Nejlepší sestava party na mp10 run

Všechno co se týká normální hry a nelze zařadit jinam.
Odpovědět
dohny777
Wraith
Currenly, I'm playing:Diablo 2: Resurrected
BattleTag:dohny#2988
Nejlepší sestava party na mp10 run

Příspěvek od dohny777 » 13.05.2013, 11:24 hod.

Zdravím, tak mě napadlo založit tohlé téma, kde by byly popsány postřehy nejefektivnějších kombinací postav a skillů na mp10 farmu 8-)

začnu tedy já:) - osobně co jsem zažil nerychlejší farmu mp10 akt1 po patchi 1.08, bylo to MONK (250k dps) co tahá moby na sebe na hromadu a CM wizz (310k dps) mrazí + 2 high dps nonstop archoni (já a papagaj 460a760k dps) - tot kombinace a styl hry

jinak co se týče skillů, tak monk používál +48%dmg mantru a CMwizz bublinu +20%dmg k tomu , archoni pasivka cold blooded +20%dmg zmraženým potvůrkám to je celkém 48%+20%+20%dmg v kuse - ke kombinaci skillů do party

hra vypadala tak že bylo všechno za sekundu KO a elitky to samé a ani nestihli nikoho hitnout za svoji existenci :)
co se týče expů tak ty mi vycházely okolo 200-250m xp/h. (a to jsem měl jen šutr v helmě na expy,žadný HF nebo leoric)
fest.wood pro valory-weeping-fields-hallagony2

pokud chcete, pište jen k tématu a nedohadujte se co je lepší a co ne :wave:

Kuki10
Globální moderátor
BattleTag:Kuki#2122

Re: Nejlepší sestava party na mp10 run

Příspěvek od Kuki10 » 13.05.2013, 12:05 hod.

Tak v takove sestave se nedivim, ze vam nikdo nestihl nic udelat.:)
Snad jeste barb podobne zamerenej by ho mohl celkem nahradit, ale zas nema mantru na dmg.
Mozna jeste cold bloded wizzard d blizzardem atd....zmrazeny a zpomaleny mobky dostavaj o 20% vetsi dmg.
V kombinaci s monkem na dmg jsou tihle dva do party neskutecne uzitecni.:)

Odesláno z mého Galaxy Nexus pomocí Tapatalk 2

spiderer
The Butcher
BattleTag:spiderer#1213

Re: Nejlepší sestava party na mp10 run

Příspěvek od spiderer » 13.05.2013, 14:19 hod.

Jeste pripadne by jednoho wize mohl nahradit WD s totemem na dmg, ale pri vasi rychlosti kaceni mobu to asi ani neni potreba :D

Kazdopadne ctvrt milionu expu za hodinu je slusny, to ty paragony leti jak vino, alespon tem co jeste nemaji stovku :)

Odpovědět

Zpět na „Obecně“