MP 10 - progress
fuxicek: v main hand by mela byt zbran, ktera dela vetsi dmg. Rychlejsi offhand lepe dela viry. Osobne jsem zkousel obe varianty a takhle jak to mam mi prijde, ze je to ucinnejsi. Ono take zalezi jak moc mas ty dve zbrane vuci sobe vyrovnane.
Re: MP 10 - progress
Odesláno F všem ve hře. Budu se těšit ;-)
P.S.: Nevím, proč se musej řešit věci mimo, ano, je to uložené v berserku, když se rozsekám pohybuje se to cca okolo 485k DPS (vč. merce), který jsem povětšinou schopnej stabilně udržet v průběhu hry na singla, ale musím na tom hrát jak na piánu, takže klasicky jezdím cca 380k DPS v jiným buildu. Kdybych chtěl blafovat, uložím to s Insanity, kde se to bude pohybovat v úplně jinech číslech přece...Nevím, proč to tu musí spadat stále do flame.
P.S.: Nevím, proč se musej řešit věci mimo, ano, je to uložené v berserku, když se rozsekám pohybuje se to cca okolo 485k DPS (vč. merce), který jsem povětšinou schopnej stabilně udržet v průběhu hry na singla, ale musím na tom hrát jak na piánu, takže klasicky jezdím cca 380k DPS v jiným buildu. Kdybych chtěl blafovat, uložím to s Insanity, kde se to bude pohybovat v úplně jinech číslech přece...Nevím, proč to tu musí spadat stále do flame.
Nechci rýpat, ale byl jsi to ty, kdo hledal lidi podle DMG, nějak si ale zapoměl určit, podle čeho se ta DMG bude posuzovat. Taky si můžu nabuffovat DMG pomocí skillů na crity a budu úplně v jiných číslech 

Pravda, pravda, dá se s tím samozřejmě manipulovat ;-)Borgi* píše:Nechci rýpat, ale byl jsi to ty, kdo hledal lidi podle DMG, nějak si ale zapoměl určit, podle čeho se ta DMG bude posuzovat. Taky si můžu nabuffovat DMG pomocí skillů na crity a budu úplně v jiných číslech
P.S.: Prosím o LOCK, kdo bude chtít, ať pošle PM, zjistil jsem, že budu stejně pár dní teď mimo, tak se pak můžeme dohodnout.
Zatím se mějte fajne