Diskuze o stavu D3

Všechno co se týká normální hry a nelze zařadit jinam.
Odpovědět
Burning Soul
Re: Diskuze o stavu D3

Příspěvek od Y0G1 » 15.04.2013, 11:42 hod.

Titan nema nahradit wow , pretoze wowko bude bezat zaroven s titanom ...

Gorebelly

Příspěvek od pns » 15.04.2013, 11:54 hod.

Y0G1 píše:Titan nema nahradit wow , ...
no to je silne tvrzeni, ale nostalgie muze byt v zaverecnem uctovani klicova.. bohuzel na "titanu" dela jay, takze rmah (at uz v podobe d3 ci skrytejsi) bude na vsem co se ve hre objevi :D

Doom Knight
Currenly, I'm playing:Diablo 2: Resurrected
BattleTag:Esopeso#2983

Příspěvek od esopeso » 15.04.2013, 11:55 hod.

Omlouvam se za svou neznalost ale mate nekdo nekde odkaz na tu hru : Titan ? ! vubec nevim o co go :-)
Obrázek
Diablo uložen v ledu , jedu si SC,TR,BS,FiFu,lol,BF3

Gorebelly

Příspěvek od pns » 15.04.2013, 12:24 hod.

Vozi

Příspěvek od Vozi » 15.04.2013, 12:49 hod.

Tak jasne, ze WoW nemohou jen tak vypnout a urcite to neudelaji. Ale ten pocet hracu stale klesa, ikdyz je to docela drzak a srdcovka pro mnoho lidi. Postupne se budou snazit o preliv hracu z WoW do noveho MMORPG, protoze urcite nebudou vynakladat stejne usili na provozovani 2 MMORPGs. Jestli to nejak oznami na tomto Blizzcone, tak to vyjde nejdrive za 1-2 roky a do te doby musi jeste WoW fungovat. Na prvni info k tomu projektu Titan se hodne tesim, ale jeste vice se tesim na ESO. To tady ale rozebirat nechci a muzeme se o tom klidne bavit v sekci dalsi RPG. Na sledovani Blizzconu se taky tesim, protoze jsem zvedavy jakou "kost" hodi tem rozvasnenym fanouskum Diablo seriie. Pak tam bude asi to info o Titanu a standardni SC2 turnaj. Minuly rok potesili hodne i Foo Fighters. :)

The Butcher
BattleTag:Firius#2998

Příspěvek od firdecek » 15.04.2013, 18:56 hod.

Nechápu, proč tu pořád někdo zmiňuje Kripparriana - jednou obětoval velké množství času a s již známým buildem jako první dohrál HC diablo na inferno. Od té doby neudělal nic převratného a akorát si přihřívá mediální polívčičku nad svým úspěchem. Podle mě je na ofic. fórech mnohem více hráčů, kteří rozumí a hrají D3 lépe než on a nemají tu touhu mluvit jménem "všech". To, že tady kolují jeho videa je přesně ten důvod, proč je natočil a proč říká to, co chtějí ostatní slyšet - a vydělává na tom zcela jistě nemalé peníze. Teď vyčerpal potenciál na D3, tak se přesunul na PoE. Opravdu mě jeho názory vůbec nezajímají...Samozřejmě, že D3 má své mouchy, ale doba je jiná - kdo chce, ať si jde hrát D2 :)

Vozi

Příspěvek od Vozi » 16.04.2013, 00:17 hod.

