Taky mám nějaké statistiky k Pindlovi, kterého jsem kontinuálně runoval od srpna.
Pindleskin:
Počet runů: 12000
Players: 8 (většinou)
Build: Blizzna lvl 93 - 96
MF: 560 %
Hledané předměty: vše elite
Výbava jako u turnaje (Liga zbohatlíků).
Z těch lepších věcí:
Bul-Kathos' Tribal Guardian 3x, Ormus' Robes 2x, Sandstorm Trek 1x, Harlequin Crest 1x, Andariel's Visage 1x, Cranebeak 1x, Griswold's Valor 1x, Immortal King's Soul Cage 2x, Lacerator 2x, M'avina's True Sight 1x, Natalya's Mark 1x, Tomb Reaver 2x, Widowmaker 1x, Fleshripper 2x, Frostwind 2x, Gut Siphon 2x, Messerschmidt's Reaver 1x, Thunderstroke 3x, Marrowwalk 1x, Firelizard's Talons 1x, Doombringer 1x, Eaglehorn 1x, Horizon's Tornado 1x, Medusa's Gaze 1x, Nightwing's Veil 1x, Warshrike 1x, Blackoak Shield 1x, Dracul's Grasp 2x, Stoneraven 2x, Soul Drainer 2x, Spike Thorn 1x, Steel Shade 2x, Wolfhowl 1x, Arkaine's Valor 1x, Head Hunter's Glory 1x, Ondal's Wisdom 1x, Boneshade 2x, Demonhorn's Edge 1x, Steel Carapace 1x, Alma Negra 1x, Steel Pillar 1x, The Grandfather 1x, Windforce 1x, Griswold's Honor 1x
TOP 10 nálety (podle hodnotící tabulky, vzestupně):
10. The Redeemer 1x
9. Crown of Ages 2x
8. Steelrend 1x
7. Templar's Might 2x
6. Cerebus' Bite 2x
5. Griswold's Redemption 1x
4. Dragonscale 1x
3. Ravenlore 2x
2. Darkforce Spawn 1x
1. Astreon's Iron Ward 2x (ten už jste viděli)
Další zajímavé nálezy:
Hand of Blessed Light 1x, Zakarum’s Hand 1x, Herald of Zakarum 1x, Felloak 1x, Biggin’s Bonnet 1x, Rixot’s Keen 1x, Rainbow Facet 3x
Runy:
Vex, Vex, Gul, Mal, Um (možná už i další, ale nemám víc obrázků a už si to nepamatuju, každopádně nejlepší byla Vex). Obrázky z run
tady.
Většina fotek je
tady. Bohužel obrázky ale nejsou zdaleka kompletní, protože když jsem začal runovat Pindla, tak jsem ještě tuto milou komunitu (společnost) neznal a nedělal jsem si fotky.

A ty obyčejné elitní věci tam jsou jen sporadicky.