Zeď nářků
- Slw
- Minion of Destruction
- Currenly, I'm playing:Diablo 2
já jelikož tuhle (a možná i příští sezónu) sem vynechal, tak proháním ghúly a super mutanty kolem Bostonu ve Falloutu 4 na survival obtížnosti. jó, a neuvolnili včera ten patch pro Strarcraft? tam se taky radši mrknu, než abych sáhl na toho nekra v d3
edit 2 Dawe: popcorn monk je jedinný kerého si ještě jednou chci zahrát (ale to už sem asi říkal )
edit 2 Dawe: popcorn monk je jedinný kerého si ještě jednou chci zahrát (ale to už sem asi říkal )
I've seen things you people wouldn't believe. Attack ships on fire off the shoulder of Orion. I watched C-beams glitter in the dark near Tannhäuser Gate. All those moments will be lost in time like tears in rain.
2.6.1
kdybych se měl nějak charakterizovat, tak jsem hráč, který má rád zapojení petů ve hře. WD je moje srdcovka a hrozně mě mrzí, že se přehlíží zapojení zombie dogů, ale i fetishů, což je jedna z charakteristik WD.
ke hře jsem se vrátil, protože pet necromant, ale WD mám nějak raději, a sere mě, že stupidně zvednou gagrgy z nějakých 30 % na 600 % dmg. proc nemůžou hodit na jeden stupidní lege předmět zvýšení dmg fetish army třeba o zmiňovaných 600 %?
myslím si, že to jsou ty jejich proklamované performance isues a že by doopravdy nakládacích 23 fetishů servery asi těžko rozdýchávály, stačí ze imezili šipky z Carnevil buildu na 5 fetishů (to bejvala sranda, když šipky létali odevšaď)
no nic, řeší to teď XCOM 2 war of chosen, a uvidíme se v patchi 2.6.2
ke hře jsem se vrátil, protože pet necromant, ale WD mám nějak raději, a sere mě, že stupidně zvednou gagrgy z nějakých 30 % na 600 % dmg. proc nemůžou hodit na jeden stupidní lege předmět zvýšení dmg fetish army třeba o zmiňovaných 600 %?
myslím si, že to jsou ty jejich proklamované performance isues a že by doopravdy nakládacích 23 fetishů servery asi těžko rozdýchávály, stačí ze imezili šipky z Carnevil buildu na 5 fetishů (to bejvala sranda, když šipky létali odevšaď)
no nic, řeší to teď XCOM 2 war of chosen, a uvidíme se v patchi 2.6.2
- Zmener
- Fallen Shaman
- Currenly, I'm playing:Diablo 2: Resurrected
- BattleTag:McZmener#2115
Re: Zeď nářků
Presne to co o Diablu naspal Tyckin je pravda. K tomu jeste musim dodat, ze taky rad vzpominam na zacatky, kdy vse bylo tezke a chvili to trvalo, nez se clovek nekam dostal. V soucasnosti je to tak, ze se spusti nova sezona a uz druhy den rano jsou v zebricku videt pokorene gr 80. To je blbost, protoze tim padem hrac prijde o ten progres, ktery by mel trvat nejakou dobu a taky ze drtivou vetsinu lidi to prestane bavit. Co se tyce cisel tak ty me vytaceji do ruda, protoze kdyz mam toughness kolem 100 mega treba, tak stale nechapu k cemu mi to je, kdyz na gr 80 dostavam ik. Dmg to samy, mame vsichni neco pres milion, nekdo i dve a litaji nam tam miliardy. Nejvetsi kamen urazu je dle meho ted nejvetsi blbost skillovat ty aughmenty nebo jak to je. Koho to bude porad bavit fakt nevim. No a posledni vec itemy, drtiva vetsina itemu je k nicemu, coz je velka skoda a casem uz to cloveka opravdu prestane bavit. Nejvetsi vrchol jsou primaly. Padlo mi uz dost veci, ktery byly jen anci a staty mely skoro max, takze primaly jsou taky k nicemu. To je jen kosmeticka vec. Jak tu nekdo psal Nekro je docela dobrej, jeste me chvili bude bavit, ale opravdu to nezachrani.
- Dolfi77
- Wraith
- BattleTag:dolfi77#2259
nalezen dalsi neduh u necra : ptal jsem se skoro vsech ve hre ohledne necra a rathma setu ale nikdo nevi : jde mi o umirani mejch skeletacku... predem upozornuju ze se nejedna o MAGY ale o klasicky kostry, cca po minute mi vsechny kostry proste umrou behem vteriny. v GR klidne i 3-6x. Kde muzu mit chybu??? poradi nekdo??? event.odkaz : https://eu.battle.net/d3/en/profile/Dol ... o/97720946
Nejnebezpečnější příšera ve hře je nováček, který jde vedle tebe
profil : https://eu.battle.net/d3/en/profile/dol ... o/72718723
- witekcz
- Redaktor DiabloFans.cz
- BattleTag:VitekP#2890
Kosťáci vydrží jen určitý počet zásahů. Je to "fičura", která bude v 2.6.1 opravená.
