalezeni...Napr. moje oblibena postava Barb, s kterou jsem kdysi vyhral MF Olympics na Pindlovi (v dobe, kdy nikdo neuzival Barba na jakekoliv najezdy, at uz runy nebo MF) je dnes pomalu jedinou vyuzivanou postavou kdekoliv, protoze Enigma je proste levna

Nechapej me spatne, ja lidem ty runy preju, jen sam nemuzu hrat 1.13 proto, ze bych z nich nemel radost
Btw., v 1.11 jsem nasel BER, 3xSUR, LO, OHM, VEX a spoustu nizsich run, ale zabralo mi to dost casu, zato radost z jejich nalezu byla obrovska

Edit:Maro neboj, vsak ja jednou tu zpropadenu cepicu taky najdu

Edit2:Abych nebyl uplne OT, vcera mi padly 40%Chances, coz je celkem hezke, pokud si clovek uvedomi 2 veci.
1)Byly to teprve treti perfect MF% Chance, co jsem kdy nasel

2)Jsou mi ted naprd, protoze je nasel naked necro