battle net ucet a cd key
Zdravíčko mám battle učet mám cd key na diablo 3 a kdyz ho zadam napise to error ze bylo zadano prilis mnoho pokusu jak dlouho musim cekat
Re: battle net ucet a cd key
to neviem, ale tiez som v slabej chvilke kupil pred chvilou cd key... a hadze mi to error ked ho chcem pridat na bnette... nemaju to teraz nejake rozbite?
píše nám to uplně to same ale uz to nepise mnoho pokusu ale ze je sprava servru a battle net to jsem rad ze to neni na me strane.
uz vam to jde me porad ne
no skusil som teraz a nic... este rozmyslam ci napisat do eshopu kde som to bral... ale odpoved bude najskor az zajtra tipujem
jj psal jsem tam taky ale to bude urcite na strane battle netu to by byla velka nahoda aby jsme to oba delali blbe snad to do vecera rozficim 

me to pise tohle "The code you entered cannot be claimed. Please check the code and try again. If you see this error again, please try again later, as the game or website may be undergoing maintenance." coz v prekladu znamena ze jestli to nejde mame pockat
tak tam nemas co "delat blbe"... su len dve moznosti, bud je chyba na starne bnettu, alebo mame zle keye
tak uvidime
mne to pise to iste uz od vcera, idem este kuknut ofiko forum ci nieco nepisu tam

mne to pise to iste uz od vcera, idem este kuknut ofiko forum ci nieco nepisu tam
pres tu samou stranku si znamy kupoval rped 14 dny cd key a fici bez problemu
chtel jsem s nim zaburit tak jsem zvedav kdy to zozficim ok dkyby jsi na neco prisel dej vedet 

no ja som cez ten eshop tiez par veci kupoval za posledne roky, takze tiez myslim ze to bude skor na strane bnettu... chcel som podat aj ticket na support, ale napmatam si ani odpoved na kontrolnu otazku a nemam ani ako nascanovat momentalne ID nejake... takze by som to robil zbytocne... skus napisat ty a uvidis ci sa ozvu, ale na ofik fore o tom nie je ani zmienka za posledne 2 dni
Jak to tak čtu, asi bude něco na straně Blizzu... Napište jim někdo ticket, obvykle odpoví brzo...
Napsal bych kdybych vedel jak
tak jsem to tam nejak pokomolil snad odepisou cekam na chatu dkyz tak dam vedet
ozval sa ti niekto na ten ticket?
jo vyrizuje se to az 48 hodin tak cekam
no nakoniec som podal ticket aj ja, dosla mi odpoved asi do 5 minut ze najlepsie cez chat to poriesit... tak som to spravil este raz, hodilo to hlasku ze sa mi bude za chvilku niekto venovat na chate, odhadovany cas 1 minuta... bolo to tak askoro hodinu a nikto nic... pop-upy povolene... takze netusim...
ozvali sa aj eshopu, ze tych klucov predali celkom dost a zatial sa nikto neozval s reklamackou... takze som zvedavy co z toho bude
ozvali sa aj eshopu, ze tych klucov predali celkom dost a zatial sa nikto neozval s reklamackou... takze som zvedavy co z toho bude
Blizz má nějaké problémy, vůbec nejde hra, lagy kolem 1700 ms, DC, nepustí tě to přes authentikaci... Dal bych tomu čas.
Včera som mal hlášku že nevie overiť licenciu pri pokuse o vstup do hry. Okrem iných chýb.
Dnes sa nedá hrať.
Odoslané ťapkami.
Dnes sa nedá hrať.
Odoslané ťapkami.
no mne napisali dnes este odpoved druhy krat z eshopu, ze ten cd key aj fyzicky skontrolovali a ze to sedi, ze z ich strany teda nedoslo k chybe... z blizzardu sa doteraz nikto neozval na ten druhy ticket... ako nie ze by som "potreboval" silou mocou hrat, ale je celkom zaujimave, ze to maju rozhasene uz 3+ dni a napr na offic fore alebo niekde ani zmienka... akurat hlaska ze sa ospravedlnuju za lagy a DCcka
to je tak ked clovek nieco kupi v slabej chvilke s 2 promile
to je tak ked clovek nieco kupi v slabej chvilke s 2 promile

tak zatial stale nic, blizz dokonca vymazal ten druhy ticket ako keby som ho ani nepodal... eshop len napisal ze pokial sa ozve blizz support, nech im to preposlem na info... cize hraju tiez "mrtveho brouka"... by ma zaujimalo co by sa stalo kebyze im poviem ze nemam ani sajn po anglicky a ze nech to riesia oni, preotze podla mna mi dali zly cd key... a este jedna vec, neviete ci sa vztahuje zakon o vrateni tovaru kupeneho cez interenet do 7 dni bez udania dovodu aj na taketo veci? podla mna by sa malo nie?