to Noxxxx: taky mě to v GR štve hlavně ve vyšších patrech, kdy mě už ten čas fakt tlačí, že proběhnu půlku (přeháním) riftu a nepotkám moba...taky mě celkem krká, jak jsou ty rifty uspořádaný. Dle mý logiky, když je něco na čas, tak by to měli udělat, že půjdu z bodu A do bodu B a ne aby tam bylo padesát křižovatek a když náhodou zvolím blbě, tak dojdu na konec a pak se přes prázdnou mapu vracím a napojuju e na jinou větev a pak už nepomůže nic, protože je čas v pytli...do nějakýho 28 patra je to v pohodě, ale vejš už je to o tom pořád mít co zabíjet, protože se to kudlá dýl a tudíž čas dohání....
to Davac: no vidíš, ty sám si vybíráš s kým chceš hrát, ale irituje tě, když to dělají i ostatní jestli je to vůbec pravda

Proč pořád argumentuješ tou T6? Když máš ve FL opravdu kámoše, tak přeci chceš hrát s nima a když na T6 nemají, tak dáte tu trojku (myslím T3 ne švédskou) ne? Do hlavy ti nevidím, ale pořád mi to nějak neštimuje

Co nemá cenu? Prostě jdete na TSko, pokecáte, u toho zabijete nějakýho toho mobíka a je jedno za jak dlouho a kolik přeci, zahrajete pokecáte...
Jinak co se týče toho důvodu, aby jedna klasa chodila T6 a jedna T3. Já jak hraju jen toho doktora odjakživa, tak sem ztratil pojmy. Ony to mají nějaký klasy omezený, že T6 chodit nemůžou?

O tom nevím teda...
to Eagle: Já ti dám, že byli na vanile peti k hovnu

:D asi tě jeden z mých kousne do řitky...náhodu peti na vanile měli jeden úžasný aspekt a to, že chytali mobky a tím ti redukovali dmg! Tam se hrál jiný styl a to medvědi nebo bati, tady sem hrají zase jiný buildy...ale určitě nebyli peti na vanile k ničemu a WD mi tam přišel stejně "OP" jako tady...prostě když tě klasa baví a hraješ jí pořád tak tě nějaký nerf nebo jiný klacek od blizzu neodradí. A abych hrál wize protože je zrovna dobrý, pak přešel na crushe, protože se jim povedl, pak se vrátil k wd to mi přijde pitomý. To je jako kdybys fandil celý život Slávii a pak když začla hrát ho*no, tak bys najednou začal fandit plzni, protože hraje dobře a pak zas poslední roky spartě, protože se dostala opět na špičku...to je uhozený sorry

Něco jinýho je, když tě postava nudí, tak začneš jinou a pak se vrátíš, když ti chybí.....ale tys psal vyloženě, že hraješ to co je nej