Dava_C píše:Nevím, zda koukáš na streamy, ale i na Tormentu se nedá expit (zatím). Navíc Torment dneska už skoro nikdo nehraje, co koukám na streamy, tak se jede Normal nebo Hard, Torment se nevyplatí...
mýlíš se, s lepší výbavou se torment v adventure modu vyplatí, je jasné že po měsíci většina hráčů nemá top gear a na streamech se nevěnují expení paragonu, na streamech se vážně o expení nic nedozvíš protože to tam fakt nikdo neřeší:)
jo a čím vyšší torment level, tím padá víc druhů legendárek, páni streameři dokud nebudou farmit torment tak se prostě k lepší výbavě nedostanou
a navíc bych si ze streamerů nebral příklad, většinou tu hru hrají špatně. Nevidím žádný runy kde by se čistily mapy jak FoM. Každej jen bounty nebo rift a hotovo. Což je zabití 50 potvor z toho expů moc nebude
každopádně já jsem zastánce čím pomalejí tím lépe no takže mě se nikdy nebude líbit pokud to boostnou protože to co udělali v classic kde tvrdili paragon 100 - lvl 100 v D2 a kam jsme se dostali

p100 za 20hodin, pokud bude p800 trvat 3 roky poctivého hraní, pak jsem všemi deseti pro