Nejkvalitnější věci z monster
Moderátor:Dark_Deamon
- Abuzus
- Minion of Destruction
- Currenly, I'm playing:Diablo 2
- BattleTag:Abuzus#2665
- Kontaktovat uživatele:
bugy???
- stepuje na místě
- zasekne se
- couvá
- swapneš weapon a jedeš dál, jinak v poho, až na to, že pojedu bez HShieldu.
Jinak zatím asi nejsilnější melee postava, co jsem hrál, i když on zase tak moc "melee" není :-)
- stepuje na místě
- zasekne se
- couvá
- swapneš weapon a jedeš dál, jinak v poho, až na to, že pojedu bez HShieldu.
Jinak zatím asi nejsilnější melee postava, co jsem hrál, i když on zase tak moc "melee" není :-)
Greenhorn s duší Throwera
Re: Nejkvalitnější věci z monster
Abazus: škoda škoda, mohli jsme udělat kombo, ty charge a ja leap barbra
ehm nejsilnější..

ehm nejsilnější..

- Abuzus
- Minion of Destruction
- BattleTag:Abuzus#2665
- Kontaktovat uživatele:
no vážně koukni na supr drop
btw, s Leaperem by to asi byla nekonečná soutěž, kdo to trefí dříve :-))
btw, s Leaperem by to asi byla nekonečná soutěž, kdo to trefí dříve :-))
Greenhorn s duší Throwera
- Secondface
- Gorebelly
- BattleTag:Malobrach#2322
když už jsi u těch luků chtěl bych se na něco zeptat....
padlo mi tohle:
http://oi61.tinypic.com/24mi8vt.jpg
s welvetem jsme se bavili, respektive welvet mi trvdí že nemůže padnout rare předmět s 450 ED nebo s podobně vysokým číslem
http://diablo2.ingame.de/spiel/expansio ... =49&mlvl=0
když se tak na to koukám a čtu na různých fórách max dmg tak je všude uvedeno max 300ED
respektive že podle odkazu výše nemůže padnou prefix ze skupiny 105 a 111 dohromady a nebo i když jsou spolu by neměla mít zbraň více jak 300ED
asi si to nechám někde v truhle zakopaný jako for fan bug
padlo mi tohle:
http://oi61.tinypic.com/24mi8vt.jpg
s welvetem jsme se bavili, respektive welvet mi trvdí že nemůže padnout rare předmět s 450 ED nebo s podobně vysokým číslem
http://diablo2.ingame.de/spiel/expansio ... =49&mlvl=0
když se tak na to koukám a čtu na různých fórách max dmg tak je všude uvedeno max 300ED

respektive že podle odkazu výše nemůže padnou prefix ze skupiny 105 a 111 dohromady a nebo i když jsou spolu by neměla mít zbraň více jak 300ED
asi si to nechám někde v truhle zakopaný jako for fan bug

>>>>>> --- MF turnaj vol. 10 --- <<<<<<
MF vol. 9 ---/--- MF vol. 8 ---/--- Survival Challenge ---/--- MF vol.5 ---/--- Ironman Challenge

MF vol. 9 ---/--- MF vol. 8 ---/--- Survival Challenge ---/--- MF vol.5 ---/--- Ironman Challenge

-
- Doom Knight
- Kontaktovat uživatele:
RIP: Mě snad padl Trang-oul belt celkem 3x, z toho to bylo 3x v ten den. 405 Magic Findu ani ten starej dřevěnej stojan neodolal
Ty luky jsou luxus(nebo luksus?), gratulace.
Charge Paladin mě taky už lákal, jakou jedeš auru? Rád bych ho viděl fungovat na Hell, Charge je pěkný skill, jak ta rychlost tak to dupání

Ty luky jsou luxus(nebo luksus?), gratulace.
Charge Paladin mě taky už lákal, jakou jedeš auru? Rád bych ho viděl fungovat na Hell, Charge je pěkný skill, jak ta rychlost tak to dupání

@Seconface: Myslim, ze tohle je otazka spise pro Fraxiho, nejsem tolik kovany co se tyce moznych preffixu a suffixu, jedno je vsak jiste, na rare itemu rozhodne vic jak 350%ED jde...Je to item z verze 1.13...
V 1.11 jsem mel rare maul, jmenoval se Skull star
a ten mel 414%ED, a myslim, ze jde i vic...Proslula je verze 1.07, tam jde pomoci crafteni ziskat nejvyssi ED%, priklad najdes v tomto threadu, tam ma zbran s 540%ED...Mimochodem, vyborne cteni, lvl 99 s postavou s crafted vecmi, sice je to hafo time travel vecicek coz neni uplne koser, ale i tak 
@Asman: Dik, ta Windy je pro me min vzacna nez ten prokletej pasek...Je to stejne divny, jak nektery veci padaj a jiny ne, treba Griphon mi uz karierne padl 6-7x, ta Windy taky asi 6x, Cranium Basher, Dweb 2x, ale trebas Earth shifter, Shaffers ani jednou
V 1.11 jsem mel rare maul, jmenoval se Skull star

