Zamýšlené úpravy pro 1.0.5

Všechno co se týká normální hry a nelze zařadit jinam.
Odpovědět
v0kurka
Burning Soul
Zamýšlené úpravy pro 1.0.5

Příspěvek od v0kurka » 05.09.2012, 19:40 hod.

Trošku jsem zjednodušil název, ale myslím, že to fanoušci v naší kotlině lépe pochopí. edit: ne, nepochopili byste to lépe, protože jsem to nečetl a nevím, o čem se tam vlastně píše, viz druhý post v tématu od alterega.

http://eu.battle.net/d3/en/blog/5800834 ... 05_09_2012

Četl to někdo celé? Pokud ano, můžete to, prosím, ve zkratce shrnout? Přiznám se, že jsem nakoukl na začátek a pokračoval rovnou na konec, abych se dočetl, že bude bůhvíkdy patch 1.0.5

Moje dojmy? Jestli má být tohle stěžejní pro další patch, tak to snad skončím raději hned :D
Naposledy upravil(a) v0kurka dne 05.09.2012, 20:09 hod., celkem upraveno 1 x.

AlterEgo
Burning Soul

Re: Zamýšlené úpravy "plošných kouzel"

Příspěvek od AlterEgo » 05.09.2012, 19:50 hod.

Neresi tam plosne kouzla, ale cc efekty a jejich redukci doby trvani na vyssi obtiznosti.

v0kurka
Burning Soul

Re: Zamýšlené úpravy "plošných kouzel"

Příspěvek od v0kurka » 05.09.2012, 20:00 hod.

hm, tady se projevuje, jak moc jsem to četl :D na začátku jsem zahlédl cosi o ground stompu a z toho udělal dílčí závěr.

jak by jsi teda ve stručnosti shrnul, o co tam jde, abych neměl zavádějící nadpis?

AlterEgo
Burning Soul

Re: Zamýšlené úpravy pro 1.0.5

Příspěvek od AlterEgo » 05.09.2012, 21:18 hod.

Ground stomp ma totiz cc v podobe toho aoe stunu.
Resili tam jak jine zpusoby jak to udelat, aby to bylo pouzitelne i na vyssi obtiznosti.
Bud redukovat dobu trvani cc pouze v party hrach a plnou dobu trvani nechat pri solo hre.
Duha moznost je, ze by to nebylo redukovane ta doba tak moc.
A posledni moznost byla zavest diminishing returny podobne jako tomu je ve WoW, ze prvni efekt by mel plnou dobu trvani, druhy efekt polovicni, treti efekt ctvrtinovou a ctvrty efekt zadnou, protoze by byl mob pak imuni na urcitou dobu na cc efekty.

Odpovědět

Zpět na „Obecně“