Temno a Itemy v D3
Craft věcí je dobrá a neřekl bych že to znehodnocuje drop, je to vlastně náhrada za gamble z D2 a ten i myslím byl hodně populární alespoň pro mě.
-
- Wraith
- Currenly, I'm playing:Diablo 2: Resurrected
Re: Temno a Itemy v D3
No tak po nahodení toho "dark modu" je to uplne jiná hra hlavne vyzkosejte prepínat medzi upravenýma farbama a puvodní verzí, pořádný rozdíl + ty fonty.
Tam pochopíte o čem je {bylo} diablo né o co nejrychlejší projetí lokace, né o co nejrychlejší naexpení postavy.
Ale o hlednání itemu, ze kterého pokud jste opravdovy milovník tohoto žánru máte ten pravý požitek.
A s dark modem to získava nádech nostalgie, proste nádhera.
Tam pochopíte o čem je {bylo} diablo né o co nejrychlejší projetí lokace, né o co nejrychlejší naexpení postavy.
Ale o hlednání itemu, ze kterého pokud jste opravdovy milovník tohoto žánru máte ten pravý požitek.
No, můj názor na kraft je všelijakej, né, že by mě nějak zajímal, ale je blbý, že droplý věci jsou průměrně fakt horší. Navíc ja (asi zatím) nekraftím, protože jsem smolař a často provalim kupu peně a nic. Tím pádem u mě vítězí aspoň to, že si na AH za vydělaný goldy koupím, co vidím. Zatím to +/- utáhnu, věci za 500M na sobě nemám, ALE!..snad něco dropneBaglik píše:Craft věcí je dobrá a neřekl bych že to znehodnocuje drop, je to vlastně náhrada za gamble z D2 a ten i myslím byl hodně populární alespoň pro mě.

diabloprogress.com battle.net dfans Solo Selffound Topic
NO Automation Devices used
To je ale radosti :OPsychotoxic píše:No tak po nahodení toho "dark modu" je to uplne jiná hra hlavne vyzkosejte prepínat medzi upravenýma farbama a puvodní verzí, pořádný rozdíl + ty fonty.

Naposledy upravil(a) DrSma dne 27.02.2013, 14:47 hod., celkem upraveno 1 x.
Tak jak tak, každej si najde, jak říkáš. A už jen kvůli jednomu psychotropickotoxickýmu spolupařmenovi D3 se to tu založit vyplatilocoyd píše:To ja zas mam jen tu ostrost bez uprav barev ale kazdy ma jiny monitor/barvy/oko/predstavu takze kazdemu jak to sedijo a nezapínal ostrost filtru

Vozi: Neklesej na mysli, myslím, že se blýská nalepší časy,..jen po těch deseti letech ty hnidy potřebujou trochu času na opravy
....tohle sem dal, tušim, coyd už výš, tak snad http://www.diablofans.com/blizz-tracker ... on-option/

