reinstal
Ahoj, mám asi blbej dotaz, ale jsem příležitostný hráč (koupil jsem si diablo ihned jak vyšlo, a doteĎ jsem nedohrál) a nerad bych přišel o postavu akorát teď potřebuju nutně změnit komp, když na novej nainstaluju diablo, zůstane mi rozehraná postava a hra?? je to tedy uloženy na battle.net, nebo je to někde v adresářích jako myslím v diablo II.
díky moc za odpoved
díky moc za odpoved
- Kuki10
- Globální moderátor
- Currenly, I'm playing:Diablo 2: Resurrected
- BattleTag:Kuki#2122
Je to uloženy vše na bnetu.
Odesláno z mého Nexus 4 pomocí Tapatalk
Best HC parta 4ever "The Expendables"
Profil zde!
Expendables stream!
Dotazy směřujte buď do PM, nebo na kuki10@diablofans.cz
Profil zde!
Expendables stream!
Re: reinstal
díky za odpoved...
Kuba
Kuba
já dával nový system, chtěl jsem si dát po pul roce diablo 3 a musel jsme si obnovit heslo - podarilo se ale kdyz to zapnu a prihlasim se tak tam nemam postavy a hlasi mi to vyzadovany update - kod mi to nebere...neni potreba tu moji prvni instalaci nekde na Bnetu deaktivovat aby cd key byl zase platny? popripade muzete mi poradit - poslat odkaz nebo neco ? hledám na podpore celkem dlouho a nic .... Díky !!!!
- Kuki10
- Globální moderátor
Mas správně zvolenej server bo jsi na správném uctu?
Profil zde!
Expendables stream!
Profil zde!
Expendables stream!
-
- Burning Soul
- BattleTag:Tapeworm#2172
A jak si se po pauze přihlašoval. Se stejným emailem jako prvotně nebo si použil jiný? Podle toho co píšeš to vypadá, jako že jsi vytvořil nový BN účet a chceš na něm registrovat KEY na diablo, který už je registrovaný pod jiným účtem. Z toho usuzuji, že jse se prve přihlašoval pod jiným emailem.Muttaggen píše:já dával nový system, chtěl jsem si dát po pul roce diablo 3 a musel jsme si obnovit heslo - podarilo se ale kdyz to zapnu a prihlasim se tak tam nemam postavy a hlasi mi to vyzadovany update - kod mi to nebere...neni potreba tu moji prvni instalaci nekde na Bnetu deaktivovat aby cd key byl zase platny? popripade muzete mi poradit - poslat odkaz nebo neco ? hledám na podpore celkem dlouho a nic .... Díky !!!!
stejny ucet - respektive email.
jeste jedna vec - pred mesicem jsem zakladal uplne novy ucet - kvuli Starcraftu 2, uplneji ny email atd. to by nemelo hrat nějakou roli ne?
-
- Burning Soul
To je divné. A kde to po tobě chce ten KEY?
Pokud si se přihlásil na svůj účet z dřívějška, tak nic registrovat nemusíš. Diablo by tam mělo být zaregistrované.
Pokud si se přihlásil na svůj účet z dřívějška, tak nic registrovat nemusíš. Diablo by tam mělo být zaregistrované.
-
- Burning Soul
No pokud tam byl jiný email tak by to měl být odlišný účet, ale ukusil bych se podívat na ten účet kde máš Starcraft jestli tam není i to Diablo.Muttaggen píše:jeste jedna vec - pred mesicem jsem zakladal uplne novy ucet - kvuli Starcraftu 2, uplneji ny email atd. to by nemelo hrat nějakou roli ne?
sakryš - moje chyba ! už je to vše oka 

- Kuki10
- Globální moderátor
Já to tušil.

Profil zde!
Expendables stream!
Profil zde!
Expendables stream!
Re:
moje blbost - priznám se - zapomnel jsem ze sem Diablo 3 daval naj iny email nez na ten co pouzivam normalne...ale divny je ze se na battle.net dostanu defakto se vsim co tam zadam pri loginu ...proto me to zmatlo
Bez te citace předchozího prispevku - Kuki
Bez te citace předchozího prispevku - Kuki
-
- Burning Soul
Stane se. Hlavně, že se všechno našlo.
jo jo ale díky za ochotu