Sběratelská Edice

Všechno co se týká normální hry a nelze zařadit jinam.
Odpovědět
Pavouček12
Quill Rat
Currenly, I'm playing:Diablo 2: Resurrected
BattleTag:Pavouček#2772
Sběratelská Edice

Příspěvek od Pavouček12 » 18.02.2014, 20:21 hod.

Zdravím,
Mám takový dotaz, než budu posílat Ticket, napadlo mě zeptat se zde, třeba budete vedět :)

Mám v plánu si koupit datadisk RoS v sběratelské edici ale je mi blbé mí datadisk ve sběratelské edici a Diablo 3 ne, tak přemýšlím i o koupi sb. edice Diabla 3 a dotaz zní, zda si nevíte, jestli půjde převést postavy, truhlu apod. na nový učet ( na ten sběratelské edice ). Ten učet na kterém momentálně farmím bych chtěl ale nadále používat, patří totiž bratrovy.

Snad jste to pochopily :D já jsem se do toho trochu zamotal :)
Nikdo nemůže vědět vše ! :)

NargarotH
Burning Soul
BattleTag:Bauer#2707

Re: Sběratelská Edice

Příspěvek od NargarotH » 18.02.2014, 21:39 hod.

Mám pocit, že ta klasická verze se i dá pouze upgradovat na tu sběratelskou edici, někdo určitě ještě potvrdí.
R.I.P. 27.3.2014

Guru
Doom Knight

Příspěvek od Guru » 18.02.2014, 22:18 hod.

Mate problemy se ctenim celych vet a radi si hrajete se slovicky? Nereagujte na me prispevky ... nemam potrebnou kvalifikaci pro vyuku prvniho stupne zakladnich skol.

eithel
Quill Rat
Currenly, I'm playing:Diablo 2: Resurrected

Příspěvek od eithel » 05.03.2014, 14:40 hod.

Ano len si upgradnes normal licenci na sberatelskou, vsechno na accounte zustane stejne, jen na kazde novo založene postave budes mit bonus itemiky. Navíc máss možnost napsat ticket a oni ti daji novy klic obyč diabla III jako náhradu za ten upgradnuty. Ja som toto presne absolvovala dva tyzdne po vydani diabla III a všetko prebehlo bez problémov.

Odpovědět

Zpět na „Obecně“