[App] Diablo 3 Key Spammer
Já si myslím, že nejlepší řešení je ignorace a věnovat se tématu :-)
Re: [App] Diablo 3 Key Spammer
Nikoho jsem konkrétně neurazil, zase si to vztáhl na sebe( jako u WD) a ještě mě nazýváš blbem.f*ck píše:Urazet si tu zacal ty tak se prober blbe takze ten kdo asi neco spatne chape budes nejspis ty... a odkazuj si na co chces je mi to uplne vis kde tam kde to mas tak rad.
Psal jsem, že "kdo se chce hádat ať s tím jde do zákoutí rektu".
Očividně jako JEDINEJ se tady chceš hádat TY matkošuku (to máš jako nick, to není urážka).
Ať si každý udělá obrázek sám když si tu debatu přečtě

Zdar, Tvoje mama :*
David vs. Goliáš.....historicky první zaznamenaný critical hit !

-
- Gorebelly
- Currenly, I'm playing:Diablo 2: Resurrected
- BattleTag:tvoje mama
ne to nema cenu ono nebrat to na sebe delas si srandu?A to ze to napises slusne neznamena ze to neni urazka proste si mne poslal do pr*ele tod cele...koncim.ahoj tvoje mama 

hele, nic ve zlém, ale problém bude úplně někde jinde, než si ty myslíš, dej si panáka, nebo si vrzni, případně si potírej vlahou vodou ..., mě to pomáhá ( tedy kromě toho posledního), tohle téma je o něčem jiném, než o urážkáchf*ck píše:ne to nema cenu ono nebrat to na sebe delas si srandu?A to ze to napises slusne neznamena ze to neni urazka proste si mne poslal do pr*ele tod cele...koncim.ahoj tvoje mama

-
- Gorebelly
ano tohle tema neni o urazkach proto nechapu proc to pises mne....a ano mrzi mne ze sem se snizil na uroven individua ktery si rika Seton.nazdar
- bleptys
- Gorebelly
- BattleTag:bleptys#2344
Hned jak se dostanu domů tak to stáhnu :-) Monka uklikám vlastními silami, ale to přesazování equipu se mi líbí. Jsem teď na lovu Hf amuletu a keywardeny hledám pomocí setových kuší na DH a už ne jednou jsem přišel o pool kvůli výměně zbraní. Ještě offtop ten chat ve hře by se mohl rozdělit na dva...
CZSK Komunita
- babacho
- Burning Soul
- BattleTag:KarelKiller #2267
Abych se přiznal, tak mi uniká celý smysl tohoto vlákna. Za mne osobně (to jak se k tomu staví někdo jiný, je mi zcela lhostejné, ať si dělá každý co uzná za vhodné) mohu říci, že jsem si hru koupil proto, že mne D2 bavilo a chtěl jsem pokračovat v zábavě, která mi vyhovovala. D3 mne baví velice, věnuji mu hodně volného času (až moc). Baví mne na něm každý progress, každá killnutá elitka, boss či každý dosažený vyšší rank v GR nebo achivement. Mám radost z toho, když něco takříkajíc uklikám sám. To je to potěšení ze hry. Ale koupit si hru a pak k ní používat, programovat další program, který to bude za mne hrát. Tak to je teda úlet. Nikomu neberu možnost to dělat, ale já to nechápu.
Zdravím,
diablofans čtu už přes rok, ale až kvůli tomuhle tématu jsem by donucen si založit účet. Ano jsem dost líný
Bylo by možné si v něm nastavit svůj vlastní keybinding? Z Wowka jsem zvyklý na klávesy Q W E R A S D F a už tak nějak na ně automaticky pokládám prsty, opravdu by mi to pomohlo.
Jinak jsem program testoval a když zmáčknu F4 na přehození nemesis bracerů tak mi to vylapne levé tlačítko myši, ale přehazování funguje dobře. Je to tak rychlé, že se mi ani nestačí vykreslit okno inventáře, nicméně i přes to se bracery přehodí.
Zkoušel jsem všechny možné nastavení na mačkání skillů, vše fungovalo bezvadně. Až do včera jsem používal na mačkání jedno Autoit makro, které mi občas sekalo klávesy, tohle je daleko lepší.
diablofans čtu už přes rok, ale až kvůli tomuhle tématu jsem by donucen si založit účet. Ano jsem dost líný