To je ale porad jenom nejaky hloupy vzhled... Ja chci premyslet nad tvorbou postavy, uzivat si expeni a kazdy dalsi krucek ve vyvoji postavy... Nechci dostahnout levelu 60, nastavit si skilly a pak uz jenom vylepsovat par hlavnich statu jako dps, armor, dodge, all resist... Nic jineho se uz po levelu 60 nedeje, playstyle s postavou se nijak nemeni a i ty paragon levely nijak clovek nepociti a zase jako hlupak dostane miniaturni default bonus. Korunou k tomuhle festivalu nudy je jenom fakt, ze jakmile clovek sezene lepsi gear, tak si zvedne obtiznost a zase se citi uplne stejne.
Ja uz se s tim smiril, ze Blizzard udelal z Diabla jednoduchou hru, ktera na chvili oslovila vetsi hracskou zakladnu, coz jim prineslo obrovske zisky. Bohuzel do teto kategorie hracu nepatrim.
Kdyz to srovnam s cutomizaci v PoE, kde je mega pasivni skill point tree a hromada STR, DEX, INT skillu + Support skill gemy k temto skillu, ktere muze clovek kombinovat do aleluja. Je omezen pouze STR, DEX, INT a jinymi bonusy, ktere si nabere v ramci buildu v pasivnim strome.
http://www.pathofexile.com/passive-skill-tree
http://www.pathofexile.com/skills
Diablo 3 vypada skvele, hraje se skvele, ma dobry pribeh a uzasne cinematics, ale chybi tomu ta hloubka. A ani tam nebude, protoze si dali do hlavy prodat co nejvetsi pocet kopii a proniknout na konzole. Nebo si snad nekdo dokaze predstavit, jak by se konzolisti prokousavali takovym pasivnim skill point stromem ala PoE nebo si vubec nejak lamali hlavicky ohledne buildu postavy? Jsem z toho docela zklamany, protoze mne tam chybi 2 zasadni veci: power building postavy a PVP. Delaji z toho rodinnou zabavu na nedelni odpoledne v obyvaku na televizi bez hlubsi myslenky nebo atmosfery....
EDIT: a pokud se nekomu nelibi, ze tady zase prskam, tak at se zamysli nad tim jaky pristup muze Blizzard prinutit k tomu, aby neco se hrou udelali... tvarit se spokojene a zatracovat objektivni kritiku vyvoj hry nikam neposune... az to dojde tak daleko, ze i ti nespokojeni rypalove rezignuji a hru bude hrat par stovek hracu na celem svete, tak uz bude pozde...
Ja uz se s tim smiril, ze Blizzard udelal z Diabla jednoduchou hru, ktera na chvili oslovila vetsi hracskou zakladnu, coz jim prineslo obrovske zisky. Bohuzel do teto kategorie hracu nepatrim.
Kdyz to srovnam s cutomizaci v PoE, kde je mega pasivni skill point tree a hromada STR, DEX, INT skillu + Support skill gemy k temto skillu, ktere muze clovek kombinovat do aleluja. Je omezen pouze STR, DEX, INT a jinymi bonusy, ktere si nabere v ramci buildu v pasivnim strome.
http://www.pathofexile.com/passive-skill-tree
http://www.pathofexile.com/skills
Diablo 3 vypada skvele, hraje se skvele, ma dobry pribeh a uzasne cinematics, ale chybi tomu ta hloubka. A ani tam nebude, protoze si dali do hlavy prodat co nejvetsi pocet kopii a proniknout na konzole. Nebo si snad nekdo dokaze predstavit, jak by se konzolisti prokousavali takovym pasivnim skill point stromem ala PoE nebo si vubec nejak lamali hlavicky ohledne buildu postavy? Jsem z toho docela zklamany, protoze mne tam chybi 2 zasadni veci: power building postavy a PVP. Delaji z toho rodinnou zabavu na nedelni odpoledne v obyvaku na televizi bez hlubsi myslenky nebo atmosfery....
EDIT: a pokud se nekomu nelibi, ze tady zase prskam, tak at se zamysli nad tim jaky pristup muze Blizzard prinutit k tomu, aby neco se hrou udelali... tvarit se spokojene a zatracovat objektivni kritiku vyvoj hry nikam neposune... az to dojde tak daleko, ze i ti nespokojeni rypalove rezignuji a hru bude hrat par stovek hracu na celem svete, tak uz bude pozde...
Naposledy upravil(a) Vozi dne 27.02.2013, 15:35 hod., celkem upraveno 2 x.
Jak sem můžu vložit JPG?? Vidím v editoru tlačítko Img, jen jsem ho nějak neovládnul,..Dík
- Kuki10
- Globální moderátor
- BattleTag:Kuki#2122
Semka to nejde, musis ho nekam nahrat (imageshack,imgur) a pak sem hodit link.
Odesláno z mého Galaxy Nexus pomocí Tapatalk 2
Best HC parta 4ever "The Expendables"
Profil zde!
Expendables stream!
Dotazy směřujte buď do PM, nebo na kuki10@diablofans.cz
Profil zde!
Expendables stream!
