Locked ucet - asi jsem dohral kaslou na me
tim,ze je anglicky,by meli hodne velkej problem to pravne obhajit u ceskyho soudu
- Kuki10
- Globální moderátor
- Currenly, I'm playing:Diablo 2: Resurrected
- BattleTag:Kuki#2122
Re: Locked ucet - asi jsem dohral kaslou na me
Opravdu si to myslis?
No necham te v tom.
No necham te v tom.
Best HC parta 4ever "The Expendables"
Profil zde!
Expendables stream!
Dotazy směřujte buď do PM, nebo na kuki10@diablofans.cz
Profil zde!
Expendables stream!
souhlas, u uctu ktery nepouziva RMAH je vyzadovani techto udaju nesmyslny. Samotna identifikace by mela byt dvourovnova a pred prvnim pouzitim RMAH znova realizovana kde na tyto zalezitosti bude uzivatel upozornen a v tomto pripade je i pochopi...
Ale to by Blizz musel zapojit hlavu, jim vyhovuje se schovavat za jejich velikost a nasirat lidi napr. okamzitym zamknutim jejich uctu i jen pro to, ze se na jejich webovce (nikoli primo ve hre!) zkusili prihlasit z jinyho kompu, trebas z prace anebo z tabletu apod.
Komu toto prijde logicky tak gratuluju :-)
Jinak abych tomu dal korunu, muj fiktivni ucet zrizenej pro moznost podani toho ticketu mam locknutej taky, ja naivka jsem se zkusil na webovky D3 prihlasit z tabletu, a hotovo, ihned zablokovano protoze maji opet to podezreni...... Nastesti z PC mi to stale funguje, asi cookies, takze me mozna brzo ceka druha fiktivni registrace, abych mohl navazat na puvodni ticket...
Driv fungovala v techto samych pripadech kontrolni otazka, proc ted bez ohlaseni presli misto ni na zadavani jmena a prijmeni netusim, ale alespon maji na zakaznickym centru co delat myslim, bo lidi jako jsem ja, co jeli jen pres kontrolni otazku, je spousta, a asi jako ja dneska opravdu netusi co kdysi pred lety zadali jako svy jemno a prijmeni....
at to slape, byrokratickym molochum trikrat zdar :-) M.
Ale to by Blizz musel zapojit hlavu, jim vyhovuje se schovavat za jejich velikost a nasirat lidi napr. okamzitym zamknutim jejich uctu i jen pro to, ze se na jejich webovce (nikoli primo ve hre!) zkusili prihlasit z jinyho kompu, trebas z prace anebo z tabletu apod.
Komu toto prijde logicky tak gratuluju :-)
Jinak abych tomu dal korunu, muj fiktivni ucet zrizenej pro moznost podani toho ticketu mam locknutej taky, ja naivka jsem se zkusil na webovky D3 prihlasit z tabletu, a hotovo, ihned zablokovano protoze maji opet to podezreni...... Nastesti z PC mi to stale funguje, asi cookies, takze me mozna brzo ceka druha fiktivni registrace, abych mohl navazat na puvodni ticket...
Driv fungovala v techto samych pripadech kontrolni otazka, proc ted bez ohlaseni presli misto ni na zadavani jmena a prijmeni netusim, ale alespon maji na zakaznickym centru co delat myslim, bo lidi jako jsem ja, co jeli jen pres kontrolni otazku, je spousta, a asi jako ja dneska opravdu netusi co kdysi pred lety zadali jako svy jemno a prijmeni....
at to slape, byrokratickym molochum trikrat zdar :-) M.
- Kuki10
- Globální moderátor
Pokud se ti ucet zablokuje, protoze si se napojil z jine ip, tak staci kliknout na odkaz co ti prijde na mail a zmenit heslo a jeto.
Profil zde!
Expendables stream!
Profil zde!
Expendables stream!
nemyslim,vimKuki10 píše:Opravdu si to myslis?
No necham te v tom.
Občasnký zákoník §37 odstavec 1. Právní úkon musí být učiněn svobodně a vážně, určitě a srozumitelně; jinak je neplatný.
= Anglické Eula pro nás neplatí = dělej si s účtem co chceš a dovolují ti zákony ČR (autorský zákon) (účet může být pořád ze strany blizzu zabanován)
- Kuki10
- Globální moderátor
Takze blizz timhle porusuje zakon?
Trosku asi volovina ne?:-)
Profil zde!
Expendables stream!
Profil zde!
Expendables stream!
ano muzes si ucet sam oblokovat, ale k tomu potrebujes vedet jeho nazev a ....jmeno a prijmeni co jsi zadal pri reqistraci, proste uz ne kontrolni otazku jako driv...
Nepamatuju si ze by mi poslali email o tyhle (IMHO zasadni) zmene zpusobu odblokovani, byl bych pripraven, i to jsem jim napsal.