Bylo by možné si v něm nastavit svůj vlastní keybinding? Z Wowka jsem zvyklý na klávesy Q W E R A S D F a už tak nějak na ně automaticky pokládám prsty, opravdu by mi to pomohlo.
Jinak jsem program testoval a když zmáčknu F4 na přehození nemesis bracerů tak mi to vylapne levé tlačítko myši, ale přehazování funguje dobře. Je to tak rychlé, že se mi ani nestačí vykreslit okno inventáře, nicméně i přes to se bracery přehodí.
Zkoušel jsem všechny možné nastavení na mačkání skillů, vše fungovalo bezvadně. Až do včera jsem používal na mačkání jedno Autoit makro, které mi občas sekalo klávesy, tohle je daleko lepší.
- Kuki10
- Globální moderátor
- BattleTag:Kuki#2122
Věnujte se tématu a nehadejte se paneboze. Makra se používají už delší dobu ve více hrách tak z toho nebuďte tak smutní.
Odesláno z mého Nexus 4 pomocí Tapatalk
Odesláno z mého Nexus 4 pomocí Tapatalk
Best HC parta 4ever "The Expendables"
Profil zde!
Expendables stream!
Dotazy směřujte buď do PM, nebo na kuki10@diablofans.cz
Profil zde!
Expendables stream!
Dotazy směřujte buď do PM, nebo na kuki10@diablofans.cz
Neviem načo sa drbeš s nejakým programom, za dolár za hodinu máš inda alebo číňana čo bude hrať za teba. Možno aj lacnejšie.
strasne me bavi cist ty uplakany texty od f*ck a spol. na to jak tyhle programy sou psatny a jak to kazi pozitek ze hy. pritom to nikomu nedava nad nikym vyhodu. tohle neni pvp svet kde by ti program co za tebe klikne skill udelal vyhodu nad dalsim hracem. navic ani to ze budes v GR na vysoky pricce ti nic neprida a nikoho nezvyhodni a ani neublizi. meli byste prestat hnukat a spamovat to tu kravinama, bud mate co rict k programu co se tu prezentuje at uz o jeho funkcnosti nebo chybam co je treba opravit nebo tu fakt nepiste pic*****
-
- Gorebelly
hele kdo tu zacal taky plakat kazes vodu pijes vino u tebe mlceti zlatovacicak píše:strasne me bavi cist ty uplakany texty od f*ck a spol. na to jak tyhle programy sou psatny a jak to kazi pozitek ze hy. pritom to nikomu nedava nad nikym vyhodu. tohle neni pvp svet kde by ti program co za tebe klikne skill udelal vyhodu nad dalsim hracem. navic ani to ze budes v GR na vysoky pricce ti nic neprida a nikoho nezvyhodni a ani neublizi. meli byste prestat hnukat a spamovat to tu kravinama, bud mate co rict k programu co se tu prezentuje at uz o jeho funkcnosti nebo chybam co je treba opravit nebo tu fakt nepiste pic*****

ja tu urcite neplakam, ty brecis v kazdym topiku :-)f*ck píše:hele kdo tu zacal taky plakat kazes vodu pijes vino u tebe mlceti zlatovacicak píše:strasne me bavi cist ty uplakany texty od f*ck a spol. na to jak tyhle programy sou psatny a jak to kazi pozitek ze hy. pritom to nikomu nedava nad nikym vyhodu. tohle neni pvp svet kde by ti program co za tebe klikne skill udelal vyhodu nad dalsim hracem. navic ani to ze budes v GR na vysoky pricce ti nic neprida a nikoho nezvyhodni a ani neublizi. meli byste prestat hnukat a spamovat to tu kravinama, bud mate co rict k programu co se tu prezentuje at uz o jeho funkcnosti nebo chybam co je treba opravit nebo tu fakt nepiste pic*****
Mam v planu dodelat vlastni nastaveni klaves. Prozatim si muzes udelat v Diablu 3 binding jaky chces a pro skilly 1 az 4 nastavit sekundarni klavesy 1, 2, 3, 4 (ty bude pouzivat tenhle tool).JardaP píše:Bylo by možné si v něm nastavit svůj vlastní keybinding? Z Wowka jsem zvyklý na klávesy Q W E R A S D F...
Nevim co presne myslis tim "vylapne", neco ve smyslu, ze leve tlacitko mysi se deaktivuje a nejde uz pouzivat? To by rozhodne delat nemelo, jeste to zkontroluju, ale jsem si celkem jisty ze to neni chyba tohohle toolu.JardaP píše:Jinak jsem program testoval a když zmáčknu F4 na přehození nemesis bracerů tak mi to vylapne levé tlačítko myši
Ono pokud to ma kliknout pravym tlacitkem v inventari na prehozeni itemu tak se musi leve tlacidko mysi pred tim pustit (nastavit mu stav na 'nezmacknute'). Tohle je jen z duvodu, ze to ma D3 client tak nastavene, protoze jinak by se ti misto prehozeni itemu spustil spell co mas na pravem tlacitku mysi.
Diablo 3 Key Spammer tool: https://sourceforge.net/projects/diablospammer/
Update v1.15: Updatovan download link, beru to jako finalni verzi dokud mi lidi nenahlasi nejake bugy nebo pozadovane featurky. Poku nekomu neni jasne fungovani programu tak je tam help na wiki... menu About - Help.
Update v1.16:
- Reportnuty bug v equip swapperu opraven. Stirknuti F4 na prehozeni itemu ted blokuje vstup od uzivatele na ~100ms.
At si kazdy hraje to sve. Ja osobne si vse uklikam sam 

S6HC: GUARDIAN, Solo DH - GR 82 13:43 (Rank 50!!!), 313 hrs, NO RIP!!!
Vlastni nastaveni klaves by to chtelo. Pro me osobne nabindovani 1 neprichazi moc v uvahu, protoze uz tam mam neco jineho, na co jsem si zvykl.Chakrak píše:Mam v planu dodelat vlastni nastaveni klaves. Prozatim si muzes udelat v Diablu 3 binding jaky chces a pro skilly 1 az 4 nastavit sekundarni klavesy 1, 2, 3, 4 (ty bude pouzivat tenhle tool).JardaP píše:Bylo by možné si v něm nastavit svůj vlastní keybinding? Z Wowka jsem zvyklý na klávesy Q W E R A S D F...
Update v1.18:
- Implementovano vlastni bindovani klaves. Povolene klavesy na bindovani jsou Q, W, E, R, A, S, D, F, 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 0. Bindovani je omezene z duvodu zachovani co nejvetsi kompatability s default settings Diabla.