Kripp dohral Inferno na HC predevsim v dobe, kdy se vetsine lidi jenom zdalo o A3 i na SC. A myslim, ze casu na to obetoval daleko mene nez si myslis. Hral pomerne dlouho SC v parte, jak byly ty zavody na world 1st Inferno. To jeho pokoreni Inferna na HC byla otazka 2-3 tydnu max, co se do toho oprel. Samozrejme mel vyhodu zkusenosti z progressu na SC, kde farmil A4. I tak to byl na tu dobu pred 1.0.3 nerfem Inferna hodne hardcore pocin. Ted se venuje PoE a vede race ladder viz http://www.exilestats.com (nick Krippers), coz je taky hardcore. Takze tolik k tomu tvemu argumentu, ze od te doby niceho nedosahnul. Pokud srovnam Atheneho, ktery by nic neuhral bez gearu a dotaci ostatnich nebo dokonce toho klauna Moldrana s Kripparrianem, tak je zcela jasne, koho lze povazovat za hardcore hrace a kdo si na neho jenom hraje. Kripparrian urcite neni zadna moje modla, protoze se neztotoznuji s jeho zivotnim stylem. Zivotni styl je vec kazdeho, ale urcite bych nezpochynoval veci, ktere dokazal nebo jeho nazory. V porovnani s jeho uspechy jsou tady nejake zapisy bratrstva, dosazene paragony 100 nebo nejaka cisla DPS v podpisech lidi naprosto k smichu. A pokud uz mluvis o mouchach v souvislosti s D3, tak bych hru prirovnal k tlejici mrtvole s poradnym hejnem much kolem. Pocitam, ze takovou situaci jeste Blizzard nezazil, aby hru kterou vyvijeli nekolik let hrala po roce uz jenom hrstka statecnych.

Zhar the Mad
BattleTag:Reve#2353

Příspěvek od Reve » 16.04.2013, 07:06 hod.

firdecek: Podle mě je na ofic. fórech mnohem více hráčů, kteří rozumí a hrají D3 lépe než on a nemají tu touhu mluvit jménem "všech.

....no nevim co myslis tim hraji D3 lepe? To jde hrat lepe nebo hure kdyz na to nepotrebujes absolutne zadnej skill? :D

Doom Knight

Příspěvek od esopeso » 16.04.2013, 07:08 hod.

A teď znova kdo má větší e-penis ?! :-D :-D :-D
Obrázek

The Butcher

Příspěvek od firdecek » 16.04.2013, 07:35 hod.

Reve píše:firdecek: Podle mě je na ofic. fórech mnohem více hráčů, kteří rozumí a hrají D3 lépe než on a nemají tu touhu mluvit jménem "všech.

....no nevim co myslis tim hraji D3 lepe? To jde hrat lepe nebo hure kdyz na to nepotrebujes absolutne zadnej skill? :D
Dej si MP10 a uvidíme, jaký máš skill :) na MP1 je každý hrdina, stejně jako je rozdíl hrát D2 na normal a na hell při player 8 obtížnosti :) Ale neberte mě tak, že tady jsem za D3 fanclub - spousta věcí mě na D3 štve, ale prostě mě nebaví tady poslouchat názory od lidí, kteří před cca rokem "něco" v D3 dokázali a pořád se vrací jako bumerang se stále stejnou písničkou a to jen za účelem sebe zviditelnění.

Obecně mě nebaví pořád srovnání D3 vs PoE, jelikož se srovnává tak trochu hruška s jablkem. Krásně to shrnul moderátor na diablofans.com:
I see D3 as a heavy-action focused game with pretty decent combat (good positioning, proper management of cooldowns, very fluid) and "weaker", simplified (debatable, though) RPG elements; and PoE as a more heavy-RPG (elements) focused game, with a lot less focus on "combat management".

Stejně jako na konci roku 2012 se pořád bavilo o D3 vs. TL2 (což je teď úplně mrtvá diskuse - proč asi), tak je teď zase srovnávání D3 vs PoE a za čtvrt roku, co PoE nebude IN, tak tu bude zas další RPG pecka, která bude v některých věcech lepší než D3 a to je samozřejmě OK, nic není perfektní přece, ani D3...jde o kompromis a tím je pro mě D3 v tuto chvíli..

PS-EDIT: Ještě ohledně skillu, mrkni Reve na tento build a obecně toho borca, co to vymyslel a propočítal na přesnost jednotek procent. Já tento build nejsem schopný jet ani na nižší než MP10, prostě to kombinovat není sranda.

http://www.diablofans.com/topic/90173-i ... r-high-mp/

Toto je skill, Kripp ani Alkaizer nic takového nevymysleli, jen po krátký čas byli těžcí no-lifeři a udělali paragon 100 či HC Diabla 3-4 dny před dalšíma lidma, o kterých se mimochodem vůbec nemluví...
Naposledy upravil(a) firdecek dne 16.04.2013, 08:35 hod., celkem upraveno 1 x.