Nepamatuju si ze by mi poslali email o tyhle (IMHO zasadni) zmene zpusobu odblokovani, byl bych pripraven, i to jsem jim napsal.
-
- Doom Knight
- BattleTag:MightyMike#2828
Takže dle Tvého právního názoru není v ČR možné učinit právní úkon v jiném než českém jazyce? :-)Alfajk píše:nemyslim,vimKuki10 píše:Opravdu si to myslis?
No necham te v tom.
Občasnký zákoník §37 odstavec 1. Právní úkon musí být učiněn svobodně a vážně, určitě a srozumitelně; jinak je neplatný.
= Anglické Eula pro nás neplatí = dělej si s účtem co chceš a dovolují ti zákony ČR (autorský zákon) (účet může být pořád ze strany blizzu zabanován)
vice-mene...spis nase zakony pouze zneplatnujou eulu,protoze u nas je na to autorsky zakonik -Kuki10 píše:Takze blizz timhle porusuje zakon?
Autorský zákoník
§ 14 odstavec 2
Prvním prodejem nebo jiným prvním převodem vlastnického práva k originálu nebo k rozmnoženině díla v hmotné podobě, který byl uskutečněn autorem nebo s jeho souhlasem na území členského státu Evropských společenství nebo jiné smluvní strany Dohody o Evropském hospodářském prostoru, je ve vztahu k takovému originálu nebo rozmnoženině díla právo autora na rozšiřování pro území Evropských společenství a ostatních smluvních stran Dohody o Evropském hospodářském prostoru vyčerpáno; právo na pronájem díla a právo na půjčování díla zůstává nedotčeno
tl;dr verze: "když si to jednou koupíš dělej si stím co chceš a dovoluje ti to autorský zákon",ale porad muzes bejt potrestanej ze strany blizzu banem na ucet
ne,pouziju jinou citaci -Majky_majk píše: Takže dle Tvého právního názoru není v ČR možné učinit právní úkon v jiném než českém jazyce? :-)
Cizojazyčné licence platné jsou. Zákon stanoví, že se musí jednat o srozumitelnou formu. Tj. uživatel ovládat jazyk, ve kterém je licence napsána. Pokud uživatel jazyk neumí, licenční smlouvu nelze uzavřít a takový progam je chráněn autorským zákonem.
Ten acc co hrajes je stejne Blizzardu, takze pravne na ne nemuzes...
Kdyby si chtel ten ucet zpet, tak davno posles obcanku a hrajes. Ty chces jen bojovat tu svou valku, proti zlymu Blizzardu.
Kdyby si chtel ten ucet zpet, tak davno posles obcanku a hrajes. Ty chces jen bojovat tu svou valku, proti zlymu Blizzardu.
selskym rozumem na tu "svoji valku" ma narok,pravne ale bohuzel ne,ucet neni jeho
Liliniak, snad si nemyslis ze oni budu skakat ako ty piskas... Zakupil si si ich produkt a suhlasil si s podmienkami pouzivania tak neviem co tu teraz mudrujes ze akym pravom pytaju od teba obciansky. Takym pravom priatelko, ze sa jedna o ochranu zakaznikov. Oni si nemozu dovolit rozdavat hore dole hesla k uctom, za to ze pan mudry zabudol... Mal si si ponastavovat autentifikator a ostatne veci, ty si tak nespravil, lebo si bol lenivy. Taktiez meno si mal dat realne alebo ked nechces aspon take aby si si to zapametal, no ty nie ty tam musis pisat haky baky vseliake sprostosti a terraz tu vyskakujes a plackas nad rozliatym mliekom. Proste pre nich si špekulant a preto tvoje konto ostane zablokovane uz navzdy.
Podla mna si klamar a snazis sa dostat na cudzi ucet... ved nie je normalne aby si nevedel cd- key a vlastne meno

Podla mna si klamar a snazis sa dostat na cudzi ucet... ved nie je normalne aby si nevedel cd- key a vlastne meno

Sdelovat Blizzardu sve jmeno je samozrejme blbost, taky jedu pod falesnym. A argument, ktery jsem tu cetl, zepry je to kvuli rmah, kde se toci miliony dolaru je uplne mimo a strasne me rozesmal. Ty prachy jdou pres paypal a blizzard tam stejne vidi akorat tak emailovou adresu. Blizzard proste nema duvod chtit po lidech jmena. Kontrola opravneni uctu lze delat tisici jinymi prostredky...
Samozřejmě že blizz má právo požadovat vaše jméno. To, jestli ho sdělíte, je věc druhá. Pokud jste ho nechtěli sdělit, měli jste hru hned vrátit, protože tím, že tam napíšete falešný jméno porušujete Terms of use a blizz vám může účet kdykoliv zablokovat. lulinak může být rád, že mu účet zablokovali až teď.
zacina se to tady vyvijet zajimavym zpusobem, takze nakonec jsem zlodej a taky bych mel bejt dokonce rad, ze mi nezablokovali ucet uz driv :-)
tak at to slape M.
tak at to slape M.
