Lower Kurast Runy
Moderátor:Dark_Deamon
petanmrtvolak: Nazdar ja len taka malickost ked hovoris, ze ti padaju v LK zo stojanov furt tie iste veci ako crown, monarch,adt ked to chces zmenit musis zmenit aj obtiaznost aby sa ti zacali generovat nove veci.
- petanmrtvolak
- Fallen Shaman
- Currenly, I'm playing:Diablo 2
Re: Lower Kurast Runy
Myslíš jako přegenerovat mapu nebo players x? Jestli to první, tak to jsem samozřejmě dělal už mooockrát.
Jo jinak dnes se na mě konečně usmálo štěstí, po cca půl hodině v LK mi z obyč bedny vedle armor standu padal OHM. Za další půlhodinu jem šel zmasit diabla a po cestě padla VEX :-) Tak teď asi zase budu delší dobu jen běhat....... Každopádně za VEX jsem moc rád, už jdu shánět hůlku na HoTo.
Jo jinak dnes se na mě konečně usmálo štěstí, po cca půl hodině v LK mi z obyč bedny vedle armor standu padal OHM. Za další půlhodinu jem šel zmasit diabla a po cestě padla VEX :-) Tak teď asi zase budu delší dobu jen běhat....... Každopádně za VEX jsem moc rád, už jdu shánět hůlku na HoTo.
Nevim, jestli je hul zrovna dobra volba pro HotO, obvykle se pouziva 4x socketovy flail, i ta kouzelnice, ktera by mela z HotO v holi nejvetsi prospech pak muze pouzit Spirit, takze skillama na tom bude lip a FCR a resama taky
- petanmrtvolak
- Fallen Shaman
jj, na to už jsem též přišel, že nejlepší bude flail. Ale děkuji za potvrzení
jinak asi už kašlu na superchesty a budu běhat obyč. kurast bedny :-). Dneska na první run padla MAL z obyč. bedny (včera OHM). Má vliv players X na rune drop u obyč.beden? Pač od té doby, co hraju players 8, mi to padá mnohem víc. Nebo jen náhoda?
jinak asi už kašlu na superchesty a budu běhat obyč. kurast bedny :-). Dneska na první run padla MAL z obyč. bedny (včera OHM). Má vliv players X na rune drop u obyč.beden? Pač od té doby, co hraju players 8, mi to padá mnohem víc. Nebo jen náhoda?
- petanmrtvolak
- Fallen Shaman
Ahoj všichni ,
mám za sebou 2000 run v LK na players 8, MF 300 .
Výsledek:
ze superchestů:
4xPUL, 2xUM,1xGUL,1XSUR (na players 3)
z okolních beden:
1xMAL, 1xOHM
Dále mraky setovejch věcí a sem tam unikát:
z toho co si pamatuju např:
milabrega robe
tal rasha amulet
2xnagelring
ohak kurio amulet
burzia do kyanon
civerb cudgel grand scepter
vidala heavy boots
aldurs stony gase hunters guise
immortal kings pillar
aldurs advance battle boots
Chtěl bych ještě najít BER a Homunuculus. Už jsem našel stojan, který dropuje Hierophant trofej tak 1x za 5 -10 runů, tak su zvědavej,
jestli někdy padne.
mám za sebou 2000 run v LK na players 8, MF 300 .
Výsledek:
ze superchestů:
4xPUL, 2xUM,1xGUL,1XSUR (na players 3)
z okolních beden:
1xMAL, 1xOHM
Dále mraky setovejch věcí a sem tam unikát:
z toho co si pamatuju např:
milabrega robe
tal rasha amulet
2xnagelring
ohak kurio amulet
burzia do kyanon
civerb cudgel grand scepter
vidala heavy boots
aldurs stony gase hunters guise
immortal kings pillar
aldurs advance battle boots
Chtěl bych ještě najít BER a Homunuculus. Už jsem našel stojan, který dropuje Hierophant trofej tak 1x za 5 -10 runů, tak su zvědavej,
jestli někdy padne.
Super nálezy
Hmm, tak sis ho nakonec vygeneroval, asi to muselo stát dost času, co? Tak ať brzy padne 

HC grál: 537/516 (-21)
- petanmrtvolak
- Fallen Shaman
JJ, dokonce mám i dvě ohniště u sebe. Nepadá často, ale snad tu unikátní verzi jednou dropne :-)
Času to stálo hafo, pač aspoň 15 runů na ten armor rack, aybch věděl, co dropuje, takže tak cca 100 map než
se to ustálilo. Stalo se mi třeba, že na poprvý dropl stojan Hierophant trofej a pak už ne :-)
Času to stálo hafo, pač aspoň 15 runů na ten armor rack, aybch věděl, co dropuje, takže tak cca 100 map než
se to ustálilo. Stalo se mi třeba, že na poprvý dropl stojan Hierophant trofej a pak už ne :-)
Tak pokud opravdu padá 1x za těch 5-10 runů, tak mi to přijde docela často. Mně tak zhruba padají Battle Boots a unikátní mám 3x za 1700 runů. Máš můj obdiv za tu trpělivost s tím 

HC grál: 537/516 (-21)
- Cirdan
- Wraith
- BattleTag:Cirdan #2807
Já se takhle pokouším vygenerovat stojan s Totemic Mask - potřebuji Jalalku.
Zima se blíží.

