Pozor na cheatery!!!!

Všechno co se týká normální hry a nelze zařadit jinam.
Odpovědět
kany11
Fallen Shaman
Currenly, I'm playing:Diablo 2: Resurrected
Pozor na cheatery!!!!

Příspěvek od kany11 » 03.12.2012, 14:46 hod.

Zrdavim dneska se mi stalo poprve za 4 mes hraní ze me pri obchodu obral jakysi barbar a jeho nick je NINJA a to zpusobem ze jsem sel knemu tabulka trade vlozil helmu nejprve spravnou ja zacal zadavat sumu 40 mil a cekal na jeho potvrzeni.a to byl te zlomek podvodu kdy on mi zacal psat mas tam spatne nulu.zacal jsem to kontrolovat vse bylo v poradku presto jsem nuly umazal a zacal je vypisovat znova (tim padem se prerusil obchod a on mohl helmu vymenit za jinou(immortal helma) on mezitim prohodil helmu za stejnou ale z jinyma statama.je to docela narez!! treba uz nekdo takovou zkusenost mate.chtel bych vedet kde se da na nej zazadat o ban?? diky

Kuki10
Globální moderátor
BattleTag:Kuki#2122

Re: Pozor na cheatery!!!!

Příspěvek od Kuki10 » 03.12.2012, 14:49 hod.

O ban asi tezko zazadas...
Musis si radsi nekolikrat kontrolovat co kupujes, dneska to neni sranda....
Pokud dad na jeho jmeno pravym mysitkem, tak tam je report, ale nevim esi neceho dosahnes, bohuzel....

Odesláno z mého Galaxy Nexus pomocí Tapatalk 2

kany11
Fallen Shaman

Příspěvek od kany11 » 03.12.2012, 14:56 hod.

ono to totiz je tak ze on je fakt borec nebot tim ze vas upozorni na spatnou nulu a vy to zacnete resit a on prave v tu chvil ji meni za spatnou tak jeste jako bonus ceka na to ze vy budete v baliku a ze v tu chvili kdy dela pro vas dobrej kseft jste zaslepeny a tohle necekate tak tam dopisete treba hned jeste jednu nulu a on vas rovnou obere o 400 mil treba kdyz je mate.je to fakt narez nechapu z toho 40 mega cert to vem ale vim ze pres chat trade-general uz kupovat nebudu.nechci nic testovat...

Qwadrax
Gorebelly
BattleTag:Qwadrax#2596

Příspěvek od Qwadrax » 03.12.2012, 15:00 hod.

:wave:
Naposledy upravil(a) Qwadrax dne 24.02.2013, 08:39 hod., celkem upraveno 1 x.
http://www.twitch.tv/qwadrax
HC/SC Season/Non-season, PTR testy

kany11
Fallen Shaman

Příspěvek od kany11 » 03.12.2012, 15:28 hod.

ok dikec.ted uz vim no.zkousel jsem s kamosem mezi sebou trade jak to udelal ale jakmile zacne ty veci stejny vzhledove prohazovat tak zacnou blikat coz v jeho pripade se nestalo.takze to nechapu.no nevadi zkusenost dobra uz si dam majzla.jj a dikec za nabidku...

fuxicek
Burning Soul
BattleTag:Pepa#4687

Příspěvek od fuxicek » 03.12.2012, 15:36 hod.

kany11 uplne stejne jsem naletel taky, akorat me to stalo pouhych 14micu, ale bylo to taky u helmy IK, potom jeste nekolikrat se o to pokouseli dalsi typci a se smichem jsem je uz odhalil z****, jinak na toto tema jsem komunikoval s blizzem a neda se nic delat, trade okno je po dobu tradu v pod tvou kontrolou, takze tvoje chyba ze necucis co kupujes a nechas se o*****, asi takto mi to napsali.

Fuxi naposledy, snaz se krotit prosim.
Kuki

david123
Gorebelly
BattleTag:davidcz#2414

Příspěvek od david123 » 03.12.2012, 17:44 hod.

proto ja nekupuju pres trade,ale pouze na aukci
Obrázek

kojot
Zhar the Mad
BattleTag:TruE#2982

Příspěvek od kojot » 03.12.2012, 20:38 hod.

Promazány příspěvky, které nesouvisí s tématem.

Neřešte, kdo se jak vyjadřuje nebo nevyjadřuje. Pokud jste nějakým příspěvkem pohoršeni, tak ho nahlašte. Moderátoři se o to postarají. Fuxicek dostal varování do příspěvku od Kukiho. Tím to končí. Pokud se budou jeho prohřešky opakovat, budeme postupovat v souladu s pravidly fóra.
Obrázek

Odpovědět

Zpět na „Obecně“