to si teda nemyslim, ze v diablu to bylo to stejny...pochybuju, ze tam nosila sorcerka platovy brneni a barbar cloth...v D3 odstranili zakladni pravidla RPG a proto majio na sobe vsichni totalne to stejny...az na to ze diky bohu nenosi barbari wandky apod...ale uz bych se tomu ani nedivil...Zmener píše:Souhlasim s bodem dvě , hra by mohla byt temnejsi to je pravda. Celkove grafiku by chtelo v mnoha ohledech vylepsit, ale toho se uz asi nedockame.
Prvni bod jsem ovsem nepochopil. ja taky hraju barbara a diablo hraju, kvuli equipu, abych mel co nejlepsi veci, daval co nejtezsi obtiznosti atd. Bez urazky, ale mne je uplne jedno, jak item vypada vzhledove. Me zalezi pouze a jen na tom, aby byl co nejlepsi. Vzhled itemu a nejaky barvy itemu jsou mi uplne sumak. To ze jen nekolik itemu, ktery nosi temer vsichni s tim nic neudelame. V diablu 2 to bylo stejne a tady se nic nezmenilo. S tim se holt musime vyrovnat. Ale koho to zajima, ze jsou vsichni stejny. Me je to uplne fuk, ja si hraju svoji postavu a ostatni me fakt nezajimaji.
P.S. Vim, že několika lidi se zde dotknu, nemyslim to spatne, ale proc tu nekdo breci, ze po patchi nejsou obarvit legendarky a setovky? Ano je to chyba, protoze to melo byt opraveno, ale je zde spousty veci, ktere v patchi mely byt a nejsou nebo stale nefunguji. Na nejake barveni itemu proto nejsem zvedavy.
vozi: Co to má bejt za mega zvěrokruh
S tím si zas nechci lámat hlavu já. Necejtím se jako primitiv, ale do D3 čumim místo telky, která je ještě blbější
Né, vážně, trochu odlehčuju fakt, kterej říkáš,..nemá to hloubku. Ale já si prostě nemůžu pomoct, pocitově mi to připadá, že když jsem smažil D2, byla to vlastně úplně stejná nuda. Bez přestávek to taky hrát nešlo. Beru to z pohledu singlu, jak jsem psal, party nehraju, třeba to tam bylo jiný. Tím pádem neřešim ani PvP. Nechybí mi to. Máš pravdu s blbejma dropama, ale ten poblém je asi jinde,..v hráčích a v mentalitě doby! Dávejte pozor:
Snad druhou noc po vydání D3 na síti první šáňo, ďábel je KO - já si říkám, saprlote, vždyť jsem ještě ani neprozoumal menu a neprohlídnul si figury
Snad ani ne po tejdnu vejrám do netu a nestíhám, borci už maj na sobě snad deset velkejch šutrů, bože, co to je? Já tou dobou neměl 100k goldu
Snad ani ne měsíc v Blizu: kluci, honem nahrneme dalších 100 lvl, ty paka snad nechrápou, zas to maj dojetý, a snad za dva tejdny další šáňo, první paragon kilo atd. atd.
Hoši Diabla nikdy nebyly závody ani spotřebák!, je to hra na HODNĚ hodně dlouho! Bohužel, v dnešní superspotřební raketově uhnané době už se honí a stresujou všichni i při zábavě
Honem ať jsem první, je jedno, že mě ta hra už vůbec nebaví a nechrápal jsem tři dni 
Já vidím ten problém v hlavách. Neříkám, že je všechno OK, ale za pár let hraní jako D2 mi určitě něco pořádnýho dropne!!
uuuuuu a já si toho barba jen přece boostnu
Proto tu řeším hlavně ten vzhled. Protože jak píšeš, popravdě jak boostneš, zvýšíš MP a je to zase stejný
Proto vidím tu změnu hlavně ve vzhledu. Stejně mám z nový věci radost proto, že ji pak vidím na figuře (kvalita +/- musí prostě bejt) A když je to furt stejný, chtěl bych mít možnost místo přesycení Skornem ho nahradit pořádným protitankovým kladívkem a zas bude změna. K tomu se dá skládat výbavu na různý buildy, který můžeš po čase prohodit, a pro mě je to zábava na dlouhý měsíce. A když mi je nejhůř, změním na dva dny figuru a zas se vrátím rád k té první B) Mě to tak v pohodě funguje. Mám barba na paragonu 48 a ostatní figury kolem 15 jenom tím, jak občas střídám. Teď mě ale děsně dlouho baví barb.
Ještě jedna věc k té nudě a zlepšování postav. Já to dělám tak, že jsem si našel akorát MP, aby se mi to líbilo. Odsejpalo to a využil jsem 2H damage, přitom aby bylo pořád nějaký riziko, že můžu zhebout a to pořád hraju. Momentálně je to pro mě MP3. Sám můžu cca MP6, pak už je to spíš stres než zábava a to už mě nebaví. Dropy na tom nezáležej, tak v MP3 o nic nepřicházim. A pořád vidím s každým novým kouskem výbavy zlepšení. A pokaždé, když se mi to už zdálo OPRAVDU jednoduchý a cejtil jsem se fakt nesmrtelnej, šup o jden MP výš a zase se pomaloučku vylepšovat.
Snad jsem to popsal zřetelně, co je Diablo pro mě,..starýho déčkaře,..prto chyby dropu nechyby dropu, jednou mi to napadá, jen mi k tomu chybí ta rozmanitost vzhledu. Jediný co nebaví mě, a to dost, je čumět pořád na stejnou výbavu a skorn

