Zarábanie-Tipy a triky
- standa0071
- Fallen Shaman
Zdravím, som dá sa povedať začiatočník v hraní Diabla III. Chcem sa spýtať či niekto môže poradiť nejaké tie tipy. Mám monka 60 lvl popravde stále farmím Akt1 MP0-1 už ma to nebaví mám zopár goldov na účte a chcel by som ich investovať niekde kde sa to vyplatí.. Gemy alebo crafting poprípade niečo iné, absolútne sa nevyznám aké itemy sa craftia a dobre predávajú, to isté aj gemy... Takže za akékoľvek rady som veľmi vďačný.. 

Re: Zarábanie-Tipy a triky
Momentálně se craftit vůbec nevyplatí. Ani itemy, ani gemy. Investovat do gemů by se z dlouhodobého hlediska vyplatit mohlo, protože ty ceny jsou teď nepochopitelně nízko, ale netroufám si předpovídat, jestli půjdou v budoucnu nahoru a rozhodně bych na to nesázel. Takže moje rada je investovat do gearu a farmit, farmit, farmit
.

-
- Zhar the Mad
- Currenly, I'm playing:Diablo 2: Resurrected
- BattleTag:Reptile#2445
no ono craftit sa oplati: boots, rukavice, bracers.
zarucene predas za vyse milion ak:
boots:
- primarny stat vyssi ako 100
- movement speed 12
- all resist 65+
-vitality 100+
rukavice:
-primary stat vyssi ako 150
-all resist 65+
- CHD 30+
CHC 8+
cena v 10tkach milionoch
bracers:
-tu ti staci na zarobok 1000 000 aby mali dexteritu 100+ a pick up radius. tie pod milion nejdu. samozrejme ak budu mat aj crit hit chance a all resist si bohac.
No a dost idu aj ich kombonacie t.j. topanky s 12% movement speed, gold find, pick up radius.
boots:
- movement speed 12
- all resist 65+
-vitality 100+
rukavice:
-all resist 65+
- CHD 30+
CHC 8+
cena v 10tkach milionoch
bracers:
-tu ti staci na zarobok 1000 000 aby mali dexteritu 100+ a pick up radius. tie pod milion nejdu. samozrejme ak budu mat aj crit hit chance a all resist si bohac.
No a dost idu aj ich kombonacie t.j. topanky s 12% movement speed, gold find, pick up radius.
huh mam odehrano nemalo hodin a premyslim, kolik veci s podobnymi staty mi padlo? a ted je jeste craftit, kdyz jsem zacinajici hrac a nemam recepty, goldy atd. atd.?
nemuzes chtit top gear po par hodinach hrani; souhlasim s kojotem - zatnout zuby, farmit, farmit a znovu farmit, staci jeden predmet na prodej, ktery te odrazi ode dna a pak uz se to rozbehne
nemuzes chtit top gear po par hodinach hrani; souhlasim s kojotem - zatnout zuby, farmit, farmit a znovu farmit, staci jeden predmet na prodej, ktery te odrazi ode dna a pak uz se to rozbehne
- standa0071
- Fallen Shaman
Diky skúsim, ale budem potrebovať plány, nevieš ako sa cenovo pohybujú?ReptileSVK píše:no ono craftit sa oplati: boots, rukavice, bracers.
boots:
- movement speed 12
- all resist 65+
-vitality 100+
rukavice:
-all resist 65+
- CHD 30+
CHC 8+
cena v 10tkach milionoch
bracers:
-
- Zhar the Mad
plany su uz lacne samozrejme kupuj exalted sovereign GRAND....stoja od 100 000 do 2 000 000. Ono craft grand armoru stoji cca 87 000 goldov + esencie a tome of secrets (po pathi su lacne a daju sa aj rychlo ziskat-esencie), takze ak predas nejaky nepodarok za viac ako 105 000 tak si v pluse.
Naposledy upravil(a) ReptileSVK dne 24.10.2012, 08:00 hod., celkem upraveno 1 x.
Reptile s tema bracerama si teda nejsem jistej...takovy bracery co maji jen 100dex jsou podle me bezcenny...

