Farma craft materiálu
tak jsem si liboval jak si krasne nafarmim twin seas podle yt navodu a....chodim uz neco pres hodinu a zatim se mi Razormouth zjevil pouze 3x...z toho jeden material. pecu na to
- sgtmajfoley
- Doom Knight
- Currenly, I'm playing:Diablo 2: Resurrected
- BattleTag:sgtmajfoley#2877
Re: Farma craft materiálu
no pain no gain 

>Panchita< - EQ fire Barb (1,2,3 elitky, chrumkavo prepečené)
>Curseblade< - Doge WD (ten pesa, uši jako kóň, červené má oči)
>Yolinka< - Fire Crus (dropping FPS since RoS)
>Twitch.tv< - streamujem väčšinou okolo obeda
>Curseblade< - Doge WD (ten pesa, uši jako kóň, červené má oči)
>Yolinka< - Fire Crus (dropping FPS since RoS)
>Twitch.tv< - streamujem väčšinou okolo obeda
-
- The Butcher
- BattleTag:Firius#2998
No kdo říkal, že tím návoden nafarmíš 20 materiálů za hodinu? no je to pain in the ass, ale prostě zase trochu jiný způsob. Já jsem to nafarmil tak, že jsem restartoval bounties, dokud tam nebyl razormouth..taky způsob, ale hodně nudný 

Začal jsem teď občas znovupouštět hru, ale zase v rozumných mezích abych nehrál hru "restart hry" :-)
Většinou udělám 2-4x restarty hry při kterém kouknu zda je Razormouth a kouknu jestli je v A1 Lucius (to byl dobrý tip, daleko lepší než čekat na quest nebo prolézet hrobky). Spouštím to takhle na vyšším tormentu (většinou T4), abych měl větší šanci na drop esence. A rovnou to využiju, že ponechám hru, kde je hezké rozložení bounties na které mám chuť (proto různý počet spuštění hry dle toho jak se mi líbí) nebo si dám rift a dle potřeby snížím obtížnost (rifty teď běhám rychlovky jen na T1, vyšší obtížnost riftů nahodím až zase ve 2.0.5, kde to přinese více shardů; bounties pak běhám aktuálně nejvíce na T3).
A za středu večer + včera jsem stihnul mimořáně něco přes 5 hodin hraní (tolik času se mi podaří jen ojediněle) tímhle způsobem a dalších 8 esencí na Borns a 3 esence na Captaina.
A takhle to budu dělat dlouhodoběji. Není to takový opruz jako dát třeba 20 restartů nebo více her za sebou a časem to výsledky přinese.
Už jsem tedy takhle zatím postavil dočasný Born's (tzn. zatím s armorem, kam nakonec přijde Vyr set), abych nemusel zatím obětovat zbraň co nosím.
Než najdu plánek na Captaina, tak budu mít připravenou už slušnou zásobu twin seas (zatím mám 6 kousků). Ten plánek mi už začíná trošku vytáčet :-)
Padly mi další dva jiné plánky, ale pořád ne a ne ten správný.
Většinou udělám 2-4x restarty hry při kterém kouknu zda je Razormouth a kouknu jestli je v A1 Lucius (to byl dobrý tip, daleko lepší než čekat na quest nebo prolézet hrobky). Spouštím to takhle na vyšším tormentu (většinou T4), abych měl větší šanci na drop esence. A rovnou to využiju, že ponechám hru, kde je hezké rozložení bounties na které mám chuť (proto různý počet spuštění hry dle toho jak se mi líbí) nebo si dám rift a dle potřeby snížím obtížnost (rifty teď běhám rychlovky jen na T1, vyšší obtížnost riftů nahodím až zase ve 2.0.5, kde to přinese více shardů; bounties pak běhám aktuálně nejvíce na T3).
A za středu večer + včera jsem stihnul mimořáně něco přes 5 hodin hraní (tolik času se mi podaří jen ojediněle) tímhle způsobem a dalších 8 esencí na Borns a 3 esence na Captaina.
A takhle to budu dělat dlouhodoběji. Není to takový opruz jako dát třeba 20 restartů nebo více her za sebou a časem to výsledky přinese.
Už jsem tedy takhle zatím postavil dočasný Born's (tzn. zatím s armorem, kam nakonec přijde Vyr set), abych nemusel zatím obětovat zbraň co nosím.
Než najdu plánek na Captaina, tak budu mít připravenou už slušnou zásobu twin seas (zatím mám 6 kousků). Ten plánek mi už začíná trošku vytáčet :-)
Padly mi další dva jiné plánky, ale pořád ne a ne ten správný.
Já furt čekám čekám ... až mi boostnou spawn Chiltary .. abych mohl farmit Frozen Blood .. nyní mám po 2 denním farmení jeden matroš a jednu sekeru, která za moc nestojí ... 

-
- Minion of Destruction
- BattleTag:mdmT#2837
... hele pokud lovíte essence na captain, tak tam bych fakt doporučil se na razormoutha vykašlat a vyzkoušet to podle návodu co psal firdeček : Jedna zajímavá možnost jak farmit Essence of Twin seas je třeba tahle - v Campaign modu samozřejmě http://www.youtube.com/watch?v=_16OaYXa_DE ... je to rozhodně lepší než hledat bounty s razorem ... nafarmil jsem takto 3 essence za asi 40 minut, co sice není žádná super sláva, ale oproti hledání bounty s razorem je to paráda ...
no zakládal jsem tohle téma aby jsme si pomohli s farmou ve skupině. Za sebe můžu říct že není rychlejší cesty než když 3-4 lidi prochází Severs pres poslední waipoint v A2 a kdo najde toho rare tak invitne ostatní, většinou ho do 5minut máte. K tomu v každé hře zkontroluju pravý dolní roh cementary jesti tam není rare, popr. jestli není bounty na Born´s Key
-
- Minion of Destruction
- BattleTag:mdmT#2837
... jj tak o tom ani potom, čím víc lidí, tím líp a to platí pro jakejkoliv způsob farmení ...
Budu dneska farmit Born´s Key, kdo bych chtel taky tak si me přidejte
nekdo kdo potrebuje nafarmit leg.materiál na aughild a born set? ze by jsme dali dnes dohromady nějakou grupu at je to rychlejsi...