Snad druhou noc po vydání D3 na síti první šáňo, ďábel je KO - já si říkám, saprlote, vždyť jsem ještě ani neprozoumal menu a neprohlídnul si figury
Snad ani ne po tejdnu vejrám do netu a nestíhám, borci už maj na sobě snad deset velkejch šutrů, bože, co to je? Já tou dobou neměl 100k goldu
Snad ani ne měsíc v Blizu: kluci, honem nahrneme dalších 100 lvl, ty paka snad nechrápou, zas to maj dojetý, a snad za dva tejdny další šáňo, první paragon kilo atd. atd.
Hoši Diabla nikdy nebyly závody ani spotřebák!, je to hra na HODNĚ hodně dlouho! Bohužel, v dnešní superspotřební raketově uhnané době už se honí a stresujou všichni i při zábavě

Já vidím ten problém v hlavách. Neříkám, že je všechno OK, ale za pár let hraní jako D2 mi určitě něco pořádnýho dropne!!

Proto tu řeším hlavně ten vzhled. Protože jak píšeš, popravdě jak boostneš, zvýšíš MP a je to zase stejný

Ještě jedna věc k té nudě a zlepšování postav. Já to dělám tak, že jsem si našel akorát MP, aby se mi to líbilo. Odsejpalo to a využil jsem 2H damage, přitom aby bylo pořád nějaký riziko, že můžu zhebout a to pořád hraju. Momentálně je to pro mě MP3. Sám můžu cca MP6, pak už je to spíš stres než zábava a to už mě nebaví. Dropy na tom nezáležej, tak v MP3 o nic nepřicházim. A pořád vidím s každým novým kouskem výbavy zlepšení. A pokaždé, když se mi to už zdálo OPRAVDU jednoduchý a cejtil jsem se fakt nesmrtelnej, šup o jden MP výš a zase se pomaloučku vylepšovat.
Snad jsem to popsal zřetelně, co je Diablo pro mě,..starýho déčkaře,..prto chyby dropu nechyby dropu, jednou mi to napadá, jen mi k tomu chybí ta rozmanitost vzhledu. Jediný co nebaví mě, a to dost, je čumět pořád na stejnou výbavu a skorn

kuki: Tak to jste bez obrázku. Jsem v pekle, to nedám,
, nevim, jak se to dělá, chtěl jsem vám sem dát obrázek ze hry s těma fontama a filtrem,..