Diablo
BattleTag:HELLER#21462

Příspěvek od HELLERcz » 16.04.2013, 08:07 hod.

Byt vama nereagoval bych vubec na nej a uplne jej ignoroval, jakoby tu nebyl. Je to mnohdy lepsi.

Odesláno přes Tapatalk pomocí SGNote II
Obrázek

Gorebelly

Příspěvek od pns » 16.04.2013, 08:14 hod.

firdecek píše:Dej si MP10 a uvidíme, jaký máš skill
dalsi vyrok hodno vytesani a zaramovani...

Zhar the Mad

Příspěvek od Reve » 16.04.2013, 09:57 hod.

firdecek: MP10 dam a jediny co zjistim, ze to trva dlouho a ze k tomu neni treba skill, ale jen dobrej gear..takze si porad za svym nazorem stojim, ze na D3 skill nepotrebujes...

dat PL100 tim nechapu, ze se vubec muze nekdo chlubit(dat to prvni..ok mozna), ale proste jde jen o to jak dlouho u toho stravis.

The Butcher

Příspěvek od firdecek » 16.04.2013, 10:30 hod.

MP10 dáváš jen proto, že někdo zkušený (se skillem) před tebou vymyslel tvůj build a gear, který si máš nakoupit, aby to fungovalo (frost-wizz). Každý jiný build dle tého gearu by v MP10 znamenal trpký konec (např. archon)...V podstatě hraješ MP10 podle návodu převzaného od zkušených hráčů a stěžuješ si, že je to moc jednoduché - zkus si vymyslet svůj originální build a gear (jako hráč bez skillu), ve kterém projdeš MP10 a pak říkej, že je to jednoduché...

Zhar the Mad

Příspěvek od Reve » 16.04.2013, 10:50 hod.

ok heller mel pravdu..nema se stebou fakt smysl o nicem bavit..ano je to jak rikas, ze jedu podle buildu nekoho jineho, ale porad na to skill nepotrebujes...

dam ti jeden priklad a pak uz nebudu ztracet cas..:)...to, ze v SC obslehnes build od TOP hrace neznamena, ze diky tomu budes dobrej..musis mit skill, ale za to v D3 staci hrat jak nekdo kdo to vymyslel a das vse napodu...takze si prosim neplet theorycraft nebo jak to nazvat se skillem...to jsou opravdu dve odlisne veci..

a celkove rikas blbosti..takze kdyz si nakoupim gear za E na aukci a pak budu napohodu davat MP10 v archonu tak sem D3 skiller ? :D

Vozi

Příspěvek od Vozi » 16.04.2013, 10:52 hod.

MP 10 je o gearu a nicem jinem. Tenhle build, co jsi tady postnul neni vubec nic noveho. Chodil jsem MP7 s monkem pred nerfem MP s podobnym buildem zalozenym na attack speedu, self buffech a Flying Dragonu. Rozumis vubec tem cislam v te tabulce? Vypada to, ze ani moc ne. Je to tabulka s efektivitou exploding palm, ktera se nijak nevzhatuje na jeho build nebo gear a zalezi pouze na max HP monster. Je to mala nasobilka a zcela logicka vec. A ze to dava? Protoze ma gear. Farmit stovky hodin, aby clovek ziskal gear neni o skillu, kdyz ziskani lepsiho gearu neni vazano na zdolavani stale tezsiho contentu. Jabka a hrusky pletes dohromady ty, kdyz nepochopis rozdil mezi navrzenim buildu pred hrou samotnou a tim, co tady udelal tenhel typek. Muzeme v tehle diskuzi pokracovat v sekci dalsi RPG / PoE a postnu tim tam muj aktualni build v PoE a rozepsat vsechno, co jsem musel brat v uvahu a propocitat nez jsem vubec zacal hrat. Budes se divit stejne jako lidi, kteri si mysli, ze mam ultra mega gear, kdyz jsem prakticky nesmrtelny v high level end game mapach a pritom mam uplne prumerny gear a dokonce pouze 4L, protoze setrim na jednu unique chest. Tohle je skill a ne tam farmit tisice hodin nebo nakoupit gear v aukci a davat smesne MP10.

