Odesláno z mého PC pomocí Firefox 49.0.2
a je vymalovánoJavurek píše:Tak koukám že mi byl odebrán rank, holt tady už ani člověk nemůže psát co si myslí
Správce fóra by neměl hanit produkt, kterýmu se fórum věnuje. Budeš se cítit dobře v restauraci, kde provozní bude říkat, ze za bejvalýho kuchaře byla polívka dobrá, ale současnej ji vaří tak, že jemu osobně nechutná?
Hostovi polívka chutnat nemusí. Klidně může i říct, že mu nechutná, ale obcházet každej stůl a každýmu pořád říkat, jak je ta polívka hnusná, to už by nemusel. Ve svým kšeftu bych takovýho vykázal a poslal jíst jinam.dawemorraless píše:Právě že úplně mimo. Protože tady je to o 3 polivkach ze kterých si můžu vybrat. Tzn sto lidí sto chutí. Mě teď chutná polívka 2 ale časem si dám třeba i tu 3 ikdyz s jejím receptem nejsem úplně spokojen.
Nikdy jsem se tu nad nikoho nepovyšoval a vždy jsem ke všem byl spravedlivý takže si tyhle kecy ušetři.Glimmer Man píše:Javurek ztratil soudnost a jaksi zapomněl na to, že jeho hodnost nepřináší jenom roli bachaře či strom až do nebe.