-
- Fallen Shaman
- BattleTag:NoNormal#2841
Me se libi jak vsichni hatujou na AH a pri tom na d2 fungovalo tradeni taky, jen trosku slozitejsi, ale zase se tam dalo vydelat rychleji jako tady... Pul runa byla 20perfect gemu a um byla 40gemu... Nebylo nic jednodussiho nez za odpoledne dobehnout na hell do forge kde padali ruzne runy s jistotou a kdyz kamos mel maga/enigmu, dalo se stihnout i vice...
Ted at nejsem zase tak OT: tos nemel nikoho v real id z doby pred battle tagem? Co ja mam real id, tak se mi tam jmena ukazuji, i kdyz nehrajes, tak kamosi by tve "jmeno" nasli ve flistu
Btw jak si myslis, ze takova nadnarodni spolecnost muze zneuzit Tve jmeno? Ja osobne verim blizzu vice nez uradum v tomto state, kdyzbylo x afer o tom jak se tamhle nasly jmena i s rodnyma cisla... Nebo tamhle nejaky operator prodaval bankam sve klienty a to jen protoze si lidi neprecetly smluvni podminky! A vymluva stylu je to moc male/dlouhe mi pripada stejne blba jako, ze je to anglicky. hra je taky anglicky a to ti nevadilo?
Ted at nejsem zase tak OT: tos nemel nikoho v real id z doby pred battle tagem? Co ja mam real id, tak se mi tam jmena ukazuji, i kdyz nehrajes, tak kamosi by tve "jmeno" nasli ve flistu
Btw jak si myslis, ze takova nadnarodni spolecnost muze zneuzit Tve jmeno? Ja osobne verim blizzu vice nez uradum v tomto state, kdyzbylo x afer o tom jak se tamhle nasly jmena i s rodnyma cisla... Nebo tamhle nejaky operator prodaval bankam sve klienty a to jen protoze si lidi neprecetly smluvni podminky! A vymluva stylu je to moc male/dlouhe mi pripada stejne blba jako, ze je to anglicky. hra je taky anglicky a to ti nevadilo?
Tak tomu zrovna verim, jeste, ze te Blizzard odhalil driv, nez si nakymu chudakvoi sebral ucet.lulinak píše:zacina se to tady vyvijet zajimavym zpusobem, takze nakonec jsem zlodej a taky bych mel bejt dokonce rad, ze mi nezablokovali ucet uz driv :-)
tak at to slape M.

kdepak v tagech jsem nikoho bohuzel nemel, kdyz uz v parte tak v nahodny s cizejma a jinak jen solo...
ja D3 uz dobry 4-5 mesicu nehral, jak jsem psal na zacatku, mam rad kdyz se ve hre nekam posunuju, venuju-li ji svuj cas, a u D3 bohuzel uz stojim na miste bez jakyhokoliv progresu, at hraju hodinu anebo dvacet, bo nic nepada...
Docela by me zajimaly statistiky D3 jak jim upadaji hraci, troufam si odhadovat ze diky existenci aukce primo ve hre nemaji pravidelni hraci zadny duvod farmit a tedy se hrou vic zabyvat, a za posledni rok jim to spadlo jako hruska, ale mozna se mejlim
ja D3 uz dobry 4-5 mesicu nehral, jak jsem psal na zacatku, mam rad kdyz se ve hre nekam posunuju, venuju-li ji svuj cas, a u D3 bohuzel uz stojim na miste bez jakyhokoliv progresu, at hraju hodinu anebo dvacet, bo nic nepada...
Docela by me zajimaly statistiky D3 jak jim upadaji hraci, troufam si odhadovat ze diky existenci aukce primo ve hre nemaji pravidelni hraci zadny duvod farmit a tedy se hrou vic zabyvat, a za posledni rok jim to spadlo jako hruska, ale mozna se mejlim
no 20 hodin je málo, Kdyby jsi napsal 200 tak budiž ;-) . Hele a chceš to vubec ještě hrát ? Jestli jo tak neřeš tyhle hovadiny a dej jim co chtějí... .
K tomu že ta smlouva je anglicky a tudíž neplatí - nedělej si z nás pr*el, jestli podepisuješ něco čemu nerozumíš tak bych s tebou rád zašel na pívo, aspoň bych něco vydělal... . Ty musíš být zlatý klient pro pojišťovny :-D
K tomu že ta smlouva je anglicky a tudíž neplatí - nedělej si z nás pr*el, jestli podepisuješ něco čemu nerozumíš tak bych s tebou rád zašel na pívo, aspoň bych něco vydělal... . Ty musíš být zlatý klient pro pojišťovny :-D
Naposledy upravil(a) falen dne 11.02.2013, 11:09 hod., celkem upraveno 1 x.