Jinak closed beta PoE byla pred TL2 a za toho tveho ctvrt roku ti pripomenu, jak nebude PoE IN. Vidim stale vice a vice lidi online uz jenom kdyz se podivam na maximalni pocet instanci plnych lidi v mestech v jednu chvili v tech vytizenych hodinach. Vidim stale vice lidi, kteri si mikrotransakcemi kupuji visualni efekty na postavy. O hru je zajem a dokomentuje to i rostouci frekvence patchu, ktere neustale pumpuji hru novymi unique itemy, skill gemy a dalsimi vychytavkama. V tomhle ma PoE oproti D3 obrovsoku vyhodu, protoze mohou velmi snadne a nenasilne pumpovat hru novym contentem, coz je klicovy prvek k dlouhodobemu uspechu v dnesni dobe (kolik lidi by hralo WoW, kdyby tam necpali porad novy content?).

PS Nikdo se tady o PoE nebavil, nez jsi to nevytahnul ty a to plati i o tom Kripparrianovi. Kdyz Vas bavi D3, tak neni co resit. Nechapu, proc se tady lidi naivne snazi dalsim namlouvat, jak je D3 ultra mega tezke na MP10 a davaji to jenom nejvice skilled hraci.

Doom Knight

Příspěvek od esopeso » 16.04.2013, 11:13 hod.

Mě tedy nepřijde že by v ňákým RPG byl potřeba skill , vždy to bylo o vlastnostech postavy,skill tree,použité spelly a euqip. Tam kde já potřebuji skill je možná tak FIFA nebo PVP WOW či League of Legends.

čekam na první SLAP :-)
Obrázek

Zhar the Mad

Příspěvek od Reve » 16.04.2013, 11:15 hod.

fifu hraju taky...tedy ted ne moc aktivne, ale muzem nekdy dat..a je to jak rikas...na RPG je potreba mene skillu asi nez na jine hry, ale proto prave vysvetluju firdeckovi, kterej me urputne tvrdi, ze na MP10 potrebujes skill a takove nesmysly....:)

The Butcher

Příspěvek od firdecek » 16.04.2013, 11:25 hod.

Chlapi, asi jen krátce, ať to tu zase není jak ve slepičárně:
- pokud máš E, tak samozřejmě můžeš projít MP10 s prstem v nose, jelikož nakoupíš TOP gear...ale to platilo i v D2 a myslím, že asi ve všech RPG, kde bylo možné nějak měnit předměty..rmah tomu dal jiný level, což mě ale taky dost štve.
- jak se píše i jinde, mnoho lidí nechápe, že D3 je pro casual lidi, kde chyby v buildu nejsou trestány (na rozdíl od skill-tree v D2) a jak píše Vozi, nemusíš si dělat domácí úkol s kalkulačkou jako v PoE, což já např. uvítám. Na druhou stranu chápu frustraci hardcore jedinců, kteří právě blbnou s propočtama a během týdne má jejich build úplně každý a tím pádem nemohou už dál machrovat a mít pocit z toho, že jsou "lepší". D3 tedy vidím jako odpočinkovou hru, která nemá být frustrující matematická olympiáda, jako bylo D2 či je PoE..A jako každé RPG je to o gearu, co jiného je cílem Diabla?
- Reve: Asi každý vidíme pod slovem Skill něco jiného. V SC2 je samozřejmě skill něco jiného než v D3, těžko to přece srovnávat...Vozi ti tady popsal, jak krásně vše vypočítal ještě před hrou v PoE - ukázka theorycraftingu, takže podle tebe taky nemá skill, co? :)

EDIT:
To Vozi: Google nelže :) Diablo 3: 90.200.000 odkazů, PoE něco přes 18.000.000 odkazů, TL2 cca 15.000.000 odkazů...toť k tomu, že všichni brzy přejdou k PoE...

Zhar the Mad

Příspěvek od Reve » 16.04.2013, 11:33 hod.

hele okecavej si to jak chces, ale vysledek, ze na d3 skill neni treba nezmenis...pokud si myslis, ze ANO tak se radsi do jinych her nepoustej.. :)

Odpovědět

Zpět na „Obecně“