Ahoj.
Bohužel je mi jasné Noefe po schlédnutí tohoto filmečku, odkud máš hlavně své názory. Malinko lituji toho, že nepochází z tvé hlavy. To je ale jen miniaturní detail. Nedůležité.
Nic to ale nemění na tom, že rozhdoně není chyba je používat, protože když to tak vezmu, tak jeden jediný člověk, mu tam v celku odpověděl velice normálně. Což je na hodinu a půl trvající film dost ubohý. A to byl pouze ten kněz ve Vatikánu. Ten vlastně nejen sprudil samotný Vatikán, ale i víru v boha, kterou momentálně Vatikán hlásá. Sám se toho rozhodně nedrží. U toho bylo jasně vidět, že má na víru v boha celkem zdravej pohled a nenechá si jí ovlivňovat davem a ani různými texty. Natož samotnou biblí.. Až bych řekla, že věří úpa ve vlastního boha, než boha křesťanského. Jasně mluvil o tom, že to jsou vše blbosti a to mu přitom Bill jasně říkal, že toto mu vštipovaly už útlém věku. U mě to ten kněz teda vyhrál. Tento jediný mluvil dle mě racionálně v určitém slova smyslu. Mno, doufám, že sem to teda správně pochopila. Ono ten filmeček se mi poměrně dost kousal díky slabému připojení, co tu máme.
Hmm, proč už youtube nejde načíst do paměti?? Jakmile dám pauzu, tak se film nenahárvá. To ovlivňuje jeho velikost?? S tímto sem se setkala poprvé. Vždy sem to tu na chatě prostě zapla, dala pauzu a za pár hodin

sem k tomu přišla a v klidu se na to jukla. Proč mi to už nejde?? Nebo to fakt "You" zrušil?? Nevíte, co je špatně?? Na to se bylo skoro nemožné koukat. Furt to zatracený načítání stopovalo.

Až se dá skoro říct, že sem měla každých 30 sekund pauzu. To mě fakt dokázalo trochu vytočit. Jinak to nemění nic na tom, že je to fakt tak dokonalý, když jsem se na to i přes tuto demenci vydržela dokoukat 2x do konce. Ehm, 2x právě proto díky týhle demenci. Né, že bych to chtěla 2x za sebou vidět

.