Zeď nářků
Cavte,mám boon of the hoarder na 100 proc chance drop gold,ale neviem prečo,niekedy si hra zmyslí,že nebudú padať goldy,hrám TX s týmto leg gemom na farmenie xp pomocou custerian wristguards.
Re: Zeď nářků
Neni cas :/ proste neni ku*va cas a pak je to v .... clovek se pripoji po 2 dnech a kamosi ve FL o 200pl dal.... uz me ten nedostatek casu zacina ale pekne sr*t
David vs. Goliáš.....historicky první zaznamenaný critical hit !
- skyrim1988
- The Butcher
- Currenly, I'm playing:Diablo 2: Resurrected
- BattleTag:Strecha#2293
A tak to je sefe Nejlepsi asi bude,kdyz to neresis Vzdyt to hrajem pro radost a relax.Nebo ne?
Ale jo, to primárně jo, ale víš jak, chci držet standart minulé éry (TOP300) a takhle to prostě nepujde. Včera ve 2 ráno mě to shodili v dream riftu, měl jsem čas v půlce a progres ve 3/4 a pak DC , tak sem šel spat :/
I když je času málo, tak si to na pořádném kombu užije. Taky se nedostanu ke hraní, jak bych chtěl (děti 2, jedno 3 roky, druhé 5 měsíců), ale jsem určitě rád, že když už se k tomu dostatnu, že si zahraju na pořádném HW.
A proto nehraju také Season, protože to s málo časem nemá žádný smysl.
A proto nehraju také Season, protože to s málo časem nemá žádný smysl.
Jojo, to určitě, dostat se k tomu jednou za čas a ještě to jet na 9FPS (tak jsem to hrál dřív) to je opravdu radost, takhle alespoň z 2h hraní nepročekám 15min na load screenech což bylo dřív docela peklo .
Bééééé.fňuk!Nemožem nájsť anc azurewrath pre svoj WD pet cold helltooth build!béééé!
- Dark_Deamon
- Archangel
- Currenly, I'm playing:Diablo 2
- BattleTag:DarkDeamon#2454
- Kontaktovat uživatele:
Cav,samozrejme to nevychádza.
- Glimmer Man
- Doom Knight
- BattleTag:GlimmerMan#2825
Tak chodím grifty, abych vylepšoval gem kvůli tomu receptu v kostce, co přidá main stat... v plánu mám level 70, a tak vylepšuju a vylepšuju a na levelu 50 zjistím, že to je pro tenhle gem MAXimum. Ach jo...
S11 - těším se... necromantský žebříček čeká, až do něj vyreju svoje jméno :-)
Profil: http://eu.battle.net/d3/en/profile/Glim ... o/84033455
Profil: http://eu.battle.net/d3/en/profile/Glim ... o/84033455
A da sa niekde zistit,ktory gem ma aky max.lvl? nech nedopadnem ako ty.Glimmer Man píše:Tak chodím grifty, abych vylepšoval gem kvůli tomu receptu v kostce, co přidá main stat... v plánu mám level 70, a tak vylepšuju a vylepšuju a na levelu 50 zjistím, že to je pro tenhle gem MAXimum. Ach jo...
- azaxsyndrom
- Gorebelly
- BattleTag:Kargath #2439
witman2 : Gogok the switness , boom of hoarder a Iceblink maji strop level 50
On je nějakej bug na gen monkovi? Já už 3. den nejsem schopnej zahrát GR. Jako by vůbec neměl defense, projdu pár místností a v každý druhý chcípnu. Zabijou mě i obyčejný bílý potvory. Prostě najednou začne padat life a neudělám s tím nic . A celkem je ta hra taková přimrzlá, všechno reaguje pomalu. Na normal riftech to jede v pohodě i velký grupy se ani neškubnou, ale GR je nehratelný. Solo i v partě.
Tak problém identifikován - vadná myš. A to jsem ji kupoval novou, vydržela cca 3 týdny . Zjevně m*dka za 69 Kč není na D3 stavěná . Máte nějaký tip na kabelovou myšku co chvíli vydrží, za cenu tak do pětikila ?