@Asman: Dik, ta Windy je pro me min vzacna nez ten prokletej pasek...Je to stejne divny, jak nektery veci padaj a jiny ne, treba Griphon mi uz karierne padl 6-7x, ta Windy taky asi 6x, Cranium Basher, Dweb 2x, ale trebas Earth shifter, Shaffers ani jednou

- Dark_Deamon
- Archangel
- BattleTag:DarkDeamon#2454
- Kontaktovat uživatele:
Welwet je slepej 
Maximum v 1.13 je 450% ED na rare zbrani a 500% ED na magic.
prefix Master's = 150%
prefix Cruel = 300%
Pak je ještě možnost, aby měla zbraň 2 sockety a vložily by se do ní 2 Ohm, což by při totálním maximu dělalo 550% ED. Frajeřinky jako 20 IAS nebo 5% Chance to cast Level 1 Amplify Damage on Strike by taky nebyly k zahození

prefix Master's = 150%
prefix Cruel = 300%
Pak je ještě možnost, aby měla zbraň 2 sockety a vložily by se do ní 2 Ohm, což by při totálním maximu dělalo 550% ED. Frajeřinky jako 20 IAS nebo 5% Chance to cast Level 1 Amplify Damage on Strike by taky nebyly k zahození

A DD hňup..
psal jsem že spolu nemůže bejt ten prefix na ED a max + ar za level , aspoň si to myslím..sám jsem zvědavej co a jak může bejt

psal jsem že spolu nemůže bejt ten prefix na ED a max + ar za level , aspoň si to myslím..sám jsem zvědavej co a jak může bejt

- Dark_Deamon
- Archangel
- BattleTag:DarkDeamon#2454
- Kontaktovat uživatele:
Sice nevím, kde jsi to psal, ale tady určitě ne a jasnovidec nejsem, takže si nech hňupy pro jiný
A ED a max dmg za lvl spolu být může...nevím, proč by nemohlo, když platí 3+3 (pref+suf). Kdysi jsem takovej Great Bow měl. Byla na něm i Amplifa, socket a ještě nějaký smetí.

A ED a max dmg za lvl spolu být může...nevím, proč by nemohlo, když platí 3+3 (pref+suf). Kdysi jsem takovej Great Bow měl. Byla na něm i Amplifa, socket a ještě nějaký smetí.
mám na mysli grinding + cruel, jsou ze stejné skupiny a spolu bejt nemůžou..
myslím ..

-
- Doom Knight
- Kontaktovat uživatele:
@RIP: Mě zase padlo kolem 10 Ma'vina rukavic, možná 5x Wilhelm's pride belt, asi 3x Aldur boty, 2x Natalya's Totem ale Guillaume's Face ani jednou, přitom je na to stejná šance jako na ty ostatní(1x Winged Helma padla ale byla Unique). A zrovna těch by se mi pár šiklo. Holt někdy se nepoštěstí.
- Secondface
- Gorebelly
- BattleTag:Malobrach#2322
Dark_Deamon píše:Welwet je slepej
prefix Master's = 150%
prefix Cruel = 300%
Musím uznat Welvetovi že je poprvé co vidím u rare předmětu více jak 300ED.
Cruel a Grinding být spolu nemůžou když jsou ze stejný skupiny 105
Máš tam Fool's ze skupiny 111 což není jako Grinding s 0.75 dmg per lvl ale Fool's - 0.5 dmg per lvl s +16.5 to AR per lvl
což je asi nejhledanější kombinace a není až tak ojedinělá (aspoň co mám vypozorovaný.... )

Spíš si myslím že když se sejdou Cruel a Master's tak se vygeneruje maximálně 300ED nebo je ta šance o dost více snížena než nám ty kalkulačky tvrdí.
protože do včera jsem více jak 295ED u rare zbraně neviděl.
Naposledy upravil(a) Secondface dne 04.08.2015, 18:28 hod., celkem upraveno 1 x.
>>>>>> --- MF turnaj vol. 10 --- <<<<<<

@Asman: Vsechno, co jsi jmenoval mi pada na kyble
uz to ani nesbiram, u Nats sady jen prohlidnu ty variabilni resy a co neni supr vyhazuju...
Dneska v CS trochu hubenej den, jen Seraphs amulet (ctvrty v 1.13), ale tak aspon uz jsem asi na pul cesty k lvl 95, kdyz uz nic jinyho

