Diskuze o stavu D3

Všechno co se týká normální hry a nelze zařadit jinam.
Odpovědět
fuxicek
Burning Soul
Currenly, I'm playing:Diablo 2: Resurrected
BattleTag:Pepa#4687
Re: Diskuze o stavu D3

Příspěvek od fuxicek » 17.03.2013, 06:16 hod.

kolik jsou ty mensi balicky? 500, 200, 100? mas vyzkousene, ze to v dnesni dobe funguje? ja hodne prodaval v minulosti a slo to dobre.

Kuki10
Globální moderátor
BattleTag:Kuki#2122

Příspěvek od Kuki10 » 17.03.2013, 12:18 hod.

Kdyz tam das naraz miliardu, tak se ti zni proda jen neco a zbytek se vrati.
Takze balicky asi nemaj smysl...
Odesláno z mého Galaxy Nexus pomocí Tapatalk 2

sklb
Burning Soul

Příspěvek od sklb » 17.03.2013, 12:26 hod.

svojim sposobom maju, ked da kazdy v inom case, kazdy inokedy skonci a teda ma vacsiu sancu ze sa predaju. Vzhladom na to, ze sa povacsinou goldy predavaju v poslednych par minutach
Další luxusni patch, který povznese naši miliovanou a velice kvalitní hru blíže k dokonalosti, vymazlený patch dodá hře nový nádech exotičnosti, protože už nejsme vázáni jen na singleplayer a act 3, můžeme hrát všude a v multiplayeru.

fuxicek
Burning Soul
BattleTag:Pepa#4687

Příspěvek od fuxicek » 17.03.2013, 13:07 hod.

hm ja dal vzdycky miliardu vecer a rano byla prodana...

Kuki10
Globální moderátor

Příspěvek od Kuki10 » 18.03.2013, 14:47 hod.

Ajo s tim casem to je pravda vlastne.:)

Grammator
Na-Krul
BattleTag:Grammator#2662
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Grammator » 19.03.2013, 07:45 hod.

já to tam házím po 10...
Dříve sem byl namyšlený, dnes už nemám chybu...
A šestého dne bůh řekl: "not enough mana"...
Ptejte se mě na co chcete, já na co chci odpovím...
Inteligence je omezená, deb*lita ne...
Diablo profil
Facebook

Vozi

Příspěvek od Vozi » 06.04.2013, 12:28 hod.

Doporucuji vsem si pustit posledni video Kripparriana, kde popisuje situaci kolem D3, zamery Blizzardu a moznosti hry do budoucna.

http://www.youtube.com/watch?v=neaKFN05wgU

Mozna uz konecne to docvakne i tomu zbytku, ze proste D3 neni nastupcem D2 po strance hernich konceptu. Je to jenom libiva, dobre hratelna arkadovka a nic jineho to nikdy uz bohuzel nebude. Takze doufam, ze tady uz neuvidim naivni argumenty typu "D2 taky spravil az datadisk D2 LoD". Nekterym lidem to proste uz doslo a nekterym to dojde az asi s prichodem datadisku, ktery nic zasadniho neprinese.

A tady je jeste Kripparrianuv pohled na uvedeni D3 na konzole.

http://www.youtube.com/watch?v=P1-khxUkj24

Javurek
Warlord
Currenly, I'm playing:Diablo 2

Příspěvek od Javurek » 06.04.2013, 12:54 hod.

Pravdivé a smutné.

Vozi

Příspěvek od Vozi » 08.04.2013, 12:11 hod.

Nejsmutnejsi je fakt, ze nekolika "rytirum v bile zbroji", kteri budou branit Blizzard (Activision) do posledniho dechu, ani nedochazi zakladni vec. Tou je fakt, ze existence a trvani tohoto webu byla dana pouze uspesnosti a predevsim dlouhodobou hratelnosti D2. Kolik konzolovych titulu ma svuj web, ktery zije i nekolik let? A D3 uz nic jineho neni nez libiva, dobre hratelna arkadovka, ktera po kratkem case omrzi 99% lidi. Vim, jak velka byla aktivita tady na fore pred vydanim hry a jaka je ted. Krasne to kopiruje klesajici zajem o hru. Producenti herniho contentu na YT uz D3 zcela zavrhli, protoze to vetsinu lidi uz nezajima. Zustal nejaky Moldran, co ma smesnych 23k subscribers a jsem zvedavy kdy prijde na to, ze ho D3 content neuzivi. Uz ted D3 fans weby "ziji na dluh" z uspechu a zakladny hracu D2. Napada mne jenom jedno slovo, ktere presne vystihuje dalsi smer vyvoje D3 a cele serie ... Titanic.

Kuki10
Globální moderátor

Příspěvek od Kuki10 » 08.04.2013, 12:16 hod.

Tak tomu 1% dej pokoj.
Taky ti tam nevypisuju, co se mi na POE nelibi, tak to tak udelej taky a je klid.
Furt to stejny dokola.

Vozi

Příspěvek od Vozi » 08.04.2013, 12:30 hod.

Je to docela ironie. Urcite najdes hromadu mych prispevku, kde jsem obhajoval D3 pred jeho vydanim, kdyz trollove jako "Ondra" tady hatovali kazdou novinku z jeho vyvoje. Uz jenom cekam na ten ban, ktery by mne definitivne presvedcil sem chodit. Nekterych navyku se clovek zbavuje hure no, hlavne kdyz jsem tady travil hromadu casu pred vydanim hry i nejaky ten mesic po vydani.

