LF new friends

Všechno co se týká normální hry a nelze zařadit jinam.
Odpovědět
hadesed
Fallen Shaman
Currenly, I'm playing:Diablo 2: Resurrected
BattleTag:hades#2525
LF new friends

Příspěvek od hadesed » 04.11.2012, 21:27 hod.

Cus, hledam nejake nove tvare se kteryma bych mohl travit cas v D3. Jsem oldschool hrac D2, D3 hraju od vydani (s letni pauzou). Bohuzel vetsina lidi z meho friendlistu odpadla po tech cca 2 mesicich a ten zbytek co jeste hraje neni zase az tak aktivni. V D2 mam 98paladina, 87mrtveho HC barbara, 76 bow amazon v D3 jsem chtel puvodne rozehrat barbara, ale stejnej napad melo X dalsich kamaradu takze aby jsme si nebrali loot tak jsem sel hrat monka. No pote co odpadli jsem si vyexpil barbara a od te doby se mu venuju na plnej uvazek (jsem alergickej na posty tipu "dalsi reroll na barbara :ble: :lol: ). Tak treba se mi podari touhle cestou najit nekoho normalniho na spolecne grindeni, IM a PvP az vyjde. Cus hades...

http://eu.battle.net/d3/en/profile/hade ... o/14349090

Jojo WD
The Butcher
BattleTag:Jorox#1330

Re: LF new friends

Příspěvek od Jojo WD » 04.11.2012, 22:01 hod.

Ja by som si aj zahral ale ked som zbadal ze hras ww barbara tak mi normalne prislo zle a zmenil som hned nazor
Obrázek

hadesed
Fallen Shaman

Příspěvek od hadesed » 04.11.2012, 22:08 hod.

Ver mi ze kdyby s jakymkoliv jinym buildem netrval clear time 2-3x tak dlouho tak ho nehraju, ale jelikoz cas = penize a zase tolik casu ted nemam, tak proste hraju to co je efektivni :roll:

Jojo WD
The Butcher

Příspěvek od Jojo WD » 04.11.2012, 22:25 hod.

No to je jasne ale nepaci sa minten stil hrania barbara to je vse :)
Obrázek

hadesed
Fallen Shaman

Příspěvek od hadesed » 04.11.2012, 22:32 hod.

Tak rikam no, ja vyexpil barbara davno predtim nez o tomhle mel nekdo potuchu v dobe kdy byli OP ranged a pak jsem mel zkousky/leto a vratil se nedavno tak se snazim dohnat co jsem zmeskal. Bohuzel tezkej mainstream, ale .... :{ Ten sprint a WW jsou proste obrovskej boost mobility a neda se svitit. Az to nerfnou (kdyz to nerfnou) tak mi to vubec vadit nebude, do te doby toho budu pravdepodobne vyuzivat :) O

Jojo WD
The Butcher

Příspěvek od Jojo WD » 04.11.2012, 22:41 hod.

Ok drzim palce nech nekoho najdes s kym si zahras :) ja som inak tiez kedysi hraval barbara ale hral som s 2H a s uplne inym buildom ale teraz hram WD a je to ovela lepsie ako barbar, rychlejsie expenie paragonu atd. skratka vsetko pada rychlejsie a bavy ma to za neho viacej
Obrázek

hadesed
Fallen Shaman

Příspěvek od hadesed » 04.11.2012, 22:52 hod.

Dik :) Nejdulezitejsi je to slovo "bavi" :) Pak uz je vsechno ostatni jedno :) Me odjakziva bavil barbar, paladin a amazon vicemene jejich ekvivalenty mam v planu hrat i ted s barbarem jako mainem a jsem spokojenej :) Ikdyz monk se mi bohuzel dost znechutil, ale to bylo hlavne dane tim ze za 300 odehranych hodin mi nepadla jedina setovna, jedina legendarka, jedina schopna vec, ale tak to byl hned ten prvni patch no. Kazdopadne GL i Tobe :wave:

spiderer
The Butcher
BattleTag:spiderer#1213

Příspěvek od spiderer » 04.11.2012, 23:32 hod.

Pokud nehrajes WW stylem jako 90% dalsich barbaru ze roze*eres celou mapu tak si me klidne pridej, WW taky nemam rad, ale uz jsem narazil i na lidi co umi hrat WW v parte a pak to je ok, jen je takovych jak safranu :) pokud jsi ten prvni pripad tak si me nepridavej, protoze bysme spolu stejne nehrali ;)

hadesed
Fallen Shaman

Příspěvek od hadesed » 05.11.2012, 00:15 hod.

Ja prece nemusim hrat WW kdyz jsem s nekym v parte :roll: , to je snad jeste horsi nez lepsi cekat nez te nekdo dobehne / mit rozesrany loot a moby po cele mape ... hraju to jen a pouze pro sebe kvuli vyhodam ktery z toho plynou nic vic, nic min :cry:

edit: mimochodem pekny build a guida ( zadne ritolezectvi 8-) ) musim vyzkouset, v podstate hraju neco podobneho kdyz nemam WW na farmeni akorat misto HoA mam Revendge a tim padem Insanity a shout na 30% dmge, ale tohle vypada dost zajimave :)

edit2: tak jsem si chvily s tim hral, na ty male MP to urcite dle meho neni pokud se bavime o rychlosti farmeni a XP, naopak na ty vyssi tj 6+ to byla teda balada i s tim mym chabym gearem padali elity behem chvile, jeste prehazovat ring of jordan a uz to jede :) vazne uvazuju ze zacnu ted pro zmenu farmit MP8 s timhle nebo trosku modifikovanym buildem. Tak kdyz uz nic jinyho tak budu zase o neco chytrejsi :)

finc
Wraith
BattleTag:Ragnarok#2825

Příspěvek od finc » 05.11.2012, 09:49 hod.

Caues, klidne si me pridej. Pokud na bosse zvladas vyssi MP (6-8), tak si klidne zahraju. Obcas i test na nejake brutalni MP (8-10), proste obcasna vyzva, jak na tom clovek je. Vetsinou me maji barbari radi. Ja jim to zmrazim a oni to rozsekaji :)

Pri farmeni na nizkych MP je urcite nejlepsi hrat sam, ale to uz je jina kapitola :)

Odpovědět

Zpět na „Obecně“