Kdyby totiž bylo D3 lepší než D2, pak by D2 hráli lidi už jen z nostalgie... to by byla škoda, ne?
Ale jak píše Slw: Už sis Jireky vybral?

jestli to nebude tim,ze v roce 2002 byla temer kazda hra revolucni,grafika delala milovy skoky,stejne jako herni inovace...dneska placaj jeden call of duty/battlefield/etc za sebou a je to porad jedna a ta sama kravinaesopeso píše: Mě přijde že se opakuje podobná situace jako u D2 a věřím že tohle vše se vývojem změní :-) ale hold lidé v dnešní době nejsou spokojeni skoro s ničím :-)
v roce 2002 jsem byl rád za každou novou hru :-)
Nechci, to bych d3 nepotřeboval vůbec, mě na grafice zas tak moc nezáleží. Já psal něco o tom že bylo rozdělování statů v d2 něco zábavného? Mě jde o to že chci mít možnost volby, ne aby hra rozdělovala za mě. Systém rozdělování statů v d2 sice nebyl ideální, ale mohli to výrazně vylepšit, oni ro zrušili. Chápu že pk může hodně lidem vadit, ale podívej se jak krásně to vyřešili v Path of exile. Je tam liga kde se hraje a můžeš zabíjet nebo být zabit ostatními. Čím je lepší AH než klasické tradování? To by mě zajímalo. Při klasickém tradování měl člověk kontakt s lidmy, smlouval, různě kupoval výhodně když někdo něco fakt hodně sháněl,tradovali se věci za věci. To teď úplně vymizelo. Navíc jsou v AH aktivní stovky botů, kteří skupuují itemy a dělají umělou inflaci atd. S těma goldama jsem si taky myslel že je to dobrý nápad, ale po tom co jsem právě viděl s tou AH, jsem dost změnil názor.killerek píše: Ty z toho chces vylozene D2, ne?
Nove postavy a akt prinese datadisk, stejne jak v D2. Co vam v D2 prislo tak zabavneho na rozdelovani statu, kdyz bylo vse do jedne a par do zbytku, aby se splnili pozadavky na veci. PVP beru. - uvidime, jak dopadne. PK konecne neni. AH je rozhodne lepsi nez hry na tradovani. Ladder + lobby by byt mohlo. To ze goldy maji nejakou cenu povazuji za vyhodu.
??? Spamovat chat?Foebane píše:Diky bohu ze, to AH tam je. Jako nonstop spamovat chat s tim co chces prodat mi v d2 neprislo jako zabava.
Kdyz mluvime o botech, tak D2 na tom nebylo o nic lip.
D3>D2
AH má dvě slabiny. 1) musíš to regulovat (aby tam nemmohl každej naházet 150050606949595 předmětů a podvádět) 2) blizzard chce profitovatRide píše:...AH...
Tomu určitě nevěř :-) K d2 se vracelo, protože to bylo d2. K d3 se nebude vracet, protože je to d3 ;DRide píše:...nevratili jste se stejne po dohrati tech her k D2? ja ano. U D3 to asi bude to samy...
Pokud reaguješ na můj post, pak máš problém s porozuměním psanému textu a také hrubě podceňuješ marketing.esopeso píše:Ta hra je venku cca 3/4 roku a vy neustale QQ ze to neni jak D2 .Proboha D2 se ladilo dlouho a bylo hodne cool az po datadisku a po xxx patchich omg !
Budto jste zapomeli na zacatky D2 a nebo jste tak zatvrzeli ve svých nazorech ze i kdyby D3 pozvedli na lepsi uroven stejne budete nenavidet D3 a hledat chyby a malickosti co by tam mohlo byt lepsiho.
Netvrdim ze hra je dokonala ale kdyby opravdu ta hra byla tak spatna, nehraje ji tolik lidi . a NE neni to jenom kvuli nazvu :-)
Tohle mě štve nejvíc...v0kurka píše: RMAH a manipulace s dropraty je zkáza herní ekonomiky a narušení motivace hráčů
Nerekl bych. Ja jsem potkal lidi, co na RMAH chteji zase co nejvice vydelat. realne prachy jsou velka motivace ke hrani. A te konspiracni teorii o manipulaci s dropy neverim.RMAH a manipulace s dropraty je zkáza herní ekonomiky a narušení motivace hráčů
Pravdu disTech 12 stovek jsem mohl prolejt behem vikendu
Tak jestli se tu chceš bavit o výdělku jako motivaci k hraní, tak není co dodat. Jestli se dnes hry jako Diablo hrají pro peníze, tak si snad rozmyslím, jestli se na to hraní nevykašlat úplněkillerek píše: Nerekl bych. Ja jsem potkal lidi, co na RMAH chteji zase co nejvice vydelat. realne prachy jsou velka motivace ke hrani. A te konspiracni teorii o manipulaci s dropy neverim.
Není to žádná konspirační teorie. Otevřeně to přiznali. Akorát se tomu nedostalo adekvátní pozornosti.killerek píše:Asi ti moc nefunguje SHIFT. Jinak by to ted melo ukazovat ve hre pocet online hracu, aspon v PTR patch notes to bylo. Odhadovat pocet aktivne hrajicich se mi nechce, ale nekde sem cetl statistiky a bylo to kolem 2 mega, jestli si to dobre pamatuju.
Nerekl bych. Ja jsem potkal lidi, co na RMAH chteji zase co nejvice vydelat. realne prachy jsou velka motivace ke hrani. A te konspiracni teorii o manipulaci s dropy neverim.RMAH a manipulace s dropraty je zkáza herní ekonomiky a narušení motivace hráčů