Authenticator
Ahojte, potrebujem pomoc pri volaní Blizzardu... ako ma prepojí na niekoho s kým sa dá aj rozprávať? Nedá sa mi dostať cez ten "odkazovač" ďalej a vždy keď dorozpráva tak to automaticky položí... nerozumiem
mám problém z authentiactorom takže preto sa snažím dovolať...

Re: Authenticator
A jaký máš problém? (s authenticatorem)
Měl jsem dřív takový problém, že authenticator na mém smart phonu neukazoval správný kod a nemohl jsem se přihlásit... pak jsem zjistil, že stačí dát jednoduše obnovit (potřeba připojení k wifi) a jelo to v pohodě...
S tím, na co se ale ptáš ti asi nepomůžu...
Měl jsem dřív takový problém, že authenticator na mém smart phonu neukazoval správný kod a nemohl jsem se přihlásit... pak jsem zjistil, že stačí dát jednoduše obnovit (potřeba připojení k wifi) a jelo to v pohodě...
S tím, na co se ale ptáš ti asi nepomůžu...
máš SZ, proste ma neprepojí na niekoho, komu by som vysvelil moju sutuáciu a povedal mu údaje...
samozrejmeG843 píše:A zkousel jsi poslat tiket??

ok, tak vyriešené... Blizzard je taký plný, že som sa dovolal až dnes... ide to dobrým smerom, všetkým ďakujem za akúkoľvek pomoc, keď sa mi snažili pomôcť... 

Mohol si to vyriesit aj bez volania, stacilo by sa poobzerat po fore. Uz sa to tu riesilo x krat :p
Další luxusni patch, který povznese naši miliovanou a velice kvalitní hru blíže k dokonalosti, vymazlený patch dodá hře nový nádech exotičnosti, protože už nejsme vázáni jen na singleplayer a act 3, můžeme hrát všude a v multiplayeru.