Tak jsem zkoušel na solo udělat hellfire ring, farmil jsem na MP5 a říkal jsem si, že uber bossy dám na MP4... Všechny realmy bez problémů až jsem narazil na Siegebreakera a Zoltana. Částečně je arena zabugovaná, jelikož mi zoltan ubírá, i když me siegebreaker drží, ale budiž. Zkoušel jsem přijít na všemožné buildy, ale nevím, jak na ně. Leda si to dát na MP3, ale to se mi moc nechce - malá šance na drop orgánu.
Poradíte mi pls někdo, kdo je v solo hře za wizzarda už zvládnul? Bohužel nechci chodit v partě, jelikož od hry často odbíhám a nemám pravidelný čas na to, abych se s někým domlouval.
Díky za názory, můj profil je v podpisu.
Real of Turmoil - solo wizzard
-
- The Butcher
- Currenly, I'm playing:Diablo 2: Resurrected
- BattleTag:Firius#2998
Re: Real of Turmoil - solo wizzard
Zozen si dvoch barbarov so Smite a ani si neprdnu. Jeden si odtiahne Zoltana bude len tak okolo neho behat a smiat sa mu do ksichtu a druhy bude stunovat Siege. Najlepsie nejakeho s vyssim attack speed.
A ked chces solo tak netusim :-)
A ked chces solo tak netusim :-)
-
- The Butcher
- Currenly, I'm playing:Diablo 2: Resurrected
- BattleTag:Firius#2998
No já jsem viděl videa, barbové to mají v pohodě. Když mají berserkera, tak jsou imunní vůči tomu zpomalení, co castí Zoltan. Ale já to chcí nějak dát solo a nevím, jaký build je nejlepší. 

Zpomalení je prevít.
Určitě bych si zakomponoval teleport + pasívku "illusionist" (kdykoliv dostaneš pecku můžeš se odtelit do pryč)
Chybí ti liferegen a to kradení life také není největší. (u force wep bych vyměnil runu na leech). Pak určitě hydru jelikož se o ní nemusíš starat.
Určitě bych si zakomponoval teleport + pasívku "illusionist" (kdykoliv dostaneš pecku můžeš se odtelit do pryč)
Chybí ti liferegen a to kradení life také není největší. (u force wep bych vyměnil runu na leech). Pak určitě hydru jelikož se o ní nemusíš starat.