Reve: O filosofii fantasy jsem se rozepsal hned v úvodním článku,..taky mi to hlava nebere. Soustředil jsem se na vizualní požitek a nechtěl jsem téma dělat moc široký, ale svatá slova, sorcka, co táhne dvoutunový kladivo, který vypadá jak speciál pro barby
. Když zavřu obě oči, ať maj klidně wizny možnost tahat všeobecný 2H, ale ať se jim v tlapách trochu upravujou,..zmenšej,..Vždyť to dělá skoro každý vybavení, třeba nejslavnější ramena,.na barbovi jsou obří a WD women má takový bezva tintítka. Tak proč ty úlety se zbraněma?
A to, že jsou všichni oplechovaný a nakonec ještě všichni stejní je prostě trgédie...

- Kuki10
- Globální moderátor
Kdyz se mi pipomenes do pmky tak ti vecir poslu easy navod.
A nebo se zeptej googlu.
A nebo se zeptej googlu.

Profil zde!
Expendables stream!
Profil zde!
Expendables stream!
HEJ! Já se překonávám, tady je ten JPG!
Pro zajímavost tady jsou ty fonty na omrknutí. (Pozn. drkd3 filtr je na normal) Taky jsem tam blejskul mýho dost krutýho krutora omotanýho hadrama
Je to fešák 
http://www.jpeg.cz/obrazek/ZKB
Vzhled je individuální náhled, mě se takhle vybalancovanej V RÁMCI MOŽNOSTÍ D3! líbí, takže byhom se stěží všichni shodli. Cílem bylo, aby byl dost ďábelsky krutej
A to je,.ne? Jen by se mi na něm ještě líbyly hořící pohorky, ale fwolkery jsou, jak jsem psal výš, slabý
Měl jsem i Wardovej look (všechno rohatý) ale ten jsem s možností gumovat legendy vyměnil za ten současnej na obrázku.
Proto mě zajímalo, kdo jak se s lookem figur popasoval a kdo na co přišel,..s tím omezeným množstvím možností..
Pro zajímavost tady jsou ty fonty na omrknutí. (Pozn. drkd3 filtr je na normal) Taky jsem tam blejskul mýho dost krutýho krutora omotanýho hadrama

http://www.jpeg.cz/obrazek/ZKB
Vzhled je individuální náhled, mě se takhle vybalancovanej V RÁMCI MOŽNOSTÍ D3! líbí, takže byhom se stěží všichni shodli. Cílem bylo, aby byl dost ďábelsky krutej

Proto mě zajímalo, kdo jak se s lookem figur popasoval a kdo na co přišel,..s tím omezeným množstvím možností..
Naposledy upravil(a) DrSma dne 27.02.2013, 18:40 hod., celkem upraveno 2 x.
[quote="Kuki10"]Kdyz se mi pipomenes do pmky tak ti vecir poslu easy navod.
A nebo se zeptej googlu.
Takový VYkuki mám nejradši
Za prvý nevim, co to ta pmka je a za druhý mě to uráží
A za třetí už jsem ten obrázek nahrál někam, kam jsi mi doporučil
...nejsme tu žádný blbci, ne? 
A nebo se zeptej googlu.

Takový VYkuki mám nejradši

- Kuki10
- Globální moderátor
Pmka je soukroma zprava.:-D
No vidis, jak si sikovnej.
No vidis, jak si sikovnej.

Profil zde!
Expendables stream!
Profil zde!
Expendables stream!
Dobrá věc se podařila, no není tohle jen přece tochu víc Diablo?..
http://www.jpeg.cz/obrazek/ZKq
Teď jen, aby Blizardi udělali, co slíbili s itemama a snad už to konečně bude za něco stát. A kdo ví, třeba i ten datáč bude krok vpřed,..
http://www.jpeg.cz/obrazek/ZKq
Teď jen, aby Blizardi udělali, co slíbili s itemama a snad už to konečně bude za něco stát. A kdo ví, třeba i ten datáč bude krok vpřed,..
Ted uz je tady vcelku vlidne prostredi, ale kdyz jsem tady sveho casu udelal post/topic ohledne darkd3 filtru (v te dobe nejvetsiho tabu) tak jsem byl ihned povazovan za burice,kacire a nezadouci osobu a ihned mazan
od te doby to mam na znameni protestu alespon v podpise