Nechápu proč na PTR zrušili teď ten legend buff. Když máme zkoušet komba testovaných setovek a legendárek. to si jako myslí, že nyní u toho budu sedět 20x více abych toho stihl stejně otestovat jako dosud a plakat feedback.
Taky hodně díky tomu odpadli lidi z PTR a množství lidí co si to tak testují jim kleslo.
Jinak by mě zajímalo, kdy po prvním feedbacku upraví třeba špatně vybalacovaný sety (Pet WD samozřejmě např.), který se díky tomu stávají useless a lidi to přestali na PTR hrát. Nyní se ještě nezměnilo nic.
Třeba i bez Ancient zbraně už jsem šel i pet barbara GR46 (nestihl jsem to) i bez Ancient zbraně a bez Unity a s částí normál neancient gearu. A to se hraje ještě tak, že na trashi děláte často slabšího "Raekor" podporu bez setu, ale s ramenama a bracerama na knockback a u elitek jsem dle typu jen kroužil sAgatěma na pohyb a dmg okolo nebo občas taky zasupportoval. Na GR 43 jsem i chvíli jednou rukou kroužil s pet Barbarem okolo a druhou jedl.

No a farmení Bounties nebo T6 to už nemluvím, tam třeba aby min nevypadnul berseker jen podporuju běháním okolo s Hexing gatěma a do boje většinou nezasahuju a jen Marathonuju skoro jak Wizard.