Zdravým jednoduchý dotaz já nevím prosím o radu...

Všechno co se týká normální hry a nelze zařadit jinam.
Odpovědět
Panhugo
Quill Rat
Zdravým jednoduchý dotaz já nevím prosím o radu...

Příspěvek od Panhugo » 23.08.2012, 18:15 hod.

Zdravým
měl bych malý dotaz na Wizarda. Chtěl bych se optat esi když si koupim itemy s critkou já budu kriti víc to je jasné, ale když dám arcane hydru esi bude kritit víc a když si koupím stafku s + Arcane power za krit esi to bude přidávat aji za hydru ... Předem děkuji za odpověď všem ... Nehraji moc dlouho a chtěl bych si na to udělat build. Eště jednou děkuji moc s pozdravem a přáním pěkného dne Panhugo :)

Tyckin
Zhar the Mad
BattleTag:Tyckin#2872

Re: Zdravým jednoduchý dotaz já nevím prosím o radu...

Příspěvek od Tyckin » 23.08.2012, 18:27 hod.

No upřímně jak je to s hydrou nevím, ale třebas Archon crity nedává a tudíž pak pasivka na snížení cooldownu u něj nefunguje :( ŠKoda, než by skončil, měl bych cooldown na nového :lol: Upřímně by mne nepřekvapilo, kdyby hydra taky crity nedávala, je to éretická bytost, ale fakt nevím ;)
V každém případě crity jsou jediná možnost jak u wizarda udělat pořádnej damage ;) Zatím jsem svého dotlačil na 68k :D

Panhugo
Quill Rat

Příspěvek od Panhugo » 23.08.2012, 18:28 hod.

Arcane hydra prave critky dava ... .) jinak bych tu neotravoval, právě nechci vyhodit balík pro nic za nic.)

Tyckin
Zhar the Mad
BattleTag:Tyckin#2872

Příspěvek od Tyckin » 24.08.2012, 10:43 hod.

A je to jisté, že dává ten crit? A všechny druhy hyder? Zatím mám venom a taky jsem uvažoval, že by mi bodnul stat arcane power na crit, mohl bych vypustit jednu pasivku. Itemy co tohle mají teď budou cenově dostupné, takže mít to na zbrani či offhandu nebude už takový drahý a nedostupný luxus :)
Crit chance mám 39% (damage zatím jen 189%), takže zapracovat na tom a 100k dmg bude za chvíli, když teď po patchi bude na aukci všechno skoro zadara :D

Panhugo
Quill Rat

Příspěvek od Panhugo » 24.08.2012, 16:24 hod.

jj je to jisté ... :) Crituje zhruva 1/3 dmg co critim jí, ale zase má 3 hlůvy tzn 3 výstřely + plošný dmg ... stává se mě že davaájí critem hned vsechny 3 rany atd ...

Odpovědět

Zpět na „Obecně“