Dneska v CS trochu hubenej den, jen Seraphs amulet (ctvrty v 1.13), ale tak aspon uz jsem asi na pul cesty k lvl 95, kdyz uz nic jinyho

-
- Doom Knight
- Kontaktovat uživatele:
První den LK, mám mapu s dvěma ohništěma(asi po hodině rerollování mapy). Přibližně za 2 hodiny(něco přes 200 nájezdů) mi padli z vyšších run:
3x Io
1x Fal
2x Lem
1x Um
Chtěl bych znát hodnotu věcí:
+19 Life +13 Fire resist Large Charm
+29% Enhanced Damage +8 strength Jewel
A pár použitelných charmů:
+19 Life Small Charm
+1 Javelin and Spear skills +6 strength
+1 Bow and Crossbow skills adds 1-6 lightning damage
(Včera den luků, dneska tyhle charmy, vypadá to na týden Amazonky
)
3x Io
1x Fal
2x Lem
1x Um
Chtěl bych znát hodnotu věcí:
+19 Life +13 Fire resist Large Charm
+29% Enhanced Damage +8 strength Jewel
A pár použitelných charmů:
+19 Life Small Charm
+1 Javelin and Spear skills +6 strength
+1 Bow and Crossbow skills adds 1-6 lightning damage
(Včera den luků, dneska tyhle charmy, vypadá to na týden Amazonky

Ze bych pocitil vliv HOMAM
Vzal bych to odzadu, ty skillery se hodi vzdy, jakakoliv Freeze ama/Java z nich budou mit radost...Mohli by mit i lepsi sekundarni mody (cti + 30 a vic life), ale i tak good
...Ten cistej lifer, ja uz sbiram pouze perfect, a to +20
, opet to same, se sekundarnim modem, nejradeji resistovy, (treba +20life, 11lightning res
) by byl daleko hodnotnejsi, ale i tak se hodi, pokud mas nedostatek HPs...
ten Large charm neni spatnej, ale muze byi i o dost lepsi, max je 15% fire res a co se tyce zivotu, tak taky vic...
U toho joulu si nejsem moc jistej, ale ja bych pro nej vyuziti nenasel...Jo kdyby mel 40%ED a 15%IAS, to by bylo jiny kafe

Edit: Tak ja o vlku a vlk za dvermi
Konecne si muzu ten pasek zase odskrtnout 

Vzal bych to odzadu, ty skillery se hodi vzdy, jakakoliv Freeze ama/Java z nich budou mit radost...Mohli by mit i lepsi sekundarni mody (cti + 30 a vic life), ale i tak good

ten Large charm neni spatnej, ale muze byi i o dost lepsi, max je 15% fire res a co se tyce zivotu, tak taky vic...
U toho joulu si nejsem moc jistej, ale ja bych pro nej vyuziti nenasel...Jo kdyby mel 40%ED a 15%IAS, to by bylo jiny kafe

Edit: Tak ja o vlku a vlk za dvermi

Proc,Tesladin (Holy Shock) by byl z takovyho skilleru nadsenej
Jinak gratuluju k dropum, ja zacal Chaos chodit trochu jinak, jsem zvedavy, jestli to bude mit takovy vliv, jak doufam...

Jinak gratuluju k dropum, ja zacal Chaos chodit trochu jinak, jsem zvedavy, jestli to bude mit takovy vliv, jak doufam...
RIP: to sem zvědavej co za tím vězí...myslíš tak jak to dělaj profíci port na pečetě a ostatní kašlat?:))
@Welwet: To je nejlepsi z pohledu rychlosti smerem k 99, ale ne ke gralu a proto to nedelam...Pouze jsem zmenil poradi, v jakem zabijim pecetni Bosspacky, abych mel jistotu, ze ten Vizieruv lehne cely (maji mnohem vyssi sance na HRs nez zbytek CS)...
Jinak dnes dosazena hranice 2,4 miliardy expu, uz jen cca 90 mega a je lvl 95
Do konce tydne snad harcka...
Padaly dnes vetsinou armory, jen tak namatkou Ormus (ES), Guardian angel, Shaftstop a eth Atmas Vail, nic zvlastniho, ale potesi
Jinak dnes dosazena hranice 2,4 miliardy expu, uz jen cca 90 mega a je lvl 95

Padaly dnes vetsinou armory, jen tak namatkou Ormus (ES), Guardian angel, Shaftstop a eth Atmas Vail, nic zvlastniho, ale potesi