Tak to radsi chod Mepha, za rozumnej pocet najezdu Ti ho da taky, urcite snadnejsi zpusob nez pres weapon rack...Nebo Ti ji muzu dat zadara ja, mam jich mraky, coz by bylo nejrychlejsi
@petan:Ono taky zalezi, jakou cestu ci smer priblizeni k tomu racku mas (ted mluvim o tech mimo chatky), protoze pokud najdes smer, ktery generuje urcity item, pak pokazde, kdy ten smer pouzijes, se ten item vygeneruje...Driv jsem si myslel, ze to platilo jen pro hunteni itemu v 1.07, kdy to bylo nejpouzivanejsi, ale to funguje i v 1.10+

@petan:Ono taky zalezi, jakou cestu ci smer priblizeni k tomu racku mas (ted mluvim o tech mimo chatky), protoze pokud najdes smer, ktery generuje urcity item, pak pokazde, kdy ten smer pouzijes, se ten item vygeneruje...Driv jsem si myslel, ze to platilo jen pro hunteni itemu v 1.07, kdy to bylo nejpouzivanejsi, ale to funguje i v 1.10+
- Cirdan
- Wraith
- BattleTag:Cirdan #2807
Díky za nabídku, ale rád bych si ji našel sám. A na chození Mepha nemám postavu, chodit ho s Rabies druidem je docela opruz. Mám v plánu sorcku na Mepha a Pindla, ale zatím na to není čas.
Zima se blíží.

- petanmrtvolak
- Fallen Shaman
RIP: Chápu to tak, že podle toho, kterým směrem jdu od WP, tím mi dropuje stojan jiný předměty? Myslíš weapon racky nebo armor racky?
Cirdan: Totemic Mask mi už padala na jednom stojanu takže to chce vydržet a hledat :-)
Cirdan: Totemic Mask mi už padala na jednom stojanu takže to chce vydržet a hledat :-)
No taky mam ten dojem, že drop stojanů záleží ještě na něčem jiném. Půl hodiny mi padal Mighty scepter s 90% pravděpodobností a když jsem přestal některý stojany chodit, tak už mi z tohohle padal jen Glaive a nechtělo se mi to chodit všechno zase jako předtim. Taky mám dojem, že to záleží i na players, ale zkusím to víc prozkoumat...
Máš to RIPe potvrzený s tím směrem? Došel bych si pro Heaven´s Light
Máš to RIPe potvrzený s tím směrem? Došel bych si pro Heaven´s Light

Lvl 99 challenge No vitality melee challenge
Diablo II od 30.11.2003 8:55, 7500+ h
Unikáty: 100%
Setovky: 100%
Runy: 100%
Slova: 95,2% (-4) 1x Sur, 6x Jah
Celkem: 99,4% (-4)
Diablo II od 30.11.2003 8:55, 7500+ h
Unikáty: 100%

Setovky: 100%

Runy: 100%

Slova: 95,2% (-4) 1x Sur, 6x Jah
Celkem: 99,4% (-4)
- petanmrtvolak
- Fallen Shaman
S tím players mám taky podezření, že to nějak ovlivňuje. Pač chodím na stojan na players 8, kde mi padá Hierophant Trophy, Studded Leather a Hellforge plate + něco jiného jen výjmečně. Ale jak se přepnu na players 3, tak najednou vypadne zas úplně něco jinýho. Ty tři napsaný výše padají taky, ale ne tak dominantně. Něco na tom prostě budue, zkusím taky zjistit .....
- Dark_Deamon
- Archangel
- BattleTag:DarkDeamon#2454
- Kontaktovat uživatele:
Moc peknej clanek, kterej vicemene potvrdil, ze je tohle snazeni v LK k prdu...tedy v porovnani s tim, co se da sehnat jinde
Zpet k otazce, ano, myslel jsem armor standy a spatne je popsal jako weapon racky, ktere jsou v boudach, ale myslim, ze pro ne plati to same, co pro armor standy, jednou jsem takhle dropoval kazdych cca 150 runu Demons archy...Jednou jsem mel mapu, ktera takto dropovala sacred targe, coz bylo supr, sehnal jsem i s 45res all, bohuzel ne etherealni a o mapu jsem pozdeji prisel
Co se tyce nastaveni poctu hracu, tady si nejsem jisty, ale da se to snadno overit, staci par runu behat stejnym zpusobem urcitou mapu a uvidi se
Edit: Mam pocit, ze mam nekde screen, kde jsem takto Heavens light dropnul
Zpet k otazce, ano, myslel jsem armor standy a spatne je popsal jako weapon racky, ktere jsou v boudach, ale myslim, ze pro ne plati to same, co pro armor standy, jednou jsem takhle dropoval kazdych cca 150 runu Demons archy...Jednou jsem mel mapu, ktera takto dropovala sacred targe, coz bylo supr, sehnal jsem i s 45res all, bohuzel ne etherealni a o mapu jsem pozdeji prisel
Co se tyce nastaveni poctu hracu, tady si nejsem jisty, ale da se to snadno overit, staci par runu behat stejnym zpusobem urcitou mapu a uvidi se
Edit: Mam pocit, ze mam nekde screen, kde jsem takto Heavens light dropnul

-
- Doom Knight
- Kontaktovat uživatele:
Ty stojany se hodí jen na šedý věci k RW, jak píše RIP o Sacred Targe. Farmit jednu určitou věc mi přijde neefektivní. Konkrétně Jalalka mi z Hell Mepha moc nepadala, i přes to bych buď chodil tam nebo na Hell Baala, popřípadě NM Baala pokud bys jí opravdu chtěl(jednak podle calculatoru větší drop, druhak tam padá míň věcí což šanci ještě zvyšuje).