Piglampa: To je zase jiný úhel pohledu... já hrál D3 s tím, že když dropne něco hodně dobrého, ne však pro mou postavu, prodám to a snad si tak vydělám na datadisk... postupně se to změnilo na to, že nic takového mi asi nedropne, takže si ten datadisk zaplatím ze svého... a skončilo to u toho, že ten datadisk za ty peníze ani nebude stát

Možná se pletu, ale jelikož vidím, jakým směrem se hra vyvíjí, tak to je celkem jasné...
Peníze však nikdy nebyla moje hlavní motivace pro hraní
Alfajk: Nj, to byly časy... já Diabla na Infernu složil až v patchi 1.0.5
Mr_Perfect: To zas já jsem silný casual, u D3 vydržím max 1 hodinu denně... a počítal jsem s tím, že to bude trvat třeba půl roku, než se na inferno dostanu... přece jen inferno mělo být inferno

Asi tedy vyčnívám z davu...
fuxicek: Přesně... Inferno mělo být jen pro ty nejzkušenější... z toho taky nějak sešlo
WulFgaR77: MUDy jsem nehrál, díky za tip

Ale rozhodně to není nostalgie... D3 se mi zdá moc přímočaré - maxuj DPS, trochu LS, něco málo AR a máš to v pohodě... narozdíl od D2, kde se musíš starat o FHR, resy, block (jestli chceš max), různé ele škody (monstra byla imunní), synergie a další věci...
V D3 nemáš ani tu možnost přerozdělovat body na nové úrovni... a o tom, že je úplně jedno, jaký element ovládáš, ani nemluvím...