Taky přispěji, když byl člověk student, tak hry nekupoval a sháněl cracklý a byl ještě za "hrdinu" před kámošema

. Potom co jsem začal pracovat, mi chvíli trvalo než jsem dospěl k názoru, že je správné za hru zaplatit. Dneska s tím nemám problém a dělá mi radost, že všechny hry, které hraji a mám na PC nainstalované jsem zaplatil. Vždycky si to přirovnám k jednomu večeru v hospodě, tam pivo a paňáčky nekradu abych se pobavil. Krom toho v hospodě za 1000,-Kč opravdu 300 hodin nestrávím :-). Ale nikoho nekritizuji, jak jsem řekl, chvíli mi to trvalo než jsem tento postoj zaujal a proto chápu obě strany a nebudu nikomu vyčítat a házet kamenem, páč za ty léta cracklých her bych asi ze salvy kamenů co by na mě přišla už nikdy nevstal
Jinak nutnost být online chápu jako logickou ochranu vlastníka hry před krádeží a ochranu svých investovaných peněz. Kdybych byl na jejich místě, udělám to samé. Pro naše modré oči hry nedělají a každý chce na projektu raději vydělat více než méně.
To že některé hry pak vydavatel nedostatečně chrání před manipulací atd. - viz aimbot, či boti v D3 apod... tak buď mi to kazí herní zážitek a nebo nekazí. Když nekazí, neřeším nepřepínám. Když kazí, zamáčknu slzu a od hry odcházím.
Crome,nikdo si nebude pamatovat, jestli jsme byli dobří či zlí.Jediné na čem záleží je,že dva stáli proti řadě nepřátel!Splň mi tedy přání-dopřej mi pomstu!A jestli neposloucháš,táhni do horoucích pekel!