Příspěvek
od Thulle » 22.08.2013, 07:58 hod.
O novém datadisku se mluví už téměř od začátku, D3 ušlo dlouhou cestu, ale budu jeden z těch, který si tento datadisk nekoupí. Nesouhlasím s politikou prodeje - Blizzard sliby nesplnil a navíc chce vychrlit další datadisk, za který budou chtít dalších XX dolarů.
Krom toho nesouhlasím s tím, aby aktualizovaná hra (v které je nutné připojení k internetu) požadovala za další obsah platby. Jsem ochoten přijmout model D2, kde připojení nebylo nutné a mohli jste si koupit datadisk, nicméně v tomto případě s tím nesouhlasím (ačkoliv chápu, že připojení byl nutný krok), datadisk by měl být zadarmo.
Za D3 jsem dal 60 dolarů a koupil jsem si ho hned nazačátku, po sérii změn a nečekaných rozhodnutí jsem ho vypl a už víc jak 3/4 roku nezapl.
Nemám problém platit za software, ale jen za ten, s kterým jsem spokojený. D3 se pro mě stalo vzorem pro očekávaný trhák připravovaný několik let, který v mých očích propadl. Očekával jsem, že Blizzard Diablo za ten balík peněz, kolik vydělali, vylepší (a dodají slíbený obsah) bez dalšího datadisku pouze aktualizací - očividně ne.