Whimsyshire - ZÁKYS :(

Všechno co se týká normální hry a nelze zařadit jinam.
Odpovědět
Kambo
Quill Rat
Whimsyshire - ZÁKYS :(

Příspěvek od Kambo » 13.08.2013, 14:32 hod.

Zdravím, rád bych se podíval do uvedené tajné lokace, sehnal jsem si potřebné věci, ukraftil hůlku, došel k té krávě, kliknul na tu ležící postavu - A NIC :( Ještě musím uvést, že jsem to dělal na Barbarovi lvl 60 a mód inferno...tak jsem četl, studoval a zjistil, že bch tam měl jít asi na módu normal...tak jsem založil novou postavu, Monka, a udělal jsem celou hru za normal..přehodil hůlku, došel k postavě u krávy - A NIC !!! Vůbec nevím, kde je problém, asi to bude nějaká hloupost, ale už fakt nevím :(
Nemůže to být tím, že hru jsem někdy nehrál sólo, ale přes puplic games v náhodné partě? Či v partě s kámošem???
Díky moc za reakce, Kambo.

Kuki10
Globální moderátor
Currenly, I'm playing:Diablo 2: Resurrected
BattleTag:Kuki#2122

Re: Whimsyshire - ZÁKYS :(

Příspěvek od Kuki10 » 13.08.2013, 14:47 hod.

To musi jit, akorad na vetsi obtiznost musis dycky hulku upgradovat ve 4 actu u obchodnika.
Mrkni na yutube, esi nedelas neco blbe.

Odesláno z mého Galaxy Nexus pomocí Tapatalk 2

Alfajk
Zhar the Mad
BattleTag:Alfajk#2436

Příspěvek od Alfajk » 13.08.2013, 15:07 hod.

urcite ma jen zakladni hulku...potrebujes ji vylepsit podle toho,do jaky obtiznosti des,recept se kupuje myslim ve 4 aktu u obchodnika ve meste

HELLERcz
Diablo
BattleTag:HELLER#21462

Příspěvek od HELLERcz » 13.08.2013, 15:30 hod.

Ahoj,
a koukal si se na webu na návod ?
https://www.diablofans.cz/whimsyshire.html

Já konkrétně problém nemám, našel jsem vše potřebné, udělal hůlku a vylepšil ji na inferno hulku (musel jsem mít samozdřejmě zabitého Diabla na Infernu) a pak to jde.
Obrázek

soldier251
Wraith
BattleTag:Soldier251#1488

Příspěvek od soldier251 » 14.08.2013, 07:25 hod.

Na žádnou ležící postavu se nekliká, pokud máš vše potřebné, což je hulka, do každé obtížnosti se jmenuje jinak a je potřeba jí aktualizovat až po inferno a ona ti otevře i lokace pod infernem (Hell, nightmare, normal). Když se jen přiblížíš k ležící postavě, vyskočí z ní duch krávy a s tou musíš promluvit, je to dlouhý rozhovor, proto se to dá odklikat mezerníkem a rozhovor je hned zkrácen asi na 3 vteřiny. Po rozhovoru se ti lokace otevře. Pokud duch nevyskočí, máš něco špatně. Hůlku musíš mít v inventáři, ne v truhle jak to teď funguje třeba na craft

Odpovědět

Zpět na „Obecně“