Zajem o Walktrough guide ?

Všechno co se týká normální hry a nelze zařadit jinam.
Drakkari
Burning Soul
Currenly, I'm playing:Diablo 2: Resurrected
Re: Zajem o Walktrough guide ?

Příspěvek od Drakkari » 03.05.2012, 14:32 hod.

ten co nema na hru je dite co jeste nevydelava, ten co nema cas na hru urcite nebude mit cas na dlouhy gameplay a jestli jo tak je blbej ze misto hrani kouka na videa, kvuli takovym lidem deti/blbci bych se fakt obtezoval neco nahravat, strihat, uploadovat, by me mohlo :D

Silblade
Wraith
BattleTag:Silblade#2187

Příspěvek od Silblade » 04.05.2012, 10:21 hod.

První týden, první měsíc tu bude podle mě úplné mrtvo, snad krom těch, kteří budou mít nějaké technické problémy a budou chtít poradit. Takže stream se podle mě zdá zbytečný.:)
Obrázek

vegrud
Quill Rat
BattleTag:Vegrud#2208

Příspěvek od vegrud » 04.05.2012, 13:06 hod.

Myslim ze souboje s act bossama na vysi obtiznost by mohly bejt celkem sledovany. Toto mi prijde jako velkej hardcor a dosti pracny navic jeto spoiler to nikoho taky muze odradit. Drzim palce pokud se dotoho pustite. :D

Stillson
Quill Rat
BattleTag:Stillson#2635
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Stillson » 06.05.2012, 03:24 hod.

No hele podle mě streamovat ze začátku nebude mít moc úspěch.Ale zkusit to můžeš.
Osobně si myslím,že lidi kteří budou mít Diablo 3, tak budou sami hrát.Já nejspíš budu mít potíž vůbec se sem tam podívat sem na forum :D při hraní. Ale pokud budete nějak extra dobří a Inferno si budete dávat na jeden zátah,tak sledovanost mít určitě budete :-)

Tib3rian
Doom Knight
BattleTag:Tiberian#2416

Příspěvek od Tib3rian » 06.05.2012, 04:35 hod.

Jednoznacne som za. Este do nedavna na youtube zalostne chybali let`s playe a walktrough guidy ceskych alebo aj anglickych hier v cestine. A keby neboli ludia ako CzechLP tak by to bola stale bieda. Preto akekolvek zaznamy na youtube budu urcite vitane. Na stream by som sa vykaslal, tie budu tu na webe a ja sa na ne urcite pozriem ak prave nebudem hrat.
"My old enemy. You cannot hide from me...no matter what form you choose to wear. Let your true self be revealed...Diablo!"

ego
Quill Rat
BattleTag:ego#2575

Příspěvek od ego » 07.05.2012, 23:30 hod.

Co mám info, tak se budou jednotlivé lokace generovat různě (jednou bude cesta v jeskyni nahoře, jednou dole,atd..), takže by se podle toho návodu nedalo ani přesně jít.

Johny
Fallen Shaman
BattleTag:Johny#2228

Příspěvek od Johny » 08.05.2012, 00:15 hod.

To mas dobry info : )

Jinak brat walktrough jako "navod jak jit" je samozrejme hloupost a pochybuju, ze by to takle nekdo vyuzival.. myslim tim v hrach jako Diablo, jasne, ze v nejake adventure/logicke, nebo v slozitejsi hre s questama, se to nejak vyuzije
Are you ever afraid in battle ? Fear is a part of life, if you live, you fear

Programos
Minion of Destruction
BattleTag:Programos#2804
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Programos » 08.05.2012, 13:09 hod.

ego píše:Co mám info, tak se budou jednotlivé lokace generovat různě (jednou bude cesta v jeskyni nahoře, jednou dole,atd..), takže by se podle toho návodu nedalo ani přesně jít.
Budou se sice generovat náhodně ale rozhodně už né tolik, jako u Diabla II.
Nicméně pochybuju, že někdo by u hry typu Diablo, používal walktrough jako návod, lol.
Inu, co k tomu rict.... Programos#2804

ego
Quill Rat
BattleTag:ego#2575

Příspěvek od ego » 08.05.2012, 21:34 hod.

Programos píše:
ego píše:Co mám info, tak se budou jednotlivé lokace generovat různě (jednou bude cesta v jeskyni nahoře, jednou dole,atd..), takže by se podle toho návodu nedalo ani přesně jít.
Budou se sice generovat náhodně ale rozhodně už né tolik, jako u Diabla II.
Nicméně pochybuju, že někdo by u hry typu Diablo, používal walktrough jako návod, lol.
No právě, z toho důvodu vidím vytváření záznamu z celé hry jako úplnou zbytečnost.

Tib3rian
Doom Knight
BattleTag:Tiberian#2416

Příspěvek od Tib3rian » 08.05.2012, 21:44 hod.

Samozrejme ze to ma zmysel. Je zarazajuce, ze su casto desiatky "zbytocnych" videi v anglictine o tej istej udalosti v hre. Ti americania su ovela aktivnejsi, nez my tu v strednej europe a este niekto hovori, ze je to zbytocnost. Nie, to je jedna z najdolezitejsich veci. Tak uz mi je jasne v com to vazi. Ked je to zbytocnost, tak sa o to nikto nepokusa, to je jasne.
"My old enemy. You cannot hide from me...no matter what form you choose to wear. Let your true self be revealed...Diablo!"

wowskiller
Quill Rat
BattleTag:Jef23Rey

Příspěvek od wowskiller » 25.05.2012, 11:40 hod.

tak sa mrknite na muj youtube kanal, sou tam videa z bossama a budu pridavat dalsí :-)

Odpovědět

Zpět na „Obecně“