Pokud si mě chcete přidat do přátel na Battle.net, napište mi soukromou zprávu zde na fóru.
- Dolfi77
- Wraith
- BattleTag:dolfi77#2259
diky,ja uz se lekl ze delam neco spatne...tak snad to opravi
Nejnebezpečnější příšera ve hře je nováček, který jde vedle tebe
- Glimmer Man
- Doom Knight
- BattleTag:GlimmerMan#2825
Nějak mi to v téhle sezóně nepadá...
Co nejdříve jsem udělal GR 70, abych odemknul Primaly, ale prd platný to bylo. Zatím ani jeden. Paragon přes 600 a teprve včera mi padl první kousek, který by se dal považovat za finální kus výbavy. Ale jinak... bída a bída.
Ke Kadale chodím jen pro žlutý a modrý, abych měl na matroš. 20x jsem přeroloval zbraň a z toho jen 1x ancient s tak špatným rollem, že jsem to raději vyhodil.
Nedaří se a nedaří.
Ale jakmile moje mniška vyhodí do povětří celou obrazovku plnou potvor na jednu ránu, tak to je zase hojící balzám, takže super.
Co nejdříve jsem udělal GR 70, abych odemknul Primaly, ale prd platný to bylo. Zatím ani jeden. Paragon přes 600 a teprve včera mi padl první kousek, který by se dal považovat za finální kus výbavy. Ale jinak... bída a bída.
Ke Kadale chodím jen pro žlutý a modrý, abych měl na matroš. 20x jsem přeroloval zbraň a z toho jen 1x ancient s tak špatným rollem, že jsem to raději vyhodil.
Nedaří se a nedaří.
Ale jakmile moje mniška vyhodí do povětří celou obrazovku plnou potvor na jednu ránu, tak to je zase hojící balzám, takže super.
S11 - těším se... necromantský žebříček čeká, až do něj vyreju svoje jméno :-)
Profil: http://eu.battle.net/d3/en/profile/Glim ... o/84033455
Profil: http://eu.battle.net/d3/en/profile/Glim ... o/84033455
Mě to taky nepadalo do paragonu 750 .. pak se to rozjelo i Kadala pustila něco .. a už mám dobrý gear a dal jsem si solo 95 rank 138
Mě taky neopadá ani prd . dokonce ještě nemám kromě Vyr žádnej plnej set :/.
A kadala?? Tu štětku mě vůbec nepřipomínejte
A kadala?? Tu štětku mě vůbec nepřipomínejte
David vs. Goliáš.....historicky první zaznamenaný critical hit !
TO tak je no, já měl taky smůlu. Ale trochu se smůla prolomí jakmile jsi schopen chodit T13 tam to padá dobře a už to fičí
To já si vyplácal gifty na HC, pak přišel výpadek wifi a slibně rozjetá postava v háji. Přešel jsem na SC, kde to vůbec nepadá a jde to dopředu šnečím tempem. Momentálně mlátím T2 a to jen díky tomu, že Kadala dala mnišce kopačky na LTK a padly dva kusy Innas setu...
- Slw
- Minion of Destruction
to mě mrzí pane. já to vidím na progressu-v klanu su jediný monk co leze hore (Ty a ještě kolega jste na GR 22-25). já v práci taky net nemám 100%, tak su zvědav
I've seen things you people wouldn't believe. Attack ships on fire off the shoulder of Orion. I watched C-beams glitter in the dark near Tannhäuser Gate. All those moments will be lost in time like tears in rain.
Mě včera konečně padlo poslední kousek Tal setu. No neudělal sem nic lepšího než že ho v záchvatu radosti rozložil na soul . byly 2 ráno....
- Dark_Deamon
- Archangel
- BattleTag:DarkDeamon#2454
- Kontaktovat uživatele:
Padl při PL cca 450, ale takovej roll prostě nechcete
Naposledy upravil(a) Dark_Deamon dne 16.11.2017, 14:22 hod., celkem upraveno 1 x.
Tak se přišlo na fakt skvělý závěr hraní v partě ... pokud chceš svižně paragonovat, hrát 95 rychle, 100 rychle .. musíš mít 3x necro a 1x barbara ... už ať se jdou s nekroušama zahrabat.
Cooo? Já už rozjel monka
JJ ... bohužel je to tak. Monk už není potřeba a lidi jsou ofrklí, když vidí něco jiného než Necro nebo 1 barbar .. tak nehrajou .. fakt cool. Viděl jsem dneska ráno i gameplay DatModze .. je to jinej pohodis .. GR 95 za 4 minuty .. haha.