-
- Zhar the Mad
ja som witch doctor. Neviem preco ale bracers s 100 + dex a pick up radius su drahe. neviem kto ich kupuje. asi demon hunter...ale neviem preco
Pokud mají jenom Dex a pickup radius, tak je nekupuje nikdo... To tam dávají jenom experti jako ty, protože si vyhledají Dex 100 a pickup radius a žádný jenom s těmahle statama tam nejsou, protože se neprodají, takže jim to vyhledá bracery i s crit chance, Vit, allres apod. Pak nasadí velkou cenu, podle toho co jim to našlo a pak se diví, že se to neprodá... Jinak s těma ostatníma máš pravdu, že můžeš vycraftit takový rukavice, boty atd., ale povede se ti tak jednou z 50-100 pokusů, takže zaplatíš za craft mnohem víc, než za kolik jsi to schopný prodat. Craftit se momentálně opravdu nevyplatí. Ceny itemů jsou na to moc nízko.
@ standa0071 jak píše kojot, farmi goldy, vylepšuj pomalu equip a ono ti za jednou něco padne a pak se napakuješ...craftit je podle mě v tvém případě blbost...Jinak z místního dinosaura Reptila bych si zrovna moc zkušeností nebral
-
- Zhar the Mad
no schvalne daj si vyhladat bracers so 150 dex a pickup radius 7. ja som uz predal behom hodiny asi 5 kusov od 300 000 do 1 200 000 a to som podliezal cenukojot píše:Pokud mají jenom Dex a pickup radius, tak je nekupuje nikdo... To tam dávají jenom experti jako ty, protože si vyhledají Dex 100 a pickup radius a žádný jenom s těmahle statama tam nejsou, protože se neprodají, takže jim to vyhledá bracery i s crit chance, Vit, allres apod. Pak nasadí velkou cenu, podle toho co jim to našlo a pak se diví, že se to neprodá... Jinak s těma ostatníma máš pravdu, že můžeš vycraftit takový rukavice, boty atd., ale povede se ti tak jednou z 50-100 pokusů, takže zaplatíš za craft mnohem víc, než za kolik jsi to schopný prodat. Craftit se momentálně opravdu nevyplatí. Ceny itemů jsou na to moc nízko.
obecne GF + radius ma stale cenu .. paragon lvl + mp = nice bonus GF + MF .. a stale je tu pekne mnozstvo bottov co na zaklade GF nafarmia mrteee love na hell .. lahke mobky a slusny drop goldov *-) luida to kupuju stale
PS: bracers .. kazdy tam potrebuje critical chance ak to tam nieje ma to omnoho mansiu cenu .. ano dex + critical staci ak hras DH .. ten az tak resist nepotrebuje kedze nieje v kontakte s mobkami .. ostatny potrebuju all res (su aj borci co hraju total glacial char im res netreba *-)
celkovo ak chces zarabat na dropoch venuj tak hodku dve AH .. a hned budes vediet co ma cenu a co nie ..
PS: bracers .. kazdy tam potrebuje critical chance ak to tam nieje ma to omnoho mansiu cenu .. ano dex + critical staci ak hras DH .. ten az tak resist nepotrebuje kedze nieje v kontakte s mobkami .. ostatny potrebuju all res (su aj borci co hraju total glacial char im res netreba *-)
celkovo ak chces zarabat na dropoch venuj tak hodku dve AH .. a hned budes vediet co ma cenu a co nie ..
-
- Zhar the Mad
nie crit chance!!! ja hovorim iba o DEXTERITY + PICK UP RADIUS !!! ostane staty ako str, int su v kombinacii iba s PICK UP RADIUS su bezcenne!
samozrejme top bracers maju:
primarny stat 180+
all resist 65+
vitality 100+
crit chance 3,5+
pokial by mali + pick up radius su neskutocne drahe (ak je dexterita)
samozrejme top bracers maju:
primarny stat 180+
all resist 65+
vitality 100+
crit chance 3,5+
pokial by mali + pick up radius su neskutocne drahe (ak je dexterita)
kolko vykricnikov
ak ti ide teda o radius ja osobne som predal slusne aj int + radius .. nielen dh ale aj mag dokaze efektivne farmit goldy *-)

ak ti ide teda o radius ja osobne som predal slusne aj int + radius .. nielen dh ale aj mag dokaze efektivne farmit goldy *-)
-
- Zhar the Mad
obavam sa chlapci , ze vobec nejde o farmenie, ale o nieco ine. preto bracers s inteligenciou 200 a pick up radiusom 7 maju hodnotu 2000, tie iste s dexteritou cez 1 000 000. Asi to ma vplyv na nejaky skill.
musim se omluvit zakladateli tematu, ze jsem tady vubec reagoval
totiz rady o craftu, kterymi se snazis ridit, opravdu nechapu a jsou postavene na hlavu (teda asi jen podle me)
pro zacinajiciho hrace je kazdy milion dobry a ty chces kupovat planky za 100 tis.-2 mil., dale material, pak zhruba zkusit 30x craft po 87 tis. (po kterem je sance nula nula nic, ze dostanes pouzitelny predmet) a vydelavat na tom
musim se holt porad ucit, protoze z toho nechapu nic

pro zacinajiciho hrace je kazdy milion dobry a ty chces kupovat planky za 100 tis.-2 mil., dale material, pak zhruba zkusit 30x craft po 87 tis. (po kterem je sance nula nula nic, ze dostanes pouzitelny predmet) a vydelavat na tom
musim se holt porad ucit, protoze z toho nechapu nic

- standa0071
- Fallen Shaman
Chcel som sa spýtať, len či neexistuje nejaké lepšie riešenie ako farma,farma a farma, odpoved som dostal takže diky všetkým čo reagovali.. 

Najlepsia moznost ako zarobit je obchodovat, staci ti aj 100k, zoradis si zbrane podla najnovsie pridanych a sledujes a refresujes a refresujes a refresujes
kupuj zbrane 1000DPS + s CHD alebo socket, to je isty zarobok ak ju kupis do par sto tisic, pravidelne sa tam tieto zbrane objavuju, ma to ale hacik, na kupu mas tak 1-2 sekundu...... daju sa tak zarobit miliony ale po par hodinach je to neskutocna nuda...
kupuj zbrane 1000DPS + s CHD alebo socket, to je isty zarobok ak ju kupis do par sto tisic, pravidelne sa tam tieto zbrane objavuju, ma to ale hacik, na kupu mas tak 1-2 sekundu...... daju sa tak zarobit miliony ale po par hodinach je to neskutocna nuda...

- standa0071
- Fallen Shaman
No neviem, málokedy sa tam zobrazia a ešte k tomu 1-2 sekundy je fakt málo.. :/peter10 píše:Najlepsia moznost ako zarobit je obchodovat, staci ti aj 100k, zoradis si zbrane podla najnovsie pridanych a sledujes a refresujes a refresujes a refresujes