EDIT: Pokud tady chcete mit jenom spokojene fanousky D3 s usmevem na tvari, tak staci napsat a hlasim se dobrovolne o ban.
Naposledy upravil(a) Vozi dne 08.04.2013, 12:36 hod., celkem upraveno 1 x.

Kuki10
Globální moderátor

Příspěvek od Kuki10 » 08.04.2013, 12:35 hod.

Tak proc proste neprestanes rejpat?
Az vyjde patch, tak k tomu treba napis, ze te zklamal atd....ale proc tu porad opakujes dokola to stejny?
Proste chvilu D3 neres a pak uvidis ne?
Ja davam ban, az kdyz uz proste musim.
Tak do nikoho nerejpej a pokud nechces napsat neco noveho, nebo neco co uz tu milionkrat nebylo tak nepis a vsichni budou spokojeni.

Baglik
Gorebelly
BattleTag:baglik#2817

Příspěvek od Baglik » 08.04.2013, 14:43 hod.

Vozi: Kuki má pravdu tady nejde už ani tak o kritiku, ale když se podíváš na své komentáře tak píšeš pořád jedno a to samé D3 už je venku dost dlouho a každý si o něm udělá obrázek sám. Jak by se ti líbilo kdyby někdo stále chodil na fórum o tebou opěvovaném PoE a stále dokola tam psal to samé jak je ta hra špatná? :)

Vozi

Příspěvek od Vozi » 08.04.2013, 15:34 hod.

@Baglik .. klidne chod na PoE forum a pis, jak je ta hra spatna. Urcite ti v tom nebudu branit a urcite na tebe ani nebudu reagovat. Nebudu mit zapotrebi obhajovat hru, kterou hraji a bavi mne. Naopak tady tohle oznacovani lidi za hatery a davani "dislike" vsem komentarum v novinkach, ktere zni jenom trochu negativne, vypovida o tom, ze tady neco "smrdi". Pointa meho prispevku tady byla ta, ze fan weby vcetne tohoto vznikly kolem D2. Dlouhodoby uspech D2 stal za tim, ze si ted tady piseme. Proto se znovu ptam, jestli si opravdu myslis, ze neco kolem D3 bude mit budoucnost pokud Blizzard bude dale "aportovat" Activision? Zmena je mozna pouze v pripade, ze by Blizzard citil znacne ohrozeni svoji znacky, kterou tak dlouho budoval. K tomu nedojde tim, ze se tady par poblouznencu bude trefovat do nespokojenych fanousku Diablo serie a uz vubec ne zakladanim nejakeho "bratrstva" ve snaze navodit nejaky D2 "feeling". Zmena muze prijit jenom s datadiskem a to by musela hracska komunita dat jasne najevo, ze takhle dale uz ne. Jenomze tehle par nadsencu, kteri si to zapnou na par hodin tydne a obhajovani tohoto noveho komercniho modelu D3 z jejich strany, cestu ke zmene jenom zavira. Cas utika rychle a pokud si hraci "nevydupou" nejake zmeny hernich konceptu do vydani datadisku (resp. spusteni bety / PTR), tak je serie definitivne ztracena.
Naposledy upravil(a) Vozi dne 08.04.2013, 15:50 hod., celkem upraveno 1 x.

Kuki10
Globální moderátor

Příspěvek od Kuki10 » 08.04.2013, 15:39 hod.

Ja si myslim, ze vime kulovi otom, jak to mezi sebou maji.

esopeso
Doom Knight
BattleTag:Esopeso#2983

Příspěvek od esopeso » 09.04.2013, 14:00 hod.

Vozi : promin ale šáhni si do svědomí co tu na forku posledních 14dní až měsíc předvádíš.
Obrázek
Diablo uložen v ledu , jedu si SC,TR,BS,FiFu,lol,BF3

Drakkari
Burning Soul

Příspěvek od Drakkari » 09.04.2013, 14:38 hod.

Diablo 3 je vynikající hra. No nic, jdu se připojit k blizzardem potvrzeným milionům aktivních hráčů a jdu expit mého HC wizzarda. Fórum nechme hejtrům ať si tu nespojeně brblají, to je taky to jediné co mohou dělat :)

esopeso
Doom Knight

Příspěvek od esopeso » 09.04.2013, 14:46 hod.

Já si myslím že Vozi není zrovna hater, právě že naopak jeho konstruktivní kritika mi vůbec nevadí, spíše sním souhlasím ale mě vadí to haloooo okolo toho atd :-) Nemusim moc vysvětlovat, zasvěcení vědí :-)
Obrázek

Drakkari
Burning Soul

Příspěvek od Drakkari » 09.04.2013, 15:19 hod.

Já nemluvil o konkrétní osobě :)

esopeso
Doom Knight

Příspěvek od esopeso » 09.04.2013, 15:45 hod.

tak ja resim situaci ktera se tu resi v poslednich prispevcich a celkove diskuze o stavu D3 :-) ale v poho jenom jsem to chtel uvest na pravou miru :-)
Obrázek

Odpovědět

Zpět na „Obecně“