Změna gearu zkratka dotaz

Všechno co se týká normální hry a nelze zařadit jinam.
Odpovědět
Execo
Quill Rat
Currenly, I'm playing:Diablo 2: Resurrected
BattleTag:Execo#2914
Změna gearu zkratka dotaz

Příspěvek od Execo » 19.07.2012, 16:15 hod.

Zdravím hráče Diabla, měl bych takovou pro mě dost užitečnou otázku.
Lze nějak ( nějaký program, macro, prostě kravina ) nastavit abych když zmáčknu například kolečko u myši nebo klávesu "W" se mě přehodil gear co mám v báglu ( je to na magic find gear ) abych nemusel přehazovat každý item zvlášť (ve fightu s elitama je to o hubu ).
Zkrátka nějaký clicker co by to dokázal ?

sklb
Burning Soul

Re: Změna gearu zkratka dotaz

Příspěvek od sklb » 19.07.2012, 16:30 hod.

No neviem aky to ma dnes vyznam, ked prehodis mf gear na poslednu ranu tak sa myslim ani nezapocitava.
Další luxusni patch, který povznese naši miliovanou a velice kvalitní hru blíže k dokonalosti, vymazlený patch dodá hře nový nádech exotičnosti, protože už nejsme vázáni jen na singleplayer a act 3, můžeme hrát všude a v multiplayeru.

v0kurka
Burning Soul

Příspěvek od v0kurka » 19.07.2012, 17:53 hod.

Execo píše:Zdravím hráče Diabla, měl bych takovou pro mě dost užitečnou otázku.
Lze nějak ( nějaký program, macro, prostě kravina ) nastavit abych když zmáčknu například kolečko u myši nebo klávesu "W" se mě přehodil gear co mám v báglu ( je to na magic find gear ) abych nemusel přehazovat každý item zvlášť (ve fightu s elitama je to o hubu ).
Zkrátka nějaký clicker co by to dokázal ?
jsou na to nějaký programy, pogoogluj, ale určitě nejsou povolený a určitě bych si ho do počítače nedal. mám svůj účet i počítač až moc rád, abych to riskoval. navíc opravdu udělali nějakou úpravu, že to přehození na poslední chvíli nepřinese očekáváný efekt.

Rakiii
Burning Soul

Příspěvek od Rakiii » 19.07.2012, 18:08 hod.

nějaký na odkaz by nebyl ohledně toho mf?

v0kurka
Burning Soul

Příspěvek od v0kurka » 19.07.2012, 18:15 hod.

hledal bych na tom stejným místě, kde se psalo, že snížili výskyt obchodníka i questovýho obchodníka cestou k wardenovi z hall of agony2 nebo snížili počet rare packů ve festering woods a četnost výskytu toho úkolu, co vyvolával elitku... bohužel některé věci se mění skrytě a jedinej doklad o tom jsou postřehy hráčů :D

sklb
Burning Soul

Příspěvek od sklb » 19.07.2012, 18:18 hod.

Rakiii píše:nějaký na odkaz by nebyl ohledně toho mf?
odkaz ti bohuzial na to nehodim, ale bavilo sa o tom kopec ludi na oficialnom fore + aj som si to sam vypozoroval na goblinovi v 2. akte.
prehodenie na poslednu chvilu = vacsinou nic, sem tam jedna zlta
cely cas mf ekvip = normalny drop
Další luxusni patch, který povznese naši miliovanou a velice kvalitní hru blíže k dokonalosti, vymazlený patch dodá hře nový nádech exotičnosti, protože už nejsme vázáni jen na singleplayer a act 3, můžeme hrát všude a v multiplayeru.

Rakiii
Burning Soul

Příspěvek od Rakiii » 19.07.2012, 18:38 hod.

Pochybuji, že by se o tom blizzard nezmínil ... nicméně by to chtělo sofistikovanější průzkum.

sklb
Burning Soul

Příspěvek od sklb » 19.07.2012, 18:51 hod.

zmienil sa, ze sa bude mf system menit. Toto je docasne opatrenie ;p

Rakiii
Burning Soul

Příspěvek od Rakiii » 19.07.2012, 18:57 hod.

Proč mám pocit, že po 10letech vydali nedodělaný produkt ... ten jejich pokus-omyl systém mě přestává bavit ...

Houp
Wraith

Příspěvek od Houp » 19.07.2012, 20:41 hod.

Rakiii píše:Proč mám pocit, že po 10letech vydali nedodělaný produkt ... ten jejich pokus-omyl systém mě přestává bavit ...
Ono se na to můžeš dívat z více pohledů.. jestli jsi hrál, tak si vem Fallout 3, dle mě dobrá hra, ale měla spoustu chyb, nedodělků, komunita řvala "my chceme Fallout ne tohle", no ale Bethesda nedělala "nic". Lépe řečeno vnutila hráčům koupit Fallout New Vegas, který spoustu těch chyb z F3 opravil. Blizzard ale volí jinou strategii a upravuje radikálně již vydanou hru a nechce za to další peníze.

Samozřejmě by bylo ideální, aby D3 bylo od počátku dokonalé.. zatím je takové, no není pro casual hráče.

ReptileSVK
Zhar the Mad
BattleTag:Reptile#2445

Příspěvek od ReptileSVK » 20.07.2012, 06:38 hod.

diablo ma uz kopu zmien k lepsiemu od vtedy co vyslo (az na nefunkcnost MF z prostredia-to dovrzali).

Fru-fru
The Butcher
BattleTag:Frufran#2167

Příspěvek od Fru-fru » 20.07.2012, 06:59 hod.

Houp píše:
Rakiii píše:Proč mám pocit, že po 10letech vydali nedodělaný produkt ... ten jejich pokus-omyl systém mě přestává bavit ...
Ono se na to můžeš dívat z více pohledů.. jestli jsi hrál, tak si vem Fallout 3, dle mě dobrá hra, ale měla spoustu chyb, nedodělků, komunita řvala "my chceme Fallout ne tohle", no ale Bethesda nedělala "nic". Lépe řečeno vnutila hráčům koupit Fallout New Vegas, který spoustu těch chyb z F3 opravil. Blizzard ale volí jinou strategii a upravuje radikálně již vydanou hru a nechce za to další peníze.

Samozřejmě by bylo ideální, aby D3 bylo od počátku dokonalé.. zatím je takové, no není pro casual hráče.
+1
Crome,nikdo si nebude pamatovat, jestli jsme byli dobří či zlí.Jediné na čem záleží je,že dva stáli proti řadě nepřátel!Splň mi tedy přání-dopřej mi pomstu!A jestli neposloucháš,táhni do horoucích pekel!
Obrázek

Xkryspin
Wraith

Příspěvek od Xkryspin » 20.07.2012, 09:21 hod.

Takováhle hra se asi ani nedá vydat "dokonalá" hned z kraje.

Uvědom si, že při vývoji na samotné herní části, dělá cca 30 lidí (těch dalších pár set co dělají grafiku, zvuky atd...teď můžem nechat stranou, zajímá nás herní část).

Těch 30 lidí + třeba 1000 testerů se v tom pak snaží najít a vychytat všechny exploity, ochcávky atd... aby je odstranili ...

Jenže pak přijde 5 000 000 hráčů a 2 000 000 z nich začne dělat to samé - hledat exploity, ochcávky atd... aby je využili ...

Kdo myslíte, že má větší šance?

Odpovědět